ארוחת בוקר בגיליס

ארוחת בוקר בגיליס

בעקבות ההמלצות שקראתי כאן בפורום הגענו 3 חברים בשבת 10 בבוקר ,ללא הזמנה למזלנו בגלל השעה המוקדמת יחסית עדין הצלחנו לקבל שולחן בתוך המסעדה הממוזגת, צמוד לחלון עם הנוף לים לפתיחה הגיעה סלסלת לחמניות חמות ובריושים עם צלוחיות: זיתים דבש, ריבת תות וחמאה אחר כך הגיעו המשקאותמימוזה ובליני, טעימים לארוחה הזמנו 2 מנות ביצים ברוטב בשר ומנה ביצים וביקון המנות גדולות ונדיבות מנת הביצים ברוטב בשר הגיעה במחבת ברזל, כשבתוכה ספירריבס מבושל ביין אדום עם ירקות שורש, ועל רוטב היין והירקות בושלו 3 ביצים בצלחת נפרדת הגיע סלט ירוק עם גבעת גבינה לבנה ועירית קצוצה מעל, ושתי חתיכות גבינה מלוחה מנת הביצים עם הביקון הגיעה עם ביצי עין כבקשת הסועד, ערית ביקון גדולה ליד וסלט ירוק שתינו 3 קפה 2 מיץ תפוזים ו 2 מים ושילמנו 189 ₪, לא כולל טיפ שרות אדיב ונחמד נחזור לבדוק גם את מנות הבשרים שלהם

Lear22

New member
גם אני אכלתי שם

ארוחת בוקר פרידה מידידה טובה שלי שנסעה השבוע לדרום אמריקה
בשל המטען הרגשי עדיין לא היה לי את הכוח לכתוב את הביקורת...

עמית@

New member
בקרוב אצלנו (נאכל איתך ארוחת פרידה)

ואז תיסע לנו לניו זילנד- ונישאר בודדים ומיותמים ללא מנהיג הקב"א שלנן

neta2

New member
ג'מני אכלתי שם בוקר, ואני מוכרחה

להודות שעד רגע זה ממש לא הבנתי מדוע ולמה לעזאזל שילמתי ככ הרבה כסף
היה טעים, יפה, ונעים אבל יקר נורא, ולדעתי, לא מצדיק! אבל שיהיה לכל המנסים שם בקרוב טעים.

Lear22

New member
ודעתי היא הפוכה

קודם כל זה לא כל כך הרבה כסף, חמישים ושישה שקלים ומקבלים בהם מעל ומעבר. תחשבי שאם היית יושבת ומזמינה קפה ועוגה בסתם בית קפה היית מגיעה ללפחות שלושים וחמש או ארבעים שקל. אנחנו, בארוחת הפרידה, הזמנו מחבת ביצים עם בשר ואומלט שרימפס. שתיהן היו מנות גדולות מאוד, ומשביעות מאוד. ויחד עם הסלט, ועם המאפים והלחמניות זה היה שווה ביותר. הארוחה של רביבה וסיליה אולי קצת יותר שווה, כי היא בופה שממורכב מאחלה דברים עם חומרי גלם מעולים, אבל יש שם אוירה אחרת. זה טוב למשהו אחד, וגיליז טוב למשהו אחר.

חמניה1

New member
נטע

אמנם הבראנץ' בגיליז יחסית יותר יקר בכ - 10 שקלים מהמתחרים על החוף (מנטה ריי ובויה) אבל הוא גם שווה את אותם 10 ש"ח (לדעתי בבויה למשל מחיר ארוחת הבוקר ממש ממש אבל ממש לא שווה את המחיר). את מקבלת גם מנת אלכוהול, הבריושים והקרואסונים הטריים הרבה יותר טובים לטעמי מהלחם של בויה למשל. רוב המנות של הבראנץ' יותר איכותיות מארוחת הבוקר הרגילה. המנות שם מזכירות יותר את הבראנצ'ים בניו יורק מאשר את ארוחת הבוקר הרגילה. לצורך השוואה ברביבה וסיליה הארוחה עולה אותו הדבר ולדעתי גם שם ההפרש שווה את המחיר.

למעלה