ארוחת טעימות: חלק 1

ארוחת טעימות: חלק 1

הוא יודע איך להוציא אותי משלוותי במילים בלבד. מילים מוקלדות, מפוסקות היטב.
אבל מי רוצה שלווה כשאפשר לבחור בריגוש?
הוא מפריע לי לעבוד, מפריע לי להיות קשובה,
מפריע לי להיות אשתו של... במשרה מלאה.
בקיצור, טיפוס טורדני.

סיכמנו שרק "נתקל" זה בזו, לא נחליף מילה, רק נתבונן בשקט ונחזור לחיינו.
והחלטנו להיות קצת מרושעים.

ביום חמישי האחרון הזמנתי מקומות במסעדה החמודה ההיא בפרדס בשרון, ואמרתי לבעלי גיא ששריינתי לשמונה וחצי, שיבוא רעב ויגהץ לי בנוסף לחולצה שלו גם את השמלה השחורה הארוכה, זו עם השסע ברגל שמאל.

הוא נתן נשיקה בשקע הכתף והצוואר לאשתו, ואמר לה שהוא יודע שהיא רוצה לצאת יותר ולבלות יותר זמן יחד ושהוא הזמין מקום בערב לארוחת טעימות. אחרי הטעימות הוא יטעם גם אותה.

הנסיעה לשם באוטו מרחק חצי שעה מהבית ארכה יובלות. לא הצלחתי להתרכז בכלום. עניתי תשובות סתומות וחסרות תוחלת לבעלי שנהג. התחושות נעו בין עקצוצי עונג וסיפוק מרוח השטותיות שנפלה עלי, לטעם מר בפה של טמטום גמור של תיכוניסטית נואשת.

"את נראית טוב, יפה שלי" זרק לי גיא כשיצאתי מהאוטו בחניה הלא סלולה מחוץ למסעדה. העפתי מבט בהשתקפות שלי בחלונות הפורד המצוחצחים והנהנתי מחויכת חזרה. "אתה חושב שיהיו לי הרבה מחזרים הערב?".

אמרנו למארחת את פרטי ההזמנה והיא הובילה אותנו לשולחן. פינתי וחמוד. מצדי הימני השתרע שיח פסיפלורה והריח שלו הרגיש לי דומיננטי מדי. הבושם שהתזתי על עצמי עוד לא התאדה לגמרי ובליל הריחות עשה לי בחילה קלה מהולה בהתרגשות. המלצר ניגש והדליק לנו נרות במרכז השולחן, הביא תפריט יינות ובלי להסתכל הזמנתי את החביב עליי – וילה אנטינורי.
השקנו כוסות לחיי הערב שלנו (שלנו?) ואז גיא, חצה בזרועו את השולחן ונגע מתחת לעפעפיי. "יש לך ריס יפתי, את יודעת מה הנוהל". עצמתי עיניים לשנייה, נשפתי על אצבעו המושטת עם הריס וביקשתי בלב: "רק בלי דרמות הערב.... טיזינג שיעבור חלק ומושלם".

האם הם מאחרים או כבר יושבים? האם הם יישבו קרוב או במרחק ביטחון כשבקושי רואים? ואיך אזהה אותם?

המחשבות שהם מאחרים כנראה, ושתכלס תכלס תכלס, לא כזה ביג דיל שאחרי התכתבויות אינטנסיביות, מחרמנות, מרטיבות... הידיים המקלידות והמוח מאחוריהן יישבו כמה מטרים ממני הרגיעו אותי. כולה נחליף מבטים. נחייך רגע, ובכך נגמרה כל הסאגה המשעשעת.. אין פה פוטנציאל לכלום. הוא לא יודע כלום עליי. אני לא יודעת כלום עליו. ובקיצור אשכנזי: גורנישט! חזרתי לפוקוס, חדה ומשוחררת, קשובה וקצת צינית. דיברנו על עבודה, ריכלנו קצת על החברים שלנו (אני הכי אוהבת שגיא קצת כמוני- רכלן ומרושע... אבל "היי, הכול מכוונה טובה") והמנות של ארוחת הטעימות התחילו להגיע קטנות וקלילות, מעוצבות היטב.

גיא הרים על פיסת פוקאצ'ה נתח קרפצ'ו דק ואדמדם. הוא סידר את הנתח במרכז הלחם ואז הניח כמה זיתים מעל ועשה איתם צורה של חיוך, אמר : "פה גדול" ונתתי ביס. הרמתי את המבט בזמן שקצת בלסמי מטפטף קלות מהלחם ישירות למחשוף ומלכלך אותי, וזיהיתי בשולחן מאחורינו- טווח ביטחון של כמטר וחצי- שניים אותו בפניו אלי ואותה בגבה. כן, אלו הם.

גיא ביקש מהמלצר מגבונים לחים וסינן בחיוך: "את נזק את, תאמיני לי..." וכשאלו הגיעו שלף מגבון אחד מעטיפתו וקם לעברי. ניסיתי לקחת מידו את המגבון המקולל אך ללא הועיל כי הוא כבר רכן מעליי בעדינות והעביר "ויש" בין השדיים וניקה את הרוטב הסורר, נהנה מהפרטיות שהשולחן הפינתי הסב לנו.

בשולחן מאחור מבט משתהה, לא משתמע לשתי פנים מתמקד בנקודה שזה עתה נוקתה ביסודיות. "גברים" אני חושבת לעצמי. "המבטים שלהם הם כמו פיל בחנות חרסינה". כעבור שתי דקות הוא התיק את מבטו והבחנתי בהם משיקים כוסות.
הוא לבש פולו בהירה שהונחה על כתפיים רחבות, ולא הצלחתי להבין מה צבע העניים שלו, אבל הפנים שלו היו מסותתות, והזיפים העניקו לו מראה מרושל במתכוון. אשתו שתחייה, התגנדרה כך נראה. היא לבשה שמלה סגולה עם גב פתוח לחלוטין (אני שונאת את המניאקיות האלו שלא חייבות לשים חזייה...) ושיערה היה אסוף גבוה ומוקפד. הצליח לו, חשבתי לעצמי. אישה יפה. ייצוגית כזו.

לגמתי מהיין ומהסודה לסירוגין. האוכל היה קליל וכיאה לארוחת טעימות הגיע בקצב איטי ומתאים, נותן לנו זמן לקשקש ולעכל. אכילה לצורך חוויה ולא מטעמי תיאבון.
כמו הסיפור עם ההוא בשולחן מאחורי- תיבול פיקנטי לשטות הזו שנקראת "חיים".

ארוחה טעימות: חלק 2

הנוזלים עשו את שלהם, התנצלתי ואמרתי שאני כבר חוזרת קלילה יותר. הקמתי את עצמי, מותחת את הגוף ובצעדים בוטחים נכנסתי מהפרדס באזור החיצוני של השולחנות לפנים המסעדה שם נמצאים תאי השירותים, בלתי מופרדים מגדרית, ציינתי לעצמי. כל משך ההליכה פנימה הרגשתי עליי את המבט שלו, נעוץ לי בגב, סוקר ומורעב.
עם האוכל בא התיאבון.

מוזר איך מרגישים את זה בצורה שלא משתמעת לשתי פנים. לא, לא דמיינתי את זה. הוא בחן אותי מסנדלי העקב עד לקצות שיערות ראשי, הרגשתי אותו כמו קרן רנטגן עליי וזו תחושה חמה מסמיקת לחיים. הייתה לי הרגשה שהוא התעכב לי על התחת ועל השיער שנח פזור במורד כל הגב, בהיר וסתור מעט. אני אף פעם לא מצליחה להיות מאלו שכל שיערה שלהם עומדת במקומה.

נכנסתי לתא השירותים לוקחת את הזמן, ואז בכיור בשטיפת הידיים הרמתי את הראש והבטתי במראה, רואה את בבואתו ניצבת מלוא גובהה מאחוריי. המבט שלי קפא. הוא לא חייך ולא דיבר רק בהה לסירוגין במראה ובאחוריי. התחלתי לפקפק שאולי זה לא הוא בכלל. האווירה התחילה להיות כבדה וסמיכה בשירותים והוא כנראה ריחם עליי והחליט לשים לזה סוף ואמר " יש לי הרגשה שגיא מחכה לך, ואני לא הייתי רוצה שקרן תתחיל להשתעמם בלעדיי, מה דעתך?".

"צודק" סיננתי לחוצה ואז הסתובבתי אליו וחייכתי חיוך לבן. הוא מחייך חזרה ונכנס לתא להשתין. אני ממתינה לו. גיא יחשוב שהיה תור. הוא יוצא מהתא כעבור כמה שניות. קופא כשהוא רואה שאני עדיין שם. הוא עומד בפתחו של התא ואני אומרת לו "לך כבר הייתה הזדמנות לבחון את הסחורה. עכשיו תורי. לא לזוז. אני אעשה את זה קצר וקולע. מבטיחה".
הוא לא זז, אני מעבירה מבט מקרוב. יש לו פנים סקסיות בטירוף, אני רושמת לעצמי. הגוף גבוה וזרועותיו מגוידות כיאה למי שפוקד את המכון בתדירות גבוהה. תחת נחמד, לא משהו לכתוב עליו הביתה, ודוגרי? נראה לי שעומד לו.
הוא מרים את ידו הימנית וצובט אותי בלחי כמו שדודות צובטות ילדות בחגים. "את מרוצה?" הוא שואל. הדם מתנקז לי בפנים חזק, אני מרגישה את הלחי שלי פועמת לו ביד חזק.
"אז שיהיה בתיאבון בינתיים" אני אומרת וחוזרת לשולחן. אני רואה אותו במראה מסדר את החבילה וחוזר גם הוא ומתיישב כדקה אחרי מול אשתו. הם לא מדברים הרבה.
באופן קצת ביזארי אני וגיא דיברנו בשטף והצלחתי להתרכז סוף סוף בשיחה. את שלי כבר קיבלתי, חשבתי לעצמי ואפילו יותר מהמצופה. אפשר להוריד הילוך, לעבור לנעלי בית. מאחורינו נראה היה לי הדברים קצת כבויים. אשתו קמה, לא לכיוון השירותים.

היא חזרה כעבור חמש דקות בהן בעלה היקר כנראה מאוד התעניין במתרחש אצלנו בשולחן. המבטים שלו צרבו אותי. כשהיא חזרה היא אמרה לו משהו ואז שמעתי אותו מגביר מעט את קולו בדיוק מספיק כדי שנשמע "חוסם אותנו רכב?". היא ענתה שכן, שהיא הלכה להביא סריג מהאוטו כי קר לה ושהיא ראתה שאת הרכב שלהם חוסמת פורד כסופה.

גיא שתה כבד ממני. סיכמנו מראש שאני נוהגת הביתה בחזור. אמרתי לגיא שזה כנראה האוטו שלנו ושכנראה חסמנו בלי לשים לב ושאני הולכת להזיז רגע וכבר אחזור.
"היי, פורד מונדיאו כסופה?" פניתי לשולחנם בשאלה.
"כן" ענתה האישה, "נראה לי". היא נראתה עצבנית וקצרת סבלנות.
נטלתי את מפתחות הרכב וזרקתי לעברם בחיוך הכי כן שהצלחתי לגייס : "אני ממש מצטערת. אני הולכת להזיז".

צעדתי לחניית העפר חושבת לעצמי שמצאתי לי את מי לחסום. הוא כנראה קם "להשגיח" שאני לא שורטת להם את האוטו. תירוצים... מדביק אותי בריצה קלה.

אני נכנסת לאוטו, הוא פותח את הדלת האחורית ומתיישב בדיוק מאחוריי במפתיע ואומר "כבי את האורות". הידיים שלו שתיהן על החזה שלי חזק מאוד, הוא נושם לי בעורף. מסניף אותי.
אני משותקת. מתמסרת. משחררת חצי אנחת הפתעה והנאה. סעי שמאלה לשיחים. לא רואים משם כלום. נסעתי כמה מטרים והעמדתי את האוטו. הוא ביקש שאעבור אחורה. עברתי. לא ממרה את פיו.
"נראה לי שמאוד כיף לבעלך, את יודעת?" הוא אומר. "כזו אישה יפה ודעתנית, הקשבתי לכל השיחה שלכם".

אני מחייכת. אף פעם לא מצליחה להסתגל למחמאות מובהקות כל כך.

"השאלה היא האם האישה הזו גם יודעת למצוץ?" .
זה לא הזמן ובטח לא המקום אני חושבת לעצמי. חוצפן הגברבר. ובכלל, מי הוא חושב שהוא?

"אז היא לא יודעת?" לא מרפה הקול הגברי שלו ממני בזמן שהוא אוחז ביד אחת את שיערות ראשי ובשנייה מעסה לי את החזה חזק ותוקפני, נעים. נעים כל כך...
אני משתהה רגע. מציצה בשעון. עברו עד כה רק שתי דקות. מקציבה לעצמי עוד שמונה.

"אנחנו על זמן שאול, יקירי" אני אומרת לו, פותחת בתנועה מיומנת את כפתורי מכנסיו שמשתחררים באחת ומחלצת משם את הזין שלו. שווה כזה. ישר ויציב. בינוני פלוס.

הוא מריח מדהים, המניאק. אני יודעת שהכי חשובה היא ההתחלה ואז ההתמדה. אם לא אתן פרפורמנס טוב בפתיחה- השאר דפוק, ואין לנו זמן לריג'קטים..
אני מתחילה מלמטה, מהבסיס (הכי צפוי זה להתחיל מלמעלה דווקא, לא?) מרטיבה אותו כהוגן ואז נושפת עליו ומייבשת אותו. רוצה שייאבד סבלנות. משחקת איתו- יש לנו למשחק בדיוק שתי דקות. ואני משחקת. מרפה באחת מהכל כשהוא כבר נראה נטרף ואישוניו מוגדלים. סוגרת על הזקפה שלו את כפתורי הג'ינס ומסתכלת לו בעיניים.

"מה אני אעשה איתך, תגידי לי" הוא שואל.

תורי עכשיו להיטרף. אני מציצה בשעון ומשחררת אותו שוב ממכנסיו, לא נותנת לו זמן להשתאות ומתנפלת לו על הזין ביניקות חזקות ואינטנסיביות. אין לי זמן לשטויות ולשינוי הקצב. עכשיו צריך "לתת עבודה".
הוא זז לי בתוך הפה, מתקשח יותר ויותר, בוחש לי עם האצבעות בתוך השיער- פורע אותו לחלוטין. נאנח. המכונית מלאה אדים, נראה לי שעוד שנייה הפה שלי מלא ממנו. אני תופסת אותו בוואקום חזק בין השפתיים ומיד משחררת. מרימה אליו את העניים. הוא נראה כל כך חי עכשיו. יורדת שוב רטוב מתמיד, חלק, מהודק והוא רועד. רועד לי בתוך הפה וגומר.

אני יוצאת מהאוטו. הוא עומד מאחורי סוגר את מכנסיו ומסרק אותי באצבעותיו. אני הכי אוהבת שמחזיקים אותי מאחור. האוויר מרגיע את הסמיכות הכבדה שבאווירה.

הוא מדבר עכשיו ברכות מפתיעה: " תכנסי לאכול קינוח. מגיע לך" .
אני מתיישרת ואומרת לו: " אז מה דעתך שנשקיע בבני הזוג שלנו פעם הבאה ביועזר בר יין? "

אפשר לענות לחידה שלא נשאלה?

המסעדה הזאת שהייתה לך בראש בעט כתיבת הסיפור היא : "מקום בלב"
בהחלט הזלתי ריר, חשבתי על האוכל המצויין שיש שם והאוירה המטריפה.
אך....כל כך רחוק.
טעם של געגוע.
אני כותובת כל כך רע, אבל מותר פה שירי אהבה לארץ ישראל?

לגבי המסעדה: את צודקת

ב- 100%.
ממש חידון הפינה השבועית לילד...
נו, קידמתי גם את יועזר וגם את מקום בלב ברשומה אחת.
הבאים בתחור: כתית,אלבה,מחניודה (באווירת אירוטיקה משולבת פלצנות).

את צריכה

להוציא ספר
של סיפורים אירוטים
יהיה לו ביקוש זה בטוח
חשוב להקפיד שאפשר יהיה לדפדף בו
ביד אחת..

אוהבת את המתח שאת בונה בסיפורים שלך
טוב שאני לא גבר
זקפה יותר קשה להסתיר בפגישה מתחתונים רטובים

רשום בגוגל את הניסוח

List of authors of erotic works
בין שאר שמות העט יש שם גם אנשים אמיתיים להערכתי.

הנה רפאל, בשבילך

הלכתי בעקבות הזכרון...
3 ספרים
3 סופרות
בשמן האמיתי

קראתי את כולם
לא רעים בכלל עד כמה שזכור לי

בבקשה

אשה חמה

New member
הוצאת ספרים באינטרנט

ואת יכולה להוציא את הספר תחת שם העט שלך פה