ארה"ב - יום שני

Kazz

New member
ארה"ב - יום שני ../images/Emo58.gif

אני לא מבין אם אנחנו הולכים קדימה או אחורה , הפרק מסתיים כאשר ברוק מציבה לרידג' את השאלה עם רידג' רוצה אותה או את טיילור. כבר לא עברנו את זה? ברוק לאורך כל השיחה מביעה נכונות , שלא נגיד , השתוקקות לחזור לרידג' , היא רק מבקשת ממנו להגיד לטיילור שהוא טעה , וברוק תשמח לחזור לחיקו של רידג' ולשכוח מה קרה לפני יום ולשכוח את כל מה שהיא אמרה לניק. אם הולכים לקו-עלילה של זיוף ההתקף לב , זה יהיה עלוב. בריג'ט ודנטה היו נחמדים , יש קליק בינהם , בניגוד לבריג'ט וניק. אני מקווה שמלחמת בריג'ט-ברוק רק נדחתה ולא בוטלה. אתם יודעים איך זה עם ברוק , מילה קטנה של רידג' והיא כבר מוכנה לקפוץ אליו בחזרה ולזנוח את ניק.

arielbbb

New member
../images/Emo58.gifשלא תהיה מלחמת ברוק-בריג'ט

זה מה שחסר לי... עד שסוף סוף בריג'ט מעריכה אותה כראוי!! כפיים לברוק.

arielbbb

New member
אופס...עוד פעם פישלתי,כתבתי את

הנושא .. וכל מי שלא רוצה לראות רואה... אל תכעסו.. לוקח זמן להתרגל. כפיים לברוק

rt 19

New member
ברוק הזאת ממש עלובה

איך היא אפילו שואלת את רידג' את מי מבין שתיהן הוא רוצה, איך היה בככל מוכנה לחזור אליו אחרי שהוא זרק אותה ואפילו לא אמר לה שהוא מחדש את הנישואים שלו עם טיילור!!!!!!!

../images/Emo58.gif יום שני

הוצאת לי את המילים מהפה. כשהפרק נגמר אמרתי לעצמי "לא היינו כאן לפני שבועיים בערך?". אני דווקא מאוד בעד עלילת זיוף התקף לב. זה יחזק את תאוריית הקונספירציה שהעלתי בפורום הרשמי - מארק וסטפני עומדים מאחורי הכל. סטפני כדי להפריד בין ברוק ורידג', ברוק תלך לניק - ברידג'ט תהיה פנויה. מאחר וידוע שמארק נשאר איתנו לכמה חודשים
הקונספירציה של צפניה מושלמת

girlontop

New member
לברוק אין שום כבוד עצמי ../images/Emo31.gif

למרות שאני יודעת שהתקפי האישה העצמאית והחזקה שלה נמשכים דקה וחצי, עדיין הייתי די המומה שאחרי שהוא זרק אותה ככה, שכב עם טיילור כשהדברים שלה עדיין בחדר ובחר באמא שלו על פניה, היא מסתכלת עליו במבט של כלב עזוב, מתחננת שיחזור אליה ומודיעה שתוך רגע היא אורזת את הילדים והדברים שלה ומתייצבת לרשותו. לוזרית! אצל רידג' אין שום שינוי - דיבורים לחוד ומעשים לחוד. "אני אוהב אותך ורוצה להיות איתך, אבל _____". מישהו עוד קונה את הבולשיט שלו? שיהיו ביחד ויעזבו אותנו בשקט, הם כ"כ משעממים ומפגרים. טיילור הרגה אותי כשהיא חיטטה בטפסים של סטפני בלי בושה. דרלה נראתה כמו המאהבת הצעירה של סטפני עם כל ההתמרחויות שלהן וההשתובבויות. אגב, מתי טיילור הורידה את הפאה? אירועים מרתקים הפסדתי
. אני גם בעד זיוף התקף הלב, כי זה מקורי ועצם המחשבה שסטפני שולטת גם בבית החולים וברופאים בלוס אנג'לס מצחיקה אותי בטירוף. דנטה. אוי, דנטה. איזה חיוך, איזה גומות, איזה גוף! איזה כיף שהקיץ הגיע והשחקנים מתפשטים בכל סצינה. איזה כיף שבראדלי הביא את אנטוניו, שלמרות שהוא נשמע כמו ערס מצוי מברוקלין הוא מפצה בכל דרך אחרת. הוא באמת חמוד יותר עם ברידג'ט מאשר ניק המעיק, אבל מגיע לו משהו טוב יותר - אני!

arielbbb

New member
שלא בצדק!! תתגברו על זה.היא יודעת

מה היא עושה!! תסמכו עליה!! אולי היא רוצה לנקום בו ככה... או שלא..

Shiri from the block

Active member
הלוואייי שהיא רוצה לחזור אליו בשביל לנקום בו, אבל בראדלי בטח לא מספיק מתוחכם בשביל לחשוב על דבר כזה.. וגם שלא נראה לי שברוק תרצה לנקום בגבר שהיא כל כך אוהבת../images/Emo122.gif

arielbbb

New member
../images/Emo49.gifתסמכו על ברוק-היא כמו חתולה

תמיד נופלת על הרגליים... תמיד מציקים לה והיא מתבכיינת אבל זה מה שמחשל אותה. והיא כבר בוגרת וחזקה מתמיד. אין אין כמוה. התינשאי לי ברוק??? yes i do...r.e.l תלבשי בחתונה את השמלה הירוקה... בבקשה!!!

גרטה1

New member
דנטה

סורי טלי אבל דנטה/אנטוניו ממש אבל ממש לא עושה לי את זה. ג'ק ווגנר פי אלף עליו. ונכון שיש כימיה חמודה בינו לבין ברידג'ט, אבל לא מתקרב לכימיה שבין ברידג'ט וניק. מצידי שיעוף מהסדרה, אם את כל כך אוהבת אותו שיהיה עם טיילור...

למעלה