ארוחות בוקר בת"א

Siren

New member
../images/Emo45.gifגיליס

מגישה ארוחות בוקר מאוחרות (נדמה לי עד 16). ארוחת בוקר שווה וטובה. אם מזג האויר מתאים אפשר לשבת בחוץ. בנוסף יש חניון באיזור והמקום מתאים גם לטיול רגלי

mars4

New member
ארוחת בוקר בגיליס../images/Emo183.gif

מתעורר לאט לאט .. קרציה אחת מדליקה את הטלויזיה ומבעד לקורי השינה אני שומע את גידי גוב אומר שהיום צפוי שרב.(תם השרב הכבד...) אז מה , אני אומר לעצמי, לבזבז בוקר כזה במשרד? לא חבל? חבל! אז אחרי התארגנות קצרה אנחנו בנמל יושבים בנחת (הסלולריים כבויים) במרפסת המקסימה של גיליס. נפלא היה לראות עד כמה שוקק הנמל חיים והמון אנשים מטיילים להם להנאתם. מזכיר את פיר 49 בסן פרנציסקו .ארוחת הבוקר עולה 56 ש"ח וכוללת אפשרות בחירה של 2 משקאות. אני הלכתי על הרגיל שלי "קיר רויאל" מצונן היטב. מקבלים סלסת מאפים הכוללת מיני מאפים שונים (מין הסתם...) לחמניות פריכות וקראוסונים. ן 3 פינכות קטנות עם זיתים חמאה ואני לא זוכר מה בשלישית.אחרי מחקר מעמיק בנוגע לשפעת העופות עם המלצר החינני והמסוקס שהעיד על עצמו שהוא יוצא קיבוץ עם עבר מפואר בלול החלטנו על מקושקשת אחת עשויה וול ולל דאן וביצים ברוטב עגבניות (בדרום ת"א קוראים למה הזו שקשוקה, בגיליס הס מלהזכיר..)גם עשויות טוב טוב למען הכחדת כל הוירוסים לפני שהם יכחידו אותנו. ביחד עם המנות מקבלים צלחת ובה 3 סוגי גבינות , רכה, פטה ואת השלישית אני לא זוכר. מנת המקושקשת מגיע עם סלט ירקות טרי וחינני. המנה שלי הגיע במחבת לוהטת כוללת 3 ביצים ברוטב עגבניות חריף חריף (אפשר גם בלי החריף) . למותר לציין כי 2 המנות כולל כל הנלווה אליהם חוסלו עד תם. 2 כוסות קפה הפוך השלימו את הארוחה. לצערי מפאת הפחד נאלצתי לדחות בנימוס את הקינוח שהוצע לנו על חשבון הבית אבל נתרמו לשולחן הסמוך לחבורת חיילים צוהלת. כמובן שאי אפשר בלי להזכיר את המלצרית הכי יפה במתחם הנמל שאירחה לנו לחברה בחלק מהארוחה. בקיצור, מאד מאד מומלץ..לבוא, לשבת בלי לחץ ולהתענג .. ואני ממש לא אובייקטיבי!

meravbr

New member
לא ביפו -

בראסררי, קום איל פו, קופי בר, דיקסי, מקס ברנר (כבר 4 סניפים קיימים) - אלה המועדפים שלי

moran008

New member
אוקיי תודה לכולם, אבל יש לי הערה

קטנה אני גרה ממש מול הנמל (ירמיהו) אז לא ממש בא לי לקחת את חבר שלי לארוחת בוקר מתחת לבית בא לי להיות מקורית טיפה מסעדת 2C נשמעת לי נחמדה אבל לפי האתר המבחר פשוט אפסי. בכל מקרה ממש בא לי על יפו העתיקה.....

Siren

New member
אם כך

אז כפי שמירב המליצה לכו לבראסרי. ארוחות הבוקר שלהם מצויינות והמאפים שווים במיוחד.

moran008

New member
אבל בראסרי זה באבן גבירול

אני מחפשת באיזור יפו העתיקה :( מצאתי בחיפושים באתרים את המסעדות אלאדין בבאי ושירת הים מוכר למישהו?

mars4

New member
אלאדין.. שומר נפשו ירחק

מלכודת לתיירים במקום הכי מבוזבז בת"א. בבאי ושירת הים הם מסעדות דגים בבחינת "אכול ושתה כי מחר שילשול. אם את מתעקשת על יפו אז לכי בכל זאת על פיני בחצר. על המירפסת בחוץ.

למעלה