ארוחות החג

ארוחות החג

כולם אוכלים ואוכלים נמאס לי מכל האוכל הזה כבר.... אני מצרף תמונות של המטעמים שהכינה אישתי להתפאר...... בתיאבון..... למנה ראשונה................

aoyn

New member
לדנידין..

דני , הבן שלי עומר רוצה להתכתב עם גיא בפורום. יש מצב? רונית

אבא דני:תשמין אתה ממש אנורקס!!

יאלה לאכול לא נורא הקלוריות נשמה, העיקר שזה טעים ויותר עיקרי שזה מידיי אלונה אשתך להתפאר!! נשיקות לילדים ולמלאכית אלונה שלי!!! כן שלי תיזהר לתקן אותי.

איך אומרים דני? וייזמיר!../images/Emo5.gif

הוצאת לי את התאבון לעוד שלושה ימים. תודה רבה! אני בחיים לא יאמין שזה מה שאלונה בישלה. רוצה להרשם לתוכנית " אפקט הפחד"? ניראה אותך שם צוחק ו"רק צריך לחייך" עם כל הזוחלים האלו. ניראה אותך גבר ! אוהבים אותך דניאל .

אתם חייבים לקרוא../images/Emo1.gif

נכון גיא כתב לכם על טיק חדש שיש לו, גרעפסים? אני חושבת שהוא עושה תחרות עם עצמו על הגרעפס הארוך ביותר, לא שמעתי בחיים שלי גרעפסים ארוכים כאלו, נראה לי שאני אמליץ עליו לספר השיאים של גינס! מילא הגרעפסים, לפני 4 ימים הוא הלך לישון ולאחר חצי שעה הוא ניגש אלי מותש ואמר לי:"את חייבת לעזור לי אני משתגע". מה קרה שאלתי והוא ענה:"אני לא יודע על איזה צד של הכרית לישון, אני כבר חצי שעה הופך את הכרית, ומסובב אותה ולא יודע להחליט, תחליטי עבורי ומה שתקבעי זה מה שיהיה". באתי לחדר ותוך שניה החלטתי וקבעתי:הנה ככה! ובזה זה נגמר. וככה כבר 4 ימים הוא קורא לי לחדר מס' דקות לאחר שהוא הולך לישון ואומר לי:"אמא, את יודעת, הכרית". ושוב אני נגשת ואייך שאני קובעת ההתלבטות שלו נגמרת. שאלתי אותו מה ההבדל והוא אמר שהוא לא יודע אבל ככה זה. נחמד נכון? זהו סתם משהוא חביב ולדעתי מאוד משעשע. אז לילה טוב לכל משפחתי המורחבת אוהבת את כולכם א ל ו נ ה

אוי הכרית הזאת....

כל הזמן אני הופכת את הצד של הכרית מצד לצד. כמו שאני פותחת וסוגרת חלון מסדרת את הסדין את השמיכה עם הכל אני מסתדרת והכרית תמיד "עושה לי בעיות" תגידי לגיא שהוא לא לבד במסדר הלילה עם הכרית שלו. נ.ב.= ניסית לחשוב אולי להחליף לו כרית שלא עושה בעיות כאלו? "בעיות" זאת הכוונה שלי. אהבתי.

למעלה