ארוויזיון 2006

שלום! יש לי בקשה

היום הקדם ארוויזיון ורציתי לבקש אם את יכולים בבקשה בבקשה pleace להצביע למישה לא רק בגלל שאני מעריצה אותו אני אומרת לכם פשוט יש לו הרבה סיכויים לזכות מקום מכובד מאוד באירופה כי יש לו סטייל אירופאי והוא היה פעם כוכב באוקראינה אז גם הם יצביעו לו יש לי הרגשה שהוא יזכה מקום שלישי באירופה ושנה שעברה הייתה לי הרגשה ששירי מימון זוכה מקום רביעי באירופה וצדקתי אז בבקשה תצביעו שיר 10 (למישה קירקילן)

../images/Emo206.gifאנשים בבקשה תיכנסו!!

היום יתקיים קדם האירוויזיון, תצביעו בבקשה לשיר מס' 4- כמה אהבה, בביצוע להקת הבנים גיים בויז!! זה השיר היחידי שיכול להצליח בארץ, ולכבוש את אירופה כולה!! כולם אוהבים אותו, וחייבים לגרום לו לזכות בכדי שנוכל לייצג את ישראל בכבוד!! אל תשכחו, שיר מס' 4-כמה אהבה הקדם עצמו יתחיל בשעה 21.00! אפשר לשלוח SMS עד 3 פעמ' ולהתקשר מ-בזק חופשי... תודה מראש
פורום גיים בויז---> התחברת?! התמכרת!!

זיוו2

New member
נמאס לי כבר

כל אחד בא לשכנע אותנו מי שרוצה יצביע למי שהוא חושב שהכי מתאים לייצג אותנו באירוויזיון וזיהו !!

yair hazout

New member
חברים,אתם רוצים לריב על האירויזון..

תריבו בפורום המתאים, ממש לא כאן! במידה ויהיו התפתחויות שלא מתאימות לרוח הפורום, אני אמחק כל הודעה שקשורה לאירויזיון!

זיוו2

New member
מזל טוב לאדי בטלר

מזל טוב לו נקווה למקום טוב באירוויזיון רציתי שהגיים בויז יזכו אבל לא נורא...מזל טב ובהצלחה באירוויזיוןן

אביחי 33

New member
../images/Emo45.gifאדי שר מאוד נחמד../images/Emo13.gif

למרות שגם הגיים בויז היו אחלה:) גם צביקה פיק. יאללה למרות האירויזיון שמההתחלה היתה גרוע, נראה מה יצא ממנו בכל זאת

זיוו2

New member
כן שיהיה לו בכל זאת בהצלחהה

הוא דווקא סבבה.. חבל שמאיה בוסקילה פרשמה מהקדם היא ממש מתאימה לאירוויזיוןן

אביחי 33

New member
ב=ד=י=ו=ק

זו הטעות הכי גדולה שיש, מאיה בוסקילה אני עד היום לא מבין איך הם פיספסו אותה. לא התאים לה שיר? סבבה,היו בוחרים לה אחר, אבל לא מוותרים עלייה. חבל להסתפק בקדם אירויזון כה דל. חבל, נקווה שנה הבאה:]

למעלה