ארוחת בוקר- התלבטות

ארוחת בוקר- התלבטות

שלום לכולם!! יש לי התלבטות בנוגע לארוחות בוקר.. אני פשוט לא יודעת מה לאכול!! ניסיתי קורנפלקסים כמו ברנפלקס ופייבר 1 אבל הם פשוט לא טעימים לי (וניסיתי להוסיף כף חמוציות או חצי בננה בשביל הטעם).. ניסיתי אריזה של טוסט טעים (6 יחידות באריזה) עם גבינה לבנה ועגבניה אבל זה משעמם.. לא ניסיתי דייסות כי המרקם מגעיל אותי.. אני מרגישה שבבוקר אני צריכה משהו מתקתק שיתן לי אנרגיות, אבל אני לא מוצאת שום דבר.. אני מחפשת ארוחת בוקר טעימה וכייפית שלא תבאס אותי.. בארוחות הצהריים, הערב והביינים אני מסודרת.. אני עושה כל יום ספורט, אין לי מושג מהי ההוצאה הקלורית שלי אבל אני עושה את זה בעיקר בשביל החיטוב וגם כי זה כייף :) ראשון, שלישי, חמישי ושבת אני עושה שעה של הליכה מהירה (בערך 5.5 ק"מ) ואחרי כל הליכה אני מתעמלת במתקני הכושר שיש בגינה השכונתית (בטן ומשקולות- עם הזמן אני מעלה את מספר הפעמים) משהו כמו רבע שעה או 20 דקות.. וכשאני לא עושה הליכה אני עושה שעה וחצי- שעתיים אימון בבית- משקולות, בטן וצדדים.. אני מרגישה שאני מרזה ומתחטבת ואני שומעת מחמאות מכל פינה אבל הארוחת בוקר הורסת לי את היום!! אני גם סטודנטית אז אני רוצה משהו שממש יתן לי אנרגיה ולא יגרום לי להיות רעבה באמצע השיעור, אין לי בעיה לקום מוקדם ולהכין משהו.. אני מחפשת ארוחת בוקר נחמדה בסביבות ה-300 קלוריות (אם יש דבר כזה :\ )... תודה רבה לכולם!! שיהיה לכם אחלה סופש וחג שמח!! :)

sthead

New member
אוכלת מוצרי חלב?

מה עם יוגורט עם כוס חד פעמית של גרנולה/קורנפלקס/פירות יבשים או טריים ואגוזים וקוואקר?

מה לגבי שייק ירוק

שייק פירות עם עלים ואפשר להוסיף כל מיני דברים כמו אגוזים ודברים צריך בלנדר וללמוד איך להכין אבל כשלומדים זה יוצא מעולה

מה את אוכלת בצהריים?

מהרבה בחינות, לאכול את זה בוקר יהיה עדיף. הארוחה בבוקר בעיקרון לפי הרבה תפיסות בריאותיות ופילוסופיות, אמורה להיות הארוחה הכי גדולה. ואם ל בה לך הרבה בבוקר, אז אפשר אותו דבר אבל פחות.

תשובה

היי, יש המון סוגים של ארוחות בוקר שאת יכולה לנסות כגון : 1. לחם קל/מלא (רגיל או כטוסט) + גבינה לבנה/חביתה/ביצת עין/חביתת ירק/שקשוקה/חומוס/טחינה/ריבה (מעט)/אבוקדו/פרוסת גבינה צהובה + ירקות 2. פרוסת פשטידת ירקות (בלי גבינות שמנות אם נמצאת בתהליך של שמירת משקל) 3. יוגורט + פרי + כמה כפות של קוואקר וכדומה

למעלה