ארוויזיון 2006

למה-הגיים בויז זה בול מה שצריך לאיר

לאירוזיון..... זה כל כך מתאים! וגם השיר שלהם
הוא היה 100לף! והם גם רוקדים יפע,שרים יפע,ויש להם סטאר קוואלטי-קיצר בדיוק מה שצריך לאירוזיון! אני חושבת שהשיר של אדי היה טוב-אבל לא לאירוזיון.זה שיר יפע,בשביל מצעדים כמו של גלגלצ וכו',לא בשביל אירוזיון.....

נראלי שזאת היא לא רצתה...../images/Emo110.gif

ולא השיר.. ולדעתי אם ישלחו את נינט אנחנו נהיה במקום טוב
[גם מאיה טובה] אבל היא בטח תהיה מועמדת אחרי שהיא תוציא דיסק.. בכל מקרה אם היא תלך.. יש לנו סיכוי טובב לנצח.. האפשרויות שהיו אתמול לבחירה היו לא משהו.. רק ציפי היתה טובה לדעתי
ואדי היה בסדר:] שיהיה לווו בהצלחה:p

מישה משתתף../images/Emo12.gif../images/Emo35.gif

למה אני לא ידעתי על זה
באאאאאאאאאאארור שאני מצביעה לו
או לציפי משהיד
נראה כבר
הטוב ביותר ינצח

מאמי מישניה לא היה כוכב אפפעם באוקר

באוקראינה... גמאין לו איכוית של כוכב שמתאימות לאירווזיו-ואין לו איכיות בכלל,הוא חסר נוכחות על הבמה,וזה דבר שמאוד חשוב בתור זמר. ואני אישית חושבת שעד עכשיו כל השירים שהוא ביצע היו הרוסים לגמרי אחרי שהוא נגע בו.... בייחוד בחצי גמר...בעעע ולא אני לא משוחדת מהמושלם שלי-אוהדוש

מממממממ../images/Emo110.gif

סורי אבל גם הגיימבויז הוכיחו שאין להם הופעה על במה טובה.. הם שרו ממממש לא יפה אתמול.. אביחי וערן שמו תרמקול איזה 20 מטר מהם ובקושי שמעו אותם בסולואים.. ואז באמצע הם החליטו לקרב תרמקול ושמעו חזק והיה כזה גלים
לאדעת להסביר.. בכל מקרה.. חשבתי שהם יותר טובים.. והצבעתי לציפי:]

מיכלוש מותק:

היה להם תקלה אם הרמקולים וזה ידוע.... שלושה רמקולים נכבו באמצע השיר.... ופתאום נדלקו בווליום לא רגיל...מה לעשות זה ערוץ אחד
תמיד יש תקלות כאלה.....

חחחחחחחחח ווואלללה?../images/Emo110.gif

מסכנים דווקא בשיר שלהם
נראלי שהם לא נכבו פשוט נחלשו קצת.. הרעיון לעשות את זה בערוץ 11 היה לא טטוווב כ"כ:p

כעעעזה ערוץ 1../images/Emo122.gif

אבל לא נורא...עדיין שמו לב שהם הכי מתאימים לאירווזיון
חוצמזה שהם רקדו 100לף
והיה חלק ממש ארוך שלא שמעו את אביחי אושרי(
)ככה שנראלי שהרמקולים שלהם נכבו....

בשביל ערוץ אחד הם היו אחלה-

אבל שידור ברמה כזאת בחיים לא היו משדרים בערוץ שתיים! וגמלא בערוץ עשר...

אושריייי../images/Emo99.gif../images/Emo110.gif

היחיד שאני אוהבת משם
בסה"כ לא נראלי שהיה כ"כ יפה אתמול.. כל השירים והערוץ 11 הזה שתמיד תקלות אצלם.. חבל שמאיה פרשה היא היתה צריכה ללכת..

למעלה