ארוחה חלבית

• פותח הנושא mjlk
  • פורסם בתאריך

mjlk

New member
ארוחה חלבית

שלווווווווום! היום יש לאמא שלי יומולדת
במוצאי הצום, אני רוצה להכין לה ארוחה חלבית טעימה ומפנקת! לה ולכל המשפחה
מישהו יכול להביא לי מתכונים בטוחים ומוצלחים, שאוכל להכין להיום? אם כן תודה רבה! אולי למישהו יש מתכון לפסטה עם שמנת וגבינות? תודה רבה רבה רבה רבה

yifatushc

New member
קודם כל מזל טוב../images/Emo65.gif../images/Emo13.gif

אני ממליצה לך להציץ במאמרי הפורום, שם יש שלל מתכונים חלביים ותוכלי לקבל רעיונות. וספציפית כאן תוכלי למצוא מתכונים שונים לפסטות ברטבים שונים, כולל שמנת וגבינות. בתאבון! יפעת

נירהמ1

New member
פסטה בשמנת ופטריות / ליאור ויפעת

פסטה בשמנת ופטריות / ליאור ויפעת ממאמרי פורום "אוכל חלבי" מצרכים: ======== חבילת פסטה לרוטב- בצל שום פטריות כפית אבקת מרק בצל 75 גר' חמאה קופסת שמנת מתוקה יין לבן כ-150 גר' גבינת קשקבל מגורדת תבלינים: פלפל שחור, מלח, אגוז מוסקט אופן ההכנה: ============ 1. מכינים את הפסטה ע"פ ההוראות שעל האריזה. מסננים. 2. פוצחים בשמחה בהכנת הרוטב: מטגנים בצל ב-25 גר' חמאה, מוסיפים שום ומערבבים כדקה ומוסיפים פטריות. 3. מוסיפים את החמאה הנותרת ומערבבים היטב. מוסיפים כפית אבקת מרק בצל, ואת התבלינים. מעל הכל יוצקים שמנת ומעט יין לבן ומערבבים היטב. 4. לקראת סוף הבישול מוסיפים 100 גר' גבינת קשקבל ובוחשים על שנמסה. 5. מורידים מהאש, ולקראת ההגשה יוצקים את הרוטב על הפסטה ומפזרים מעל 50 גר' קשקבל. בתאבון! יפעת

נירהמ1

New member
פסטה ברוטב שום עשבי תיבול ועגבניות

פסטה ברוטב שום עשבי תיבול ועגבניות מיובשות הובא על ידי דניאלה ל"אוכל חלבי" רכיבים: ל-5 סועדים 1 חבילה פסטה מסוג פנה 4 שיני שום 1 חופן עלי אורגנו טריים 1 חופן עלי בזיליקום טרי 1 חופן עלי פטרוזיליה 2 כפות שמן זית 1 כוס עגבניות מיובשות שלמות ½ כוס יין לבן יבש קורט מלח, פלפל שחור גרוס אופן הכנה: 1. מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן. 2. שמים שום ועשבי תיבול במעבד מזון וקוצצים גס. 3. מחממים שמן במחבת, מוסיפים עשבים קצוצים ומטגנים כדקה. מוסיפים את העגבניות המיובשות ואת היין ומצמצמים על להבה נמוכה כעשר דקות. מתבלים לפי הטעם ומערבבים עם הפסטה המבושלת. הערות: לא נוסה מקור המתכון: אוסם

נירהמ1

New member
פסטה ברוטב פרימוורה

פסטה ברוטב פרימוורה הובא על ידי דניאלה ל"אוכל חלבי" פסטה ברוטב פרימוורה רכיבים: 300 גרם עגבניות שרי, חצויות 6 פטריות שמפיניון פרוסות 1 פלפל אדום חתוך לרצועות דקות 1 פלפל צהוב חתוך לרצועות דקות ¼ כוס יין לבן יבש ½ כוס מיץ תפוזים סחוט חופן פטרוזיליה, קצוצה גס ½ בצל יבש קצוץ 3 שיני שום קצוצות 2 כפות שמן זית אופן הכנה: 1. מחממים את השמן במחבת גדולה ומטגנים את הבצל והשום עד שמתחילים להזהיב. 2. מוסיפים את הפלפלים וממשיכים לטגן כדקה נוספת. 3. מוסיפים את שאר הירקות ומטגנים כ-2 דקות נוספות. 4. מוסיפים למחבת את היין הלבן, ולאחר כדקה גם את מיץ התפוזים. 5. מכסים את המחבת וממשיכים לבשל על אש קטנה במשך כ-5 דקות. 6. מתבלים במלח ובפלפל את הרוטב שהסמיך. הערות: לא נוסה מקור המתכון: "כל הרטבים לפסטה"

pirge

New member
נירוש.יופי של מתכונים נתת . מענין מ

מה הוכן ע"י מייקל לבסוף, ליום הולדת? מזל טוב לאמא והרבה בריאות.

למעלה