ארה"ב - שישי

ארה"ב - שישי ../images/Emo58.gif

החתונה של גבי ותומאס תירשם לעד כחתונה העצובה ביותר בתולדות הסדרה. רק כשהתנגן הפתיח עיכלתי עד כמה זה עצוב. זהו, מספיק לדבר עליהם. סטפני. אוי סטפני. כמה שאת פולניה, "אני לא רוצה להיות כאן כדי לראות אותך בוחר בברוק... לא אכפת לך ממני, אל תטרח....". אבל אני חייב להודות שלראות אותה חוטפת התקף לב עשה לי משהו. (כלומר מעבר ללגרום לי להבטיח שלעולם לא אנסה להפריד בין הבן שלי ומי שירצה להיות איתו). ובבקשה שמישהו יבטיח לי שדנטה לא יהיה עוד מעצב אופנה. נמאס.

SoldieRonit

New member
../images/Emo58.gif נצל"ש ../images/Emo26.gif נחשו מי ../images/Emo35.gif

התשובה : כמגדילים/לוחצים את התמונה

יש סיבה לנצלו"ש?

לא. כי אני לא מבין למה מנצל"שים שרשור שעדיין לא קיבל תגובות ובשביל מה? בשביל תמונות?
חבר'ה, תעשו לי טובה. בואו כולנו נתבגר ביחד ונפסיק להפוך את הפורום הזה לפורום "היפים בע"מ". רוצים שרשורי תמונות? נהדר. אין סיבה לנצל"ש. אני לא מבין מה בדיוק עובר על הפורום הזה ולמה הוא נראה כמו פורום דוליז. (הבהרה: אין לי שום דבר נגד דוליז. הן יצורים נהדרים שתורמים לשלום העולמי)

SoldieRonit

New member
גם אני לא יודעת מי זה דוליז ../images/Emo6.gif

ו......אני לא יכולה .. באמת ובתמים חשבתי שהשורה התחתונה היא "לא לפתוח שרשור בשום תנאי" בסך הכל הייתי ממושמעת

SoldieRonit

New member
וסתם כי אני חייבת ../images/Emo9.gif תראו זו תמונה

מהממת
האם והבת

יו, רונית

רגע השחקנית היא לא הבת האמיתית של קלי-לאנג נכון!? כי אני יודע שמי ששיחק את ריק התינוק למשך 3 שנים היה הבן האמיתי שלה... תגידו עוד מישהו נזכר לפתע בתקופת הצבא שלו?!

SoldieRonit

New member
צבא ,לא ..אולי כי אני חיה אותה ../images/Emo3.gif

ולא,היא לא הבת האמיתית שלה.

SoldieRonit

New member
עזוב,בו לקומונה ,יש לי הרגשה שהמקום

יקום לתחייה כמו כל מיני אנשים

girlontop

New member
פולניה זה כאן ../images/Emo6.gif

כמה שאני צחקתי בקטע האחרון של סטפני ורידג'. זה היה גדול!! סטפני היא מלכת הפולניות עם סחיטת הרחמים, גרימת נקיפות המצפון וההתערבות הבלתי פוסקת, גם כשהיא גוססת. רידג' מטומטם מדי וחושב שאם הוא יחבק אותה התקף הלב יעבור - תתקשר ל-911, דביל. זו היתה סצינה אדירה. ממש נהניתי. רק חבל שרון מוס הורס הכל
בתחילת הסצינה של ברוק וטיילור ציפיתי שיהיה משעמם ואמרתי לעצמי שני דברים: 1) טיילור, תשתקי 2) ברוק, תתלבשי. אח"כ התחיל להיות ממש מעניין - ברוק חוזרת לעצמה כמו בימים הטובים ומטילה טרור על טיילור, בעוד טיילור מתנשאת כרגיל על ברוק, אבל משקשקת מבפנים. ואז היה לנו את דנטה וגומותיו. לא עושה הרבה, רק מחייך ומצייר. מתי הוא כבר יוריד חולצה?
תומאס וגבי שעממו. כמה חבל שהחתונה הראשונה של תומאס צריכה להתבזבז על הכונפה, שאם היא בת 18 סטפני עדיין בקולג'. גבי מפחדת שסטפני תגלה על הנישואים - היא יודעת שבאותה שניה סטפני תרים טלפון למשטרת ההגירה ותעיף אותה מבית האורחים. בא לי לספר לסטפני בעצמי
שאלה לסיום: האורגניסטית בחתונה, סבתא לוגן?

אני לא מצליחה לראות

את הפרומו באיזה תוכנה את משתמשת ? ניסיתי במדיה פלייר, WINDVD 4 וקוויק טיים.

למעלה