ארוחה שהכנתי ...

DUKASIT

New member
הכל ניראה מקסים ../images/Emo106.gif

אפשר בבקשה מתכון לברוקולי כרובית גזר ופטריות ברוטב

מיכל63

New member
מתכון לירקות ברוטב שמנת

גיליתי שהילדים אוהבים ברוקולי אז אני מנצלת את ההזדמנות לפני שיתחרטו... הכנתי את הירקות בצורה הזאת והילדים אהבו מאוד
מהירקות האלו: ============= כרובית טרייה מפורקת לפרחים שקית של ברוקולי קפוא מפורק לפרחים חצי שקית של גזר גמדי קפוא סלסלה פטריות טריות פרוסות בצל גדול קצוץ כמה שיני שום כתושות מלח פלפל שחור אגוז מוסקט שמנת לבישול של השף הלבן הכנה מטגנים את הבצל והפטריות בשמן או חמאה אחר כך מוסיפים את שאר הירקות השמנת והתבלינים ממשיכים לבשל עד שמתרכך אני לא אוהבת שהירקות רכים כאלו אז חצי שעה בערך. וזהו,זה טעים להם לא יודעת למה אמא שלי חשבה שהשתגעתי ולא האמינה למראה עיניה איך הם טורפים את זה כולל נופר ששונאת אוכל...

מיכל63

New member
העוגה חתוכה...

יש בה כמה שכבות משגעות(לא הכנתי,אבל ידעתי איפה לקנות זה גם טוב,לא?) יש שכבה של מרנג עם אגוזים וקצפת,וריבת חלב,ומוס שוקולד וכל הקונדיטוריה בקיצור... טעימה משהו משהו

bigjack

New member
איזה יופי של אירוח ../images/Emo45.gif

מגיע
למארחת... והעוגה........Y Y Y איזה

מיכלי מתוקה השולחן נראה מקסים

בטח הילד שמח מאוד . הסלטים מגריםםםםםםםםם והעוגה חבל"ז

יההההה מיכלי איזה יופי של דברים

הכנת. הכל מוגש בחן ואסטתיקה. כייף לאורחים שלך. בטוחה שנהנו. תמשיכי להשוויץ במעשה ידייך - את מקסימה אמיתית
אוהבת אותך

pirge

New member
מיכלי, מזל טוב. השולחן חגיגי וטעים.

הסלמון נראה יאמי. המתכון במאמרים? העוגה מרשימה ונראית טעימה מאד. בשמחות ובשיתוף טעימות.

או-לה-לה!!! איזו ארוחה נהדרת..

אין מילים. ואהבתי גם את הפרחים והשולחן הערוך בטוב טעם.. אין מה להגיד- פשוט עשר!

timiהאחת

New member
מנהל
נראה הכל מגרה אסטטי ושוב מזל טוב את

הברכה כבר קיבלת ממני, דרך אגב את הכתובת שלך שינית אתבמסנג'ר כי אני לא רואה אותך אף פעם ביי רונית.

למעלה