לברוק אין שום כבוד עצמי ../images/Emo31.gif
למרות שאני יודעת שהתקפי האישה העצמאית והחזקה שלה נמשכים דקה וחצי, עדיין הייתי די המומה שאחרי שהוא זרק אותה ככה, שכב עם טיילור כשהדברים שלה עדיין בחדר ובחר באמא שלו על פניה, היא מסתכלת עליו במבט של כלב עזוב, מתחננת שיחזור אליה ומודיעה שתוך רגע היא אורזת את הילדים והדברים שלה ומתייצבת לרשותו.
לוזרית! אצל רידג' אין שום שינוי - דיבורים לחוד ומעשים לחוד. "אני אוהב אותך ורוצה להיות איתך,
אבל _____". מישהו עוד קונה את הבולשיט שלו? שיהיו ביחד ויעזבו אותנו בשקט, הם כ"כ משעממים ומפגרים. טיילור הרגה אותי כשהיא חיטטה בטפסים של סטפני בלי בושה. דרלה נראתה כמו המאהבת הצעירה של סטפני עם כל ההתמרחויות שלהן וההשתובבויות. אגב, מתי טיילור הורידה את הפאה? אירועים מרתקים הפסדתי
. אני גם בעד זיוף התקף הלב, כי זה מקורי ועצם המחשבה שסטפני שולטת גם בבית החולים וברופאים בלוס אנג'לס מצחיקה אותי בטירוף. דנטה. אוי, דנטה. איזה חיוך, איזה גומות, איזה גוף! איזה כיף שהקיץ הגיע והשחקנים מתפשטים בכל סצינה. איזה כיף שבראדלי הביא את אנטוניו, שלמרות שהוא נשמע כמו ערס מצוי מברוקלין הוא מפצה בכל דרך אחרת. הוא באמת חמוד יותר עם ברידג'ט מאשר ניק המעיק, אבל מגיע לו משהו טוב יותר - אני!