ארוחות בוקר בת"א

moran008

New member
ארוחות בוקר בת"א

ליום הולדת של החבר אני רוצה שנלך למסעדה שווה ביותר לארוחת בוקר. העדיפות היא על איזור מיוחד כמו יפו העתיקה או הסביבה ראיתי את "נועה" הבעיה היא שהארוחות בוקר מוגשות עד 1 ואני לא יודעת אם נתעורר עד אז..
ואצל פיני בחצר הארוחות בוקר לא משהו.. (לדעתי) יש עוד המלצות?

nalathe1

New member
20 דקות נסיעה לאשדוד

אידי במרינה. גם נעים לשבת וגם ארוחת בוקר מהשוות בארץ.

nalathe1

New member
לא, שם יש נחיתה, המראה, צ'ק אין

וכאלה...
בלי נסיעה בתוך העיר (שזה גם ככה יש בתל אביב ומעיק הרבה יותר) אפילו פחות מ 20. ויש חניה בשפע ואין רחובות חד סטריים.

moran008

New member
לא יסתדר לנו..

אני מתכננת "יום כיף" והכל בנסיעות במונית כדי לא לחשוב אפילו על להסתובב עם רכב בת"א..

nalathe1

New member
ארוחת בוקר אצל אידי במרינה באשדוד

קודם כל התנצלות, משום מה הייתי בטוחה שכבר כתבתי על הארוחה הזו. הרצתי חיפוש ו.... ממש לא. בעיני זו ארוחת הבוקר הכי שווה בארץ (לא מבחינת ייחוד אבל מבחינת איכות, טעמים ותמורה לכסף). מקבלים: ביצים, סלט (חתוך גדול אבל מלא אהבה ועם ירקות שכאילו נקטפו זה עתה), ג'בטה (תוספת - חופשי), מיץ וקפה. עד כאן - סטנדרטי (אבל שוב, איכות ללא פשרות) מגיעה גם פלטה עם 9 צלוחיות: לקרדה מעושנת, זיתים, חמאה, חלבה, לבנה, פטה, משולשת ולא זוכרת מה עוד (אבל 9 היו בטוח). אני מוסיפה מנה של הרינג, שהוא, אצל אידי, הטוב ביותר שאכלתי בארץ, ובד"כ גם לוקחת שתי מנות הביתה כי אין להשיג כזה, אפילו לא בלוינסקי. כל הסיפור - א. בוקר ליחיד - 39 ש"ח א. בוקר לזוג - 70 ש"ח מנה של הרינג (מעלף) - 18 ש"ח מה שחוסכים במחיר מכסה את תוספת הדלק. מקבלים ארוחת בוקר מפנקת, כבוד של אשדוד ונוף של המרינה. אני מכורה, חייבת מנה פעם בחודש לפחות (ובשבילי זמן הנסיעה ארוך יותר).

meravbr

New member
נשמע מעולה - אבל רק לחובבי דגים

מלוחים בבוקר - ובסביבתי, למשל, רק אני ואמא שלי חובבות לקרדה בכל שעות היום. כל שאר בני משפחתי ורוב חבריי לא יתקרבו לזה... ושאר המרכיבים - מאד דומה לארוחת הבוקר של קום איל פו בנמל ולא צריך לצאת מת"א
(ואשדוד, ממש, אבל ממש, לא 20 דקות מת"א, גם לא כשבעלי נוהג
)

nalathe1

New member
לא אכלתי בקום איל פה

אבל בשום מקום בתל אביב לא קיבלתי שפע כזה לארוחת בוקר. ובכל פעם שאני אוכלת ארוחת בוקר איפשהו בתל אביב אני מתגעגעת לאידי. היחיד שלא התגעגעתי אצלו היה ניר צוק בנועה אבל גם שם, המחיר הרבה יותר גבוה והשפע לא כמו אצל אידי. מודה שהמשיכה העיקרית שלי היא לדגים ויותר המטיאס מהלקרדה (שאינו כלול במחיר). במקס ברנר ארוחת הבוקר נשמעת שווה אבל לא ניסיתי.

פ ו ל ק ע

New member
שפע זה תמיד טוב?

אני לא בטוחה. אכלתי לפני כמה ימים במסעדה שמציעה מזנון פתוח לארוחת בוקר. המזנון היה עצום בגודלו, הכל היה בינוני. אולי זה הגיל או הניסיון (לעיסה בהמון מסעדות) - אבל היום אני ממש מעדיפה שלא יאביסו אותו (זה נכון גם למסעדות בסגנון פפגאיו). מעדיפה מעט אוכל ומשובח על כמות - בכמות אני מאבדת את ידיים והרגליים, לא יודעת ממה להתחיל ומה לטעום - ובסוף אוכלת פי שלוש ממה שהבטם שלי מסוגלת להכיל.

nalathe1

New member
שפע איכותי זה טוב

לפחות בשבילי. כשהאיכות ירודה זה ממש לא משנה אם יש או אין שפע, התיאבון שלי מת גם ככה. אבל אולי שפע היא לא בחירת מילים נכונה (וכמות בטח שלא). מגוון. אני אוהבת מגוון של טעמים על השולחן, ארוחה מתמשכת, קצת מכל דבר, ביסים קטנים, לא אוכלת פי שלוש. לכן מעדיפה גם ארוחות בסגנון טפאס, מעדיפה להזמין כמה מנות ראשונות במקום המבנה המסורתי של ראשונה ועיקרית. כף רגלי לא דורכת בפפאגיו אבל בגלל איכות הבשר ולא בגלל החוסר במגוון. שם באמת השפע בא על חשבון האיכות.

ראובל

New member
איזו מסעדה זאת היתה ?

איזו מסעדה זאת היתה עם המזנון הפתוח לארוחת בוקר?

תנסי אתל לופו

בין רחוב לוינסקי ליפו-תא. יש לו דג מלוח , משהו לא מהעולם הזה.

ננה f

New member
נכון.

גם הסלמון הטיבעי או המעושן שלו מצויין. והאיקרא חבל"ז.

לגיליס יש ארוחת בוקר שווה בנמל ת"א,

לארמדה, באותו מתחם, יש ארוחת בוקר פשוטה יותר, אבל טעימה ולא יקרה (44 ש"ח, או משהו כזה..).

למעלה