ארה"ב - שישי , ממש הזוי

Mikel20

New member
ארה"ב - שישי , ממש הזוי

אני אומר לכם , לא ראיתי פרק כל כך תלוש מהמציאות כמו שהיה היום (טוב היו הרבה כאלה אבל הפעם פשוט זה הרג אותי). 1. טיילור אומרת לכונפה שתומאס לא בשל לקשר רציני עם סקס ואהבה וכל זה ובגלל זה היא מעיפה אותה...מה שהיא שכחה או לא יודעת בכלל זה על כל הקשר של הבחור הצעיר עם אמבר הבוגרת, ושם היה הרבה סקס, תככים וכל מה שהיא רוצה..ההזוי הוא שהתסריטאים פשוט שכחו את העלילה הזאת ונותנים לטיילור להאמין שהבן שלה עדיין בתול וחסר ניסיון. אני פשוט במקום טיילור הייתי אומר לילדה :"תקשיבי, את מכוערת מדי מכדי להיות הכלה שלי, קישטה"...אהבתי אבל איך שהיא רצתה להחזיר אותה לפיניקס! 2. אריק היה פשוט עלוב, הוא הרגע שמע שהאקסית שלו מאוהבת בארוס של הבת שלו ושהם הצהירו אהבה אחד לשני, ובמקום לקחת את ברוק, לתקוע לה כדור בראש או לשלוח אותה לטימבאקטו, כדי שתיהיה רחוקה כמה שיותר מניק וברידג'ט הוא פשוט לא עושה כלום, רק אומר לברידג'ט שתיהיה יותר זהירה, איזה מין אבא אתה??? לא פלא שהילדים שלך מתוסבכים אם נתת להם לחיות עם אימא כזאת. הוא פשוט רואה את הבת שלו לפני התהום , עומדת ליפול בפעם השנייה, והוא לא טורח לעשות דבר -- ממש אב השנה. - חוץ מזה לראות את ניק וברוק שוב משתרללים פשוט נמאס, אני מקווה שהם לא שכבו בסוף הפרק (זה לא היה ברור ממש) ועוד כמה שבועות נשמע שגם ברוק בהריון, כי זה יהיה ממש דוחה. - זהו על הפרק, בגדול בלי טיילור כל הפרק לא היה שווה. העלילה הזאת עוד עלולה למצוא חן בעיניי.

מחשבה...

רק חשבתי עכשיו שבעצם טיילור חזרה להיראות טוב רק בפרקים האחרונים בהם היא משחקת לצד גבי... אולי זה הכל יחסי בעצם? הרי יחסית לגבי גם אני בימי ה- 100% כוויות שלי נראיתי כוסית שחבל על הזמן (הכוונה לאני ה"אנג'י" שלי כמובן)... מה אתם אומרים? והנטר יכולה בשקט להמשיך להזריק בוטוקס ולדעת שליד גבי היא יופיופה no matter what...

Indiman1

New member
רק לא בוטוקס! ../images/Emo128.gif../images/Emo25.gif../images/Emo128.gif

למעלה