ארוחה בקלי קלות

hayimkr

New member
ארוחה בקלי קלות../images/Emo9.gif

לא צריך לבשל ולא לחמם, פשוט אוכלים בננה רכה עם לחמניה מקמח מלא, והנה לכם ארוחת בקר קלה ומזינה!!!! חיים

ועוד בענייני בננות../images/Emo94.gif בקלי קלות

למרוח בננה רכה על לחם, לפזר קינמון ולהכניס לטוסטר, לחתוך בננה לפרוסות, לשים על זה כדור גלידה ולפזר מעל, דבש (תמרים יכולים להוסיף גם במקרה הזה)... בננה עם או בלי תמרים להוסיף כוס חלב, לכתוש בבלנדר יוצא נפלא

אה איך אפשר לשכוח../images/Emo94.gif+../images/Emo210.gif+קצפת

חותכים בננות ותותים לחתיכות, מקציפים שמנת מתוקה+מעט סוכר, שמים על התותים והבננות ומתענגים

רינת103

New member
../images/Emo45.gifוואוו חבל על הזמן,

זה שחיטות,כבר אני מלקקת שפתיים,ממש מגרה. הכנתי את העוגיות צ'יק צ'אק שליאור המקורית נתנה(סליחה שאני לא רושמת שם כי עדיין לא מכירה אותכן,קצת קשה עם הכינויים צריך לזכור גם את הכינוי גם את השם)בכל אופן סליחה שברברתי,חזרה לעוגיות
הן מעולות,פריכות וטעימות.יצאו לי 6 רולדות,2-מלאתי בממרח שוקולד,2-בריבת תות,1-בממרח חלבה ואחרון בסוכר חום וקינמון. ליאור המקורית
מגיעה לך
האם אפשר להקפיא את העוגיות?

רינת103

New member
היי מיכל../images/Emo6.gif

תודה לך. עוד מעט מתקרב
מחפשת מתכון לאוזני המן טעימות,ובכלל עוגיות טעימות והכי הכי חשוב קלות להכנה.

יש לי, עוד מעט אשים אבל עצה שלי?

לכי לקונדיטוריה טובה ותקני לך כמה שווים, אזני המן שאשים אח"כ יוצאים טובים אבל זה הרבה עבודה ומלכלך....

רינת103

New member
מיכל חמודה,אני אוהבת לאכין

בעצמי,אני אוהבת להתפאר במעש ידיי,אפילו אם זה עבודה,אז אשמח לקבל מתכון לאוזני המן.

רינת, במיוחד בשבילך אזני המן...

החומרים: 1 כוס מיץ תפוזים 2 חב' מרגרינה/מחמאה 1/2 כוס שמן קנולה 1 אבקת אפיה 1 ק"ג קמח (אישית, איפה שכתוב קמח+אבקת אפייה אני ישר משתמשת בקמח תופח) מכניסים את כל החומרים למעבד מזון עד שנהייה בצק (אפשר ללוש את הכל גם בידיים) מרדדים לעלה דק ובעזרת כוס יוצרים עיגולים. על כל עיגול יוצקים מילוי שמתאים (פרג, תמרים,אגוזים, שוקולד...) וסוגרים בקצוות לצורת אוזן המן אופים בערך 15-20 דקות על 180 מעלות וכשיוצא מהתנות מיד בוזקים אבקת סוכר

רינת103

New member
מיכל חחחחח כתבנו יחד

תודה על המתכון,זה לא נראה מסובך ובהחלט ינוסה

ועל הדרך, עוגיות טחינה בטעם חלבה קלי קלות

1 כוס טחינה גולמית 1 חב' סוכר וניל 1 חב' מחמאה 3 כוסות קמח תופח 1 כוס סוכר לערבב הכל במיקסר או ביד ליצור עיגולים ולאפות 10 15 דקות עד שמזהיב ממש מעט (בתנור שלי 13 דקות) מדהים כמה טעים שזה יוצא ממש ממש חלבה

smo

New member
WOW מיכלי את ממש../images/Emo41.gif../images/Emo42.gif..יפה!

אני הערב עשעתי את פשטידת הרועים המשפחתית שלנו. יצא מעולה

hayimkr

New member
../images/Emo24.gifטוסט - פיצה בקלי קלוטו

שלום, לפתוח פיתה מקמח מלא לכל האורך, לשים פרוסת גבינה עמק אחת, לכסות אותה בפרוסות בצל, ועל הבצל פרוסות עגבניות שרי, לשים בטוסטר לחיצה, ולבשל כ 10 דקות, בתאבון!

למעלה