ארוויזיון האלופה

SimsY

New member
ארוויזיון האלופה

לסיכום השבת ולפני שאנחנו נכנסים לשבוע חדש של האלופה אני מביא לכם את סיכום השבוע האחרון וסקירת כל המשתתפים בארוויזיון האלופה כולל הוידאוקליפים שעשו את השבוע. (מאחר ואף אחד לא הציע שום וידאו לפינת הוידאו אז בחרתי בעצמי) ולפני שאני אתחיל אני אחזיר חוב קטן - התוצאות מיום חמישי.

SimsY

New member
ארוויזיון האלופה / יום חמישי

ברוכים הבאים לפרק ה-13 ! בפרק הזה סוף סוף ג'לל נכנס גם למשחק - ברוך הבא שיהיה לו ובהצלחה! אם יש משהו שאני לא מבין זה למה קוראים לדובי דובי עם חולם ולא דובי כמו BEAR ולמה סיגי הסכימה לוותר לסבא המפגר של תום. עובד 1 מיטל 2 סיגי 3 ג'לל 4 ברוך הבא ובהצלחה דריה 5 סמדר 6

SimsY

New member
ארוויזיון האלופה - הסבר

במקום לעשות סיכומים לפרקים שיהיו חסרי עניין אני החלטתי לעשות הסדרה הזאת שאני רואה משהו בסגנון ארוויזיון הסדרה. אחרי כל פרק אפשר לתת נקודה, שתיים, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 10 או מקסימום של 12 נקודות לדמויות שהיו הכי טובות או מצחיקות, או שפעלו בחוכמה או שסתם היה מגיע להן על מה שהן עשו הפרק הזה. מכיוון שזה לא כמו בארוויזיון שיש 40 מדינות ואז אין בעייה לחלק 10 מנות ניקוד - כאן יש רק 20 דמויות ובכל פרק משתתפות פחות מחצי לכן אני קבעתי שאפשר להחליט איזה נקודות אפשר לתת ואיזה לא. לדוגמא הפרק הזה אני נתתי 2 לסער, 4 לסיגי, 5 לעובד, 6 ליפית, 7 לג'וזף ו-12 למיטל. את הסכומים של נקודה אחת, 3 נקודות, 8 ו-10 לא נתתי כי פשוט לא היה לי למי (שלא כמו בארוויזיון האמיתי שצריך לתת את כל הניקוד שיש לך) יכול להיות מוזר אבל עדיין כיף ושוב אני אומר מי שזה מדבר אליו או משהו ורוצה גם להשתתף בסיכומי האלופה שלי ולתת ניקוד שיגיד אני אשתף אותו גם שייתן את הזווית שלו.

SimsY

New member
../images/Emo45.gif

תודה, ולא צריך להסתכל על זה כמשהו ממש מסובך של חישובים וכל מיני דברים סתם כאילו כל פרק הוא מדינה שנותנת נקודות וכאן אין מדינות מנייקיות שלא יתנו לישראל
אז סתם בכיף כאילו איזה דמות עושה הכי הרבה לדעתי (ואם גם אחרים ירצו להשתתף אז גם לדעתם)

SimsY

New member
טבלת המובילים

אחרי שבשבוע הראשון סער הוביל בפער ענק של 20 נקודות ושבוע לאחר מכן מיטל סגרה את כל הפער והגיעה לתיקו ביחד עם סער - במקום הראשון השבוע מיטל לבד אך בהבדל של 4 נקודות מסיגי עם 66 נקודות.

למעלה