ארוחת בוקר הכי הכי

orit0000

New member
ארוחת בוקר הכי הכי

שלום לכולם ! יש לי שאלה , איפה הייתה ארוחת בוקר הכי טעימה ,מיוחדת ומושקעת שאכלתם ? (עדיפות למקומות במרכז הארץ ) ועוד שאלה, אולי קצת מוזרה: לאיזו מסעדה הייתם הולכים אם הייתם יודעים שזה הסופ"ש האחרון לפני הלידה וסופ"ש אחרון שלכם בתור זוג בלבד כי ממחר תהפכו להורים/משפחה ? (גם עדיפות למרכז הארץ ) תודה לכל המשיבים על העזרה

מיצמיצ69

New member
אצלי, בשבת בבוקר...

לחם אגוזים (מפשירה מהפריזר), לבנה עיזים (צוריאל)- אפשר גם חמאה צהובה רכה במקום....אומלט תפוח (כמו בפאריס...) וטעים מ-2 ביצים, מיץ תפוזים טרי...(קונה) - ...ארוחת בוקר מושלמת שמפוצצת אותי עד 17:00........ וברצינות: כל המקומות הטובים או היפים מפוצצים בבוקר יום שישי.. הנה, בשישי האחרון דיווחתי על המתנה של חצי שעה עד שעה לקפה בקפה תפוז בבצרה- שהוא קפה יפהפה- אבל לא עומד בלחץ. אם את רוצה באמת להתפנק לפני הלידה תכיני סלסלת פיקניק, קווי ליום יפה וקחי את בן זוגך לנקודה יפה ברחבי הארץ. בסלסלה שימי גבינות טובות, תרמוס עם קפה, לחם איכותי פרוס, חמאה צהובה, מיץ תפוזים, ירקות חתוכים, סלמון מעושן.... (לא לשכוח סכו"ם מפלסטיק, מפיות, מגבונים לחים).הצלחה מובטחת....

orit0000

New member
תודה רבה

חשבתי על רעיון הפיקניק , רק שאני מפחדת "ליפול" עם המזג אוויר .

איריסג

New member
ביום שישי, ב"פרח" ביהוד

אני מאד אוהבת את ארוחות הבוקר שלהם, בעיקר ביום שישי. המחיר סביר, ארוחת הבוקר עשירה וטעימה נורא. אני אוהבת במיוחד את הארוחה הקרויה "פלורנטין" - זה תבשיל של תרד ומעט שמנת, עליו שתי ביצי עין, ועל כל העסק מפוזרת גבינת פרמזן - והכל קלוי בתנור... זה מגיע עם סלט חתוך טרי, עם גבינות (רזות או שמנות, מהשבא לכם), לחם טרי טרי (הרי הקונדיטוריה מתחת לבית הקפה), וגולת הכותרת של ארוחת הבוקר בשישי - הבריוש! אוף, זה אסון קולינארי. בנוסף מקבלים מיץ ושתיה חמה, ופרוסת עוגה דקה (השבוע זו היתה עוגת גבינה פרורים אפויה טעימה עם טויסט לימוני, בפעם הקודמת זו היתה עוגת הגזר ההורסת שלהם...). יש גם אותה קומבינה עם שקשוקה טעימה, או עם חביתות "רגילות", ולמי שממש צדיק ושומר על דיאטה - יש גם מהדורות דיאטטיות לארוחת בוקר - עם אומלט חלבונים, גבינות רזות ולחם קל. חשוב להזמין מקום מראש, כי בשישי בבוקר מפוצץ שם (המקום לא מאד גדול, וחביב על תושבי האזור מאד) . הערך המוסף הוא שביום שישי יש גם (חוץ מהעוגות שלהם שהן ליגה בפני עצמה) גם לחמים ופוקאצ'ות ובורקסים למכירה. הלחם עגבניות-בזיליקום שלהם לא שרד את השבת אצלנו....

למעלה