ארה"ב - יום שני

• פותח הנושא Kazz
  • פורסם בתאריך

Kazz

New member
ארה"ב - יום שני ../images/Emo58.gif

אוקיי , בריג'ט בהיריון ובדיוק כמו ברוק היא חושבת שהתינוק הזה יחזיר את ניק אליה ויוצאת בסערה לבית אמה לקראת איחוד מרגש. בנתיים , לברוק וניק סוף-סוף יורד האסימון ולמרות שהם החליטו לשים קץ לדבר הזה שבינהם , ניק נשאר בתירוץ שהאוכל כבר הגיע והוא וברוק מתיישבים לאכול את הארוחה , כמובן איך לא בתוספת זריקת שבחים וגילוי אהבה אחד לשני. למזלנו , בריג'ט כנראה טסה בחזרה לל.א. כי היא הספיקה להגיע בדיוק בזמן המכריע הזה והפעם אחרי ההתבוננות שלה מהדלת על המעללים האחרונים של ברוק וניק וכאשר שוב המציאות טופחת על פניה , היא לא עוזבת בוכיה את המקום , אלא נכנסת פנימה ובטריקת דלת חזקה ובמבט נחוש מאותתת לנוכחים ולצופים שהפעם זה לא יעבור בשתיקה ושיש לה בטן מלאה מאוד. ( no pun intended) אני כבר לא יכול לחכות למחר.

reutt19

New member
סוף סוף

מישהו בתוכנית הזאת נכנס כדי להגיד מה שיש לו ולא בורח כמו תמיד

girlontop

New member
פרק מצוין

כל הסצינות היו מעולות. ברידג'ט-סטפני, אריק-סטפני ואפילו ברוק-ניק הדוחים והצבועים. אשלח ג'ונס גנבה את ההצגה, משחק ללא רבב כמעט. השינויים בטון הדיבור, המניה-דיפרסיה, ההורמונים המשתוללים. רגע אחד מתרפקת על סטפני, רגע אחר צורחת עליה. רגע אחד זורקת את ניק לעזאזל, רגע שני חולמת על המשפחה שתהיה להם. תענוג. סטפני ואריק, זוג זקנים ששונאים אחד את השני ולא מפסיקים לזרוק עקיצות וההעלבות אחד בשניה. השניים האלה לא מאכזבים בזמן האחרון, כל סצינה שלהם משוחקת וכתובה נפלא. סטפני נהנתה לזרוק לו בפרצוף שיש לה "יתרון" עליו בכל הנוגע לברידג'ט. אריק היה מריר אך משעשע. אוהבת עד מאוד את מערכת היחסים שיש להם עכשיו. ניק וברוק - נגמרו לי שמות התואר לתאר את שניהם, אז אפסיק. על אף הדרמה החזקה, היו כמה רגעים מצחיקים בפרק:
ברוק אומרת לניק שהיא ירדה למטה לקחת ספר - ברוק יודעת לקרוא?
ברידג'ט: "אמרת לי שברגע שאדע אם אני בהריון רגע הצלילות יגיע. אז הנה, הוא הגיע". סטפני: "מותק, היו לך שישה רגעי צלילות בשעתיים האחרונות!".

Kazz

New member
עוד משהו.

סטפני שוב נכנסת לבית בחוף עם המפתח שלה וזרקה אותו לעבר השולחן הזה , אך לפי הרעש זה נשמע שהיא החטיאה וזה נפל על הרצפה.

girlontop

New member
../images/Emo6.gif

אהבתי כשאריק אמר לה "אני אחליף את המנעול!"

Mikel20

New member
לא להאמין!

שלפני חודש חשבתי שאשלי ג'ונס היא הדבר הכי משעמם שקרה לסידרה הזאת מאז לורנזו למאס (הקטור) וביומיים האחרונים פשוט הדעה שלי התהפכה, הדמות שלה והמשחק של אשלי ג'ונס אכן יוצאים מהכלל, וטלי , למרות שאמרת שחבל שזרקו את סטפני לתוך העניין, אני דווקא בדעה שבלעדיה הכל היה משעמם, הסצינה בין השתיים פשוט הייתה מעולה , נקראתי מצחוק שרגע אחד היא מתרפקת על הכתפיים של סטפני כאילו הן סבתא/נכדה ופשוט שנייה אחרת היא צועקת עליה ומאשימה אותה בכל הצרות שלה , כאילו WTF????לא יכולתי להפסיק לצחוק. העלילה הזאת מתגלה בינתיים כלא רעה בכלל, רק שתימשך בכיוון הזה, כמה שפחות דמעות וכמה שיותר סטפני בתוכה...יאללה מכות!

girlontop

New member
אפרופו לורנזו למאס,

למה הוא עדיין בסדרה? סידני פני בחוץ, קיילה איוול בחוץ, מתי יגיע תורו? בבקשה, אני רוצה לשכוח שאי פעם היתה לנו משפחת רמירז בסדרה. לגבי סטפני, אני האחרונה שתתלונן שהיא מקבלת זמן מסך
אבל נמאס לי שהיא תמיד טובה לכולם והם רעים אליה. במקומה הייתי מעיפה לברידג'ט סטירה ושולחת אותה לחפש את החברים והמשפחה שאין לה. מטריף אותי לראות אותה סופגת את כל העלבונות האלה בשתיקה ובלי להניד עפעף, וממשיכה לאהוב אותם בלי תנאים. אשת הברזל, בהחלט. חיכיתי ודי ציפיתי לראות אותה מתמודדת עם "אובדן" המשפחה והחיים לבד, אבל כנראה שבראדלי מבין שאי אפשר לוותר עליה כי היא זאת שמניעה את העלילות, גם אם היא לא במרכזן.

Mikel20

New member
לגבי לורנזו

התשובה לשאלתך מדוע הוא עדיין בסידרה? נו זה ברור, כי ברוק עדיין לא עשתה אותו!! אסור לאף דמות גברית בסידרה להכנס אליה ולצאת בלי שהוא עבר במיטה של הגברת לוגן ואם אפשר גם לתת לה איזה ילד ככה למזכרת.. אבל לדעתי הוא בדרך החוצה, אין לו שום זכות קיום בסידרה וזה רק עניין של זמן עד שנשמע על כך שהוא ירד למעמד של אורח. לגבי סטפני, זה ברור שאין זמן לתת לה להתבוסס בדיכאון עצמי, זה גם לא מתאים לדמות שלה וגם כי היא צריכה להספיק כמה שיותר לפני שהיא עוזבת (הרי ביננו, כמה עוד הוא יוכל להחזיק אותה בסידרה??) גם ראו עליה על הפנים כשברידג'ט יצאה החוצה , פנים של תדהמה , כאילו היא חושבת לעצמה :" מה לעזאזל קרה פה? הילדה הזאת צריכה איזו כאפה כמו שהבאתי לאימא שלה שבוע שעבר"

sashkashurik

New member
שוב אני מפספסת אקשן? ../images/Emo10.gif

כבר שני פרקים ברצף הפסדתי בגלל כל מיני דברים שהייתי צריכה לעשות. אני מבינה שברגע שאראה פרק הוא יהיה הכי משעמם שעלי האדמות...

Guy K

New member
../images/Emo58.gif יום שלישי, אני בהלם

יש לי כל כך הרבה מה להגיד אבל אני קצת בהלם ממה שברידג' אמרה לברוק, אז אקצר מאוד: אשלי ג'ונס הפכה את התפקיד לשלה בפרק הזה. עד היום עוד התייחסתי לברידג'ט כג'ניפר פיניגן ולג'ונס כפרצוף אחר ולא קשור. מהיום - היא ברידג'ט האמיתית ופיניגן - שיהיה לה בהצלחה במקומות אחרים. סטפני המנוולת. בסדר, אני מבין שברוק הרסה לברידג'ט את החיים. אבל שסטפני תעודד את הנוירוזות של ברידג'ט כדי להתנקם בברוק.. זה באמת שפל!

גרטה1

New member
אמרתי לכם שאשלי מעולה!

אני כבר שמתי לב מזמן לאכויות שלה ובעיני היא הברידג'ט האמיתית כבר די הרבה זמן אבל ברור שהשבוע היא קנתה לעצמה את המקום בכבוד. עוד לא ראיתי את הפרקים, אני רוצה לראות אותם רצוף אבל ממה שאני שומעת לפי דעתי שבוע שעבר (ואולי גם שבוע הבא) ג'ק ווגנר קנה לעצמו את הזכיה באמי והשבוע אשלי ג'ונס. העובדה הזו מקילה עליי קצת את העובדה שכמעריצת ניקט הולך להיות לי קשה בשבועות הקרובים. סטפני מנוולת?! ברוק מנוולת!!! אני מסכימה עם מייקל וטלי, סטפני גדולה בהזזת עלילות ואני מעדיפה אותה על ברוק פי מיליון!

Kazz

New member
פרק מצויין!

ענק! אשלי שיחקה פשוט מעולה! באמת קנתה את עולמה. הסצנה הייתה כתובה היטב , אשלי הפכה את בריג'ט לחצי פסיכוטית בלי הרבה דמעות , עם טונים והתנהגות נחושה. פשוט נפלא. She let them have it , למרות שיכלה יותר על ניק אבל נראה מה יקרה ברביעי. פשוט גדול , סוף סוף. אני רוצה עוד. עם האוכל בא התאבון.

Kazz

New member
סטפני לא צד בעניין.

סטפני לא הוציאה מבריג'ט שום דבר שכבר לא היה אצלה בבטן ובלב. סטפני פשוט כיוונה אותה ועזרה לה , בלי סטפני היינו רואים את בריג'ט מתחבטת בעצמה שנתיים בלי אפשרות לדו-שיח עם אף אחד שיעזור לה ואז היא באמת הייתה משתגעת בלי אפשרות להוציא הכל. בריג'ט ה"חדשה" גדולה. לגזור ולשמור , למסגר ולתלות , להעתיק ולצרוב.

../images/Emo58.gifפרק מדהים

סוף סוף מישהו מעיז להגיד לברוקולי את האמת בפרצוף איך לעזאזל מעיזה הברוקולי להגיד לבאדג' שאין דבר שחשוב לה בחיים יותר ממנה . סתם שאלה רטורית, כשהיא שכבה עם הבעל של הבת שלה והולידה לו ילד (לדעתי היא היתה צריכה להפיל ) איך בדיוק היא הוכיחה שבאדג' הכי חשובה לה בחיים. ניק פשוט דוחה . להקיא ................. הוא מודה שהוא מאוהב באמא אבל רוצה להמשיך להיות עם הבת. סתם ככה ברידג'ט , למה לא סיפרת להם שאת בהריון . הרי זה ברור איך תמשיך העלילה בפרקים הבאים . באדג' תלך מעוצבנת מהבית . אריק ילך לדרוש הסברים מניק ובדרך יגלה לו שארוסתו בחיים . ואז יהיה מפגש בין ניק לבאדג' שבו לדעתי ניק ירצה להשיך איתה אבל היא תעיף אותו מכל המדרגות.

girlontop

New member
סוף פאקינג סוף!

כל כך הרבה זמן אני מחכה להארה של ברידג'ט, והנה הר הגעש התפרץ במלוא עוצמתו ושטף בלבה רותחת כל מה שמסביבו. קשה למצוא מילים לתאר את האימפקט של הסצינה הזאת, את הטקסט המדויק והמהודק, או את המשחק הסוחף של אשלי ג'ונס, שבאמת מגיע לה כל קומפלימנט שיש. כמו חיה פצועה אך נחושה היא התפרצה ושמה את הגבול. כל כך הרבה משפטים חכמים היו שם. אהבתי שברידג'ט אמרה לברוק שהיא אוהבת את עצמה יותר מכולם ושהיא לא יודעת מהם גבולות. אהבתי עוד יותר כשהיא צרחה עליה ללכת לשים על עצמה משהו. והכי אהבתי כשהיא אמרה לה שהיא כל מה שסטפני אומרת שהיא. ברוק עטתה את פוזת הקורבן הנצחית שלה ("תאשימי אותי") וניק היה אידיוט כהרגלו. ברידג'ט, רוצה להיות החברה הכי טובה החדשה שלי?
ברידג'ט סיפרה כמה קשה היה לקבל את הופ בתור אחותה. איך שברוק ניצלה את הסלחנות שלה. ההישענות התמידית על גברים ומצבי החירום התמידיים, שמהווים תירוץ לאנוכיות שלה. הכל היה כ"כ נכון. חיבבתי את ברידג'ט הרבה זמן, אם כי בחודשים האחרונים הליקוקיישן שלה לברוק עלה לי כל העצבים, אבל מעכשיו היא אחת הדמויות האהובות עליי באופן רשמי. אני רק מפחדת שיהרסו ויקריבו אותה לטובת ברוק והסולמייט התורן, כמו שכבר עשו בעבר (קרייזי מייסי, למשל). ברידג'ט צריכה להיות הדמות המובילה הבאה של הסדרה. יש לה את זה. היא לא מוכנה לקחת גבר שלא אוהב אותה ורק אותה (שמעתן, ברוק וטיילור?); היא לא מוכנה לספוג את הבולשיט של אף אחד; ולמרות הכל, יש לה לב טוב (ולא כמו הלב הטוב עלק של ברוק). She got my vote. בינתיים, בצד השני של לוס אנג'לס, אריק חושב שההריון של ברידג'ט הוא דבר נפלא, למרות שלניק יש רגשות כלפי ברוק. מדהים איך משני הורים כ"כ אוטיסטים לסביבה ולרגשות של אחרים יצאה בת כמו ברידג'ט. אולי זה כמו במתמטיקה, שני מינוסים יוצרים פלוס
. סטפני צריכה להסביר לו את חומרת המצב ואת ההתמוטטות שברידג'ט עשויה לעבור, אבל הוא בטח חושב על ברוק פנויה מניק ולעזאזל עם ברידג'ט והשפיות שלה. חיכיתי שמישהו יפיל את האשמה על סטפני. כמובן שסטפני אשמה. היא היחידה שמתייחסת לברידג'ט ותומכת בה, אבל היא השטן בהתגלמותו. ברידג'ט היתה יכולה להיות בחודש תשיעי ואריק לא היה שם לב. ברוק בכלל לא זוכרת שהיא קיימת אם היא לא באותו החדר איתה. אבל סטפני אשמה. בוודאי. היא אשמה שהיא עוזרת לברידג'ט להוציא את כל מה ששוכב לה בבטן ויושב לה על הלב כבר כמה שנים, כשאמא שלה לא טרחה לקחת אותה לטיפול משפחתי כה נחוץ. זאת מניפולציה מצד סטפני, כמובן. סטפני נתנה לברידג'ט את העצה הכי טובה שמישהו נתן לה אי פעם: לתפוס מרחק מניק ולהתחיל לאהוב את עצמה ולהשקיע בעצמה, עד שתחלים. אבל הכוונות של סטפני הן רק לסכסך בין ברוק וברידג'ט. וואטאבר. רידג' חוזר הביתה וההפתעה שלו היא גבי, שנראית נורא (וזקנה) מיום ליום. פלא שהוא ממורמר ורוצה לזרוק עליה מזוודה? צריך להוריד את העלילה הזאת מהר באסלה, לפני שתומאס ייהרס סופית. תגורש גבי לאלתר! כן ירבו פרקים כאלה. ברידג'ט רולז!

sashkashurik

New member
אוי, גבי, גבי...

הדבר המיותר הבא של הסידרה! סוף סוף נפטרנו מקייטלין, קיבלנו את גבי, כאילו אין בל.א. בחורות נורמליות שתומאס יכול להתחתן איתן!
לגרש את גבי ומיד!!!

arielbbb

New member
אני מרחם על המהגרת הזו דווקא

מסכנה..תנו לה צ'אנס.מה שבטוח ה-היא עדיפה מהתאומות הדוחות. אז מה אם נדלקתם גל ברי'גטה,תנו סיכוי גם לאקזוטית!!

Indiman1

New member
אהבתי את עקרון המתמטיקה../images/Emo6.gif

משני מינוסים יצא פלוס. פשוט ענק !!!
זה אשכרה נכון. משני אדיוטים גמורים, אריק וברוק, יצאה בריג'יט שלה סוף סוף רואים שיש קצת שכל בראש.

למעלה