ארה"ב 54 - טורקיה 37 (חצי)

מנחם לס

New member
ארה"ב 54 - טורקיה 37 (חצי)

לא יודע אם מראים זאת בארץ, אבל ארה"ב מתחילה לשחק (לפעמים) כמו הדרים-טים האמיתית, עם דאנקים של לברון והואורד שהטורקים עצמם (הספסל!) עומד בשתיאה, וכריס פאול עובר אותם בכדרור כאילו היו עמודי חשמל. אבל...הטוקרים הרבה יותר גבוהים ולוקחים יותר מדי ריבאונדיםפ התקפיים, והיאנקים לא מסוגלים לקנות סל מה-3. מה שעשה את ה-17ט הפרש היא המהירות בהגנה וחטיפת הכדורים. מחר בהופס: מאמר האגדות על פיט מרביץ', ומאמר על המאפיה וכדורסל.

אני רואה את המשחק

אבל הטורקים ללא שני כוכבי הNBA (טורקוגלו על הספסל) + ארדוגן וקוטולאי התותחים הותיקים ממש לא פונקציה . מחר יהיה מבחן ראשון לסיוטים מול שאראס והחברה הליטאים שלו

OrEl74

Well-known member
מנהל
איפה אתה רואה?

גם את המשחק מחר אפשר יהיה לראות?

עמית123

New member
מצאתי גם שידור באינטרנט 80-55 כרגע

ארה"ב מנסים דקות ארוכות הרכב נמוך של פול-וויד-קובי-לברון-מלו בהרכב הזה הם רצים כל התקפה. ים דאנקים בראשותם של קובי, מלו ולברון. כריס פול משחק כמו קוואטרבק כרגע. כמה מהלכים פשוט לקוחים מהאולסטאר..

the mnm factor

New member
אלה חדשות רעות לאמריקאים

יש לך קישור לשידור? ואם לא- אשמח אם תדווח איך ההגנה האמריקאית נראית? האם יש בוס על המגרש? מי נראה כמו מנהיג? מי נלחם על הריבאונד? במשחק מול הקנדים הם מאוד לא הרשימו אותי.

עמית123

New member
זה לינק טוב אולי גם ישדר מהאולימפיאדה

http://stv-il.co.il/channels.php?id=6 אצלי עובד רק באקספלורר.. וכמובן צריך שיהיה סופקאסט על המחשב. בכל אופן באמת יש בעיה בריבאונד. לא ראיתי מישהו מתאבד שם על כדורים. מצד שני לא ראיתי את המחצית הראשונה. הטורקים בלי הכוכבים שלהם מה שגרם ל20-30 הפרש רב המשחק. את המלחמה הם ישמרו למשחקים צמודים או חשובים יותר לדעתי. בכל אופן וויד נראה מעולה, הוא מזכיר מאד את ריי אלן עכשיו עם הזקן והקרחת.. הפציעה נראית באמת מאחוריו

the mnm factor

New member
האיכות בהחלט טובה,תודה

טורקיה בלי הכוכבים ובלי שום רצון להוכיח את עצמם קולעים 82 מול האמריקאים? לדעתי אלה לא חדשות טובות.

מנחם לס

New member
יהיה 30 הפרש, אבל לא טוב!

לא יכול להישאר עד הסוף, אבל ייגמר באיזה 30 הפרש. אבל זה לא טוב: הטורקים קלעו לדעתי איזה 20 נקודות (לפחות) מריבאונדים התקפיים פשוטים כי לאמריקאים אין מספיק גבוהים עם מסה!

עמית123

New member
נגמר המשחק 114 - 82

מעל 70 אחוז לארה"ב מהשדה. 28-25 לארה"ב בריבאונד לברון מוביל עם 20 5 4 טיפוסי כרמלו עם 17 האוורד עם 14 8 פול עם 12 4 3 וויד ובוש הוסיפו 13 כ"א

פשוט תענוג!

ראיתי את המשחק בספורט 5 לייב, פשוט כיף לי לראות את זה. לראות חמיישיה, של פול, וויד, קובי ולברון זה פשוט אדיר!! כמה דאנקים והליי-אופ, פשוט תענוג

מנחם לס

New member
בעייה: פאואר פורוורד

אין לאמריקאים שחקן כמו קרל מלון או בארקלי לפאור פורוורד. כריס בוש ופרינץ דקים מדי. שרלוס בוזר לא טוב מספיק, וששבסקי משתמש בו כמחליף להאוארד. התתרון היחיד הוא לשים את לברון כפאואר פורוורד. ברגעים המעטים שהיה תחת הסל, הוא אכל כמה טורקים!

קרלוס בוזר

מה קרה לשחקן הזה ? נתן שנה שעברה עונה ופלייאוף גדולים....את העונה הזאת פתח חלש וגם בפלייאוף היה בינוני....ועכשיו אתה אומר שהוא לא מספיק טוב ברמה של הכדורסל הבינלאומי....יכול להיות שהוא לא כל כך טוב כמו שחשבנו ? אני ראיתי בו פוטנציאל גדול אבל הוא מאכזב.

the mnm factor

New member
קרלוס בוזר הוא בין 5 הפאוור פורוורדים הטובים

בעולם. לי אין שום ספק בכך. את העונה הזו פתח חלש? כמה משחקים ראית שלו השנה? הוא היה אצלי בפנטזי אז יצא לי לראות לפחות 10 משחקים של יוטה העונה. החודש הראשון שלו בליגה השנה היה חודש MVP- לדעתי החודש הכי טוב שפאוור פורוורד נתן השנה והוא גם לקח את שחקן החודש הראשון במערב מפוצץ הכוכבים. הוא החזיק את הקו הקדמי של יוטה כל העונה בעונה חלשה של אוקור וחלשה מאוד של קירילנקו. נבחר לאולסטאר והוא אחראי במידה לא מבוטלת לשיפור של דורון וויליאמס (וגם להיפך). בניגוד לווסט ופול, דורון ובוזר מאוד תלויים זה בזה ובוזר ניזון הרבה מאוד ממסירות של דורון והכנסות כדור פנימה כי הוא כנראה הפאוור המסיים הטוב בליגה בצבע. ארסנל המובים שלו עם הגב לסל הוא מהטובים בליגה. הוא אחד הגבוהים המוסרים הטובים בליגה והרבה תרגילים של יוטה מבוססים על כך שהוא יקבל כדור בפנים, יעשה מהלך וימסור החוצה ל4 חברים לקבוצה שיודעים לקלוע מהשלוש.בעונה האחרונה שיפר את יכולת ההגנה האישית והקבוצתית שלו. העובדה שהוא השחקן הכי פחות מרשים בנבחרת האמריקאית היא ממש לא משהו שהייתי מנפנף בו בקטרוג נגד בוזר. הנבחרת הזו היא נבחרת מבולגנת, חסרת משחק מסודר ואין לה אפילו תרגיל אחד של הכנסת כדור פנימה. חוץ מהווארד אף אחד אפילו לא חולם לקבל כדור בפנים- ובוזר, שהוא השחקן היחיד חוץ מהווארד שלא יודע ליצור לעצמו מהלך וגם ככל הנראה השחקן הכי איטי בנבחרת, נאלץ להסתכל על החבורה המוכשרת אך חסרת הסדר מניעה את הכדור בנסיון להכנס פנימה. מה הוא יכול לעשות? מעבר לזה ששבסקי משתמש בו כסנטר כשבוזר הוא אחד מהפווארים הכי טבעיים שיש, הוא לא יכול לשחק בעמדת הסנטר כי הוא צריך לקבל כדור על האותיות, בצד, ומשם ליצור לעצמו מהלך עם הגב לסל או להוציא החוצה לקלעי- אבל מי בנבחרת הזו יחכה למהלך שיקח יותר מ10 שניות? בפלייאוף מול הלייקרס הוא היה כישלון. זה נכון. גם אותי הוא מאוד אכזב בפלייאוף. אבל זה לא לוקח ממנו את העובדה שהוא אחד הגבוהים הטובים בליגה.

Or Amit

New member
לפחות במשחק מול קנדה

האמריקאים פתרו את זה בדרך נורא פשוטה: משחק עם אנתוני (ואני משער שבהמשך גם לברון) בתור PFים. אנתוני - שוב, אני מדבר על קנדה - גנב להם ריבאונדים בהתקפה ונלחם על מיקום ועל הריבאונד. המהירות שלו ושל לברון גורמת לזה שהם יכולים לעבור את השומר שלהם ממשחק מבחוץ ולקחת אותו לפוסט עם הכוח שלהם. אתה רואה את גאסול מתמודד הגנתית עם לברון? אני לא. מה שעוד זה נותן היא האפשרות לשחק עם מספר רב של מובילי כדור. בראיינט ורד מתפקדים בנבחרת למעשה כ-3, והרכב שיעלה עם קיד, וייד, בראיינט, לברון ונניח בוש או הווארד נותן לך 4 מובילי כדור על המגרש. החלוקה בנבחרת היא שונה מהגדרת התפקידים הרגילה של השחקנים בNBA (כמו שפארקר שיחק 3 באירופה ו-2 בNBA). קיד ופול הם הרכזים, כשבעיתות מצוקה גם דרון ירכז, וייד ודרון הם מספרי 2, בראיינט, רד וכנראה גם לברון הם 3, אנתוני ופרינס הם 4 ובוש, הווארד ובוזר הם ה-5. העובדה שכמעט כל אחד (כל הנבחרת למעט הווארד, בעצם) יכול לשחק ביותר מתפקיד אחד גורמת לזה שששבסקי יכול לשחק במגוון הרכבים שונים ומשונים. נבחרת גבוהה מולו? אין בעיה, שים את דרון, בראיינט, לברון, בוזר והווארד על המגרש. נבחרת נמוכה שצריך לרדוף אחריה? פול, וייד, בראיינט, פרינס ובוש על המגרש. לפי מה שראיתי מול קנדה בראיינט הוא היחיד שיש לו אישור לזרוק מתי שבא לו, על אף שהוא בא על תקן של "משלים" כהגדרתו (איזה משלים ואיזה נעליים...) מלו ו-וייד הם הבאים בתור כשהשאר ניזונים יותר ממשחק מעבר, חדירות ופיק אנד רולים.

ruller1234567

New member
מוזר מאוד

שרק אצל ארצות הברית הפרש כזה מאכזב. זה היה סוג של משחק סטריטבול על מגרש רגיל. ארה"ב פשוט כייפו וזהו. זה לא יהיה דרים טים 92, ולא דרים טים 96, אבל הם עוד יתנו משחקים טובים. לפי מה שאני ראיתי, באמת קובי הוא זה שזורק בלי הפסקה. וייד מלו ולברון זורקים בעיקר...השאר בנויים על חדירות ופיקים. בנתיים ראיתי בעיקר תרגילי הוצאת כדור והכנסת כדור בעיקר.

עמית123

New member
כריס בוש ממש לא דק מדי

הוא חזק מאד ויכול להתמודד עם כל PF שיעלה מולו.. פרינס לא PF בכל מקרה והוא שם על תקן סטופר הגנתי בלבד (נגד AK למשל לדעתי..) בוזא באמת משחק מעט מדי אבל זה רק בגלל שהוא הכי פחות מוכשר שם. ממה שראיתי כאשר מצוותים אותו יחד עם דרון הם עושים פיק אנ רולים יפים אבל לא ממש תכליתיים. הוא די השחקן האחרון ברוטציה שם..

מנחם לס

New member
תנו לי 30 הפרש ושישחקו "מבולגן"

האמריקאים משחקים משחק מבולגן? הם משחקים בדיוק כמו הדרים טים של 1992, אם כי שחקניה היום לא טובים כמו ההם. לרוץ ולשטוף את כל המגרש זה לא משחק מבולגן כלל וכלל. יש להם שיטה במשחקם כשכל אחד מהסופרסטארים יכול להיכנס פנימה ולקחת זריקה בעצמו או להוציא כדור החוצה. הם מנצחים על 30 נקודות, ואתם מתלוננים על משחק מבולגן? מישהו כתב על כך שמה הבעייה לנצח ב-30 את טורקיה "בלי כוכביה". מי הם בדיוק כוכבי טורקיה מלבד טורגולקו (שכחתי כבר כיצד לכתוב את שמו!) היחחידי שקצת מבולגן הוא קובי. פשוט לא הולך לו בכדורסל בינלאומי. לא יודע למה. וכרמלו, שכל כך רבים מכם עלו עליו, יהיה אחד השחקנים הטובים והחשובים בנבחרת. מחר ב-8 בבוקר (אצלכם 3 אחה"צ הם משחקים נגד ליטא. עוד שבוע אני מתחבא בבית ומסתכל אולימפיאדה 18 שעות ביום. אחרי זה ב- 19 לאוגוסט ביקור ארוך בארץ להולדת הנכדה השלישית בהוד השרון. אני אעלם קצת מתפוז ומהופס!

למעלה