ארוחה בשבת בצהריים

• פותח הנושא odz
  • פורסם בתאריך

odz

New member
ארוחה בשבת בצהריים

המלצה לשבת צהריים- ארוחה למשפחה באזור תל אביב והמרכז ?תודה.

שח_מט

New member
סטפן בראון

אם אין מגבלת תקציב ויש טעם באוכל טוב ומקום נהדר. אלנבי 99 אם אני לא טועה במספר הבית. שח

Lear22

New member
כמה שאלות, וכמה הצעות

בכמה אנשים מדובר? ילדים, בני כמה הם? עד כמה הם פתוחים לסוגי אוכל שונים? והכי חשוב, כמה כסף אתם רוצים להוציא על הארוחה. למשפחה עם ילדים בגילאים של 10 פלוס מינוס הייתי ממליץ על קולומבוס בהרצליה פיתוח. יש שם מבחר ענק של מנות וכל אחד, כולל ילדים ימצא שם משהו שהוא אוהב. המקום עצמו חביב וילדים מתלהבים מהעיצוב שלו. גם האגאדיר הוטל בנמל ת"א יכול להתאים. אוירה מרוקאית. תפריט שמתבסס בעיקר על המבורגרים אבל הבנתי שהם התפתחו לקצת מעבר. אותו דבר גם הימבורגר בהרצליה פיתוח, ממש ממול לארקפה סנטר. הרבה המבורגרים וחבריהם. המחירים בשלושת המסעדות יכולים להגיע עד מאה שקל בנאדם, אבל אפשר גם בפחות, תלוי איך מכלכלים את הארוחה (לא לקחת שתיה ב12 שקל לכל ילד בשביל שני שלוקים, לאכול קב"א - קינוח במקום אחר - לדוגמא בגלידריה מה שמוזיל את הארוחה, לא להגזים בראשונות כי הילדים נסתמים מהר, ואפשר אפילו לחלק עיקרית גדולה בין שני ילדים) ואוו אני ממש יכול לכתוב מדריך. ילדים ומסעדות - לאן?

כוכה

New member
סטפן בראון סגור

משפצים שם בעקבות שריפה - עד 20 לחודש.

גידי42

New member
אודאון ברח' הארבע

אם זה מתאים למשפחה שלי זה עשןי להתאים גם לכם. מגוון רחב של אופציות. "ארוחות ילדים" מקום רחב ידיים עם שולחנות גדולים וכמובן, הכי חשוה : אוכל מצוין.

odz

New member
המלצה-תודה

בוקר טוב ושבת שלום. תודה על ההמלצות. הארוחה היא ללא ילדים קטנים ואין כל הגבלה בנושא התקציב.זה אירוע משפחתי ולכן חשובה גם האווירה.מספר האורחים 6-8 . תודה.

meravbr

New member
אז אם אין מגבלות תקציביות ורוצים

מקומות עם אוירה יש הרבה - קופי בר ביד חרוצים - מסעדה מצוינת שמגישה מבחר מעולה של מנות דיקסי - מסעדת בשרים שמלאה במשפחות בסופשבוע רפאל - מטבח שף שגם מציעה מגוון לכולם (נטייה לאוכל צרפתי) אלה ה-מסעדות עם האוירה ... יש עוד מסעדות שמתאימות לארוחה משפחתית - בליני בנווה צדק אם רוצים איטלקי למשל... בירנבאום ומנדלבאום ברוטשילד אם מחפשים בעיקר בשר ...

חמניה1

New member
ועוד המלצות

מיקה גיליז ולפי מה שנטע כתבה גם כרמלה בנחלה. בתאבון

Lear22

New member
מסכים עם גידי

באודאון ללא ספק תמצאו את מה שאתם מחפשים אוירה יותר טובה מאשר בדיקסי לדעתי. מיקה וגיליז לא ממש מתאימים לדעתי. גיליז פחות אבל מיקה ממש לא. לדעתי

חמניה1

New member
אנחנו אכלנו שם ארוחה משפחתית

8 איש ומאוד נהננו (חוץ מאחותי שלא הבינה איך הם לא מגישים לחם ולמה אין להם סטייק בלי רוטב
).

למעלה