ארה``ב מכחישה לא נתנו אור ירוק

שרוף

New member
ארה``ב מכחישה לא נתנו אור ירוק

לישראל לחסל את הרשות הפלשתינית. ממש מצחיק אפשר לחשוב שאנו מרוויחים משכורת בדולרים ומצביעים למושל יוטה או אורגון וחלים עלינו חוקי ארה``ב הפדארליים. זה בסך הכל ממסד עלוב ומושחת שמאפשר לאמריקאים להפוך אותנו למדינת חסות עם משטר בובות מסריח נוסח פנמה.זוכרים את פנמה ונורייגה ברון הסמים? אנחנו בדיוק כמו פנמה רק שפה אין ברוני סמים פה יש ברוני שחיתות ממסדית יונקת $$$$ מארה``ב תמורת מכירת הערכים של ישראל שמעולם לא נכנעה לטירור עד הסכמי אוסלו.

המוסד

New member
זה מה שקורה כש...

משעבדים את הכלכלה הישראלית לכסף אמריקני!

שרוף

New member
אני רוצה לתקן תיקון קטן ברשותך.

למעשה אנחנו הם אלה שרצים לארה``ב כל פעם ומבקשים את החסות שלה. אל לנו לבוא בטענות אלא רק לעצמנו לארה``ב יש את האינטרסים שלה שלא תמיד עולים בקנה מידה שווה עם האינטרסים שלנו. ופה הנקודה החשובה וההבדל הגדול בין התקופה של לפני עשרים וחמש שנה שבה היו לנו מנהיגים שידעו לעשות את ההבחנה הזאת ודאגו לא להשתעבד לארה``ב. ובעשרים וחמש השנים האחרונות ההבחנה הזאת אינה קיימת והשעבוד הולך וגדל ואוי לאותה בושה וחרפה. המחשה קטנה דוגמית חה חה לתיאוריה שלי.(אני מפרש את דבריו) אומר מרטין אינדיק בראיון במוסף שבת ידיעות אחרונות אתם הכנסתם את עראפת לבית הלבן אתם נתתם לו מעמד בינלאומי ודרשתם מארה``ב להכיר בו כפרטנר לשלום ועכשיו אתם דורשים מארה``ב להכיר בו כטירוריסט?

המוסד

New member
היי שרוף!

אני יכול לתת לך אתר מאוד נחמד בקשר לאמריקה ו ישראל

המוסד

New member
היי שרוף!

אני יכול לתת לך אתר מאוד נחמד ורציני בקשר לאמריקה,ישראל,כסף,מעט אסטרטגיה,ובעיקר על מדינתנו היפה (בפוטנציה) מעוניין?

למעלה