ארה"ב - יום שני

ani88

New member
../images/Emo2.gif אוי! זה מפחיד! ../images/Emo12.gif

ככה טיילור מנסה לפתות את רידג'??!!

Kazz

New member
ארה"ב - יום שני ../images/Emo58.gif

החזה של טיילור הוא ממש חומר לסיוטי לילה. ברוק ממש מבלה הרבה זמן במשרד של אריק לאחרונה. Unforgettable < A Man and A Woman הרמזים למותה ההולך וקרב של סטפני כבר מועלים.

NOA N1

New member
../images/Emo10.gif

די אני לא יכולה לקרוא את הודעות כאלה. תגידו אריק ורידג- מישהו מתכוון לספר להם שטומי עובד בספקטרה או שזה יבוא להם בהפתעה בתצוגת אופנה?

Mikel20

New member
over my dead body

טוב יותר שקוף מזה כבר לא יכול להיות...אחרי המשפט הזה שלה, אם היה לי ספק כלשהו הוא הוסר..סטפני הולכת להיות הדמות על סף המוות (ואני מדגיש סף כי עוד לא בטוח שהיא תמות)! עוד רמז עבה הוא השינוי הכי קיצוני שהיה לדמות הזאת מאז ומעולם, הרשעות שלה כלפי ברוק פשוט עוברת כל גבול הגיוני, נו באמת, לבטל את כל הפגישות שלך ליום הקרוב רק כדי שתוכלי לשבת ולצפות על הבן שלך עושה RECONNECT עם שתי הנשים שלו?? כמה חולני זה עוד יכול להיות?
. אבל היא עשתה את הפרק, ראיתם איך היא לקחת לברוק את הפלאפון והתחילה לצחוק על ברוק, זה היה כזה מצחיק
ואני אומר לכם, אם אני אשמע עוד פעם אחת את המילה הזאת RECONNECT אני אתפוצץ, זה תוך יומיים ניהיה ממש מאוס, זה כמו שהיה בזמנו CROOSED THE LINE... אם טיילור נראתה טוב בפרק הקודם, הרי שהיום היא חזרה להגעיל אותנו עם השפתיים המנופחות, הסיליקון, והפנים המתוחות...איכס תלבשי משהו, את כבר לא בת 30! את כל סצינות ההתמרחות שלהם אחד על השניה הרצתי כדי לא למות מהשעמום! על תומאס וגבי אני אפילו לא מדבר - שיעמום טוטאלי! סה"כ פרק די משעמם וכרגיל הצמד סטפני-ברוק מצילות את העניינים.

otherthings

New member
לא לא../images/Emo58.gif

היא היתה רעה בדיוק ככה ויותר כבר הרבה מאוד פעמים בעבר אבל ברוק-בגלל שניסתה בעבר להרוס לרידג' ולטיילור צריכה לשלם עכשיו על המעשים שלה.

girlontop

New member
מה שהפיל אותי לרצפה היה

"סטפני ביטלה את כל הפגישות שלה להיום" - הלו, ממתי האישה הזאת עובדת בכלל שיש לה פגישות לבטל? אריק עוד מסתובב עם דו"חות, מצייר לו שמלות מדי פעם וממזמז דוגמניות; לת'ורן אין חיים חוץ מספקטרה; רידג' לא עושה הרבה, אבל לפעמים נוסע לפגישות עסקים באירופה. סטפני מעולם לא נראתה עובדת! אמנם היה לה (יש לה?) משרד בפורסטר, אבל רוב זמנה מועבר בשתיית תה בבית והצקה לעוברים ושבים. היא אפילו שכרה את גבי, שגם לא עושה כלום, להיות העוזרת האישית שלה, למרות שסדר היום שלה בעיקר כולל שיחות עם ברוק/רידג'/אריק/ברידג'ט/ניק ועכשיו שוב טיילור. הלוואי על כולנו חיי עבודה קשים כמו של סטפני

otherthings

New member
YY כמה רוע../images/Emo58.gif

נגמר לי הפרק כשרידג' רוצה לדבר עם ברוק בקשר לתוכניות שלה להגיע לבית החוף. סטפני מקבלת הרבה הנאה בפרק הזה-המכשפה תאבד את בעלה בגלל הרוע ולרידג' יש ציפורניים ארוכות, איזה גועל!

girlontop

New member
סטפני מתקרבת לשיא...

היא הרגה אותי מצחוק עם החיקוי של ברוק מתבכיינת לאריק והקטע עם הפלאפון - רק בשביל הסצינה הזאת היה שווה לראות את הפרק המשעמם (גבי ותומאס - בורינג, כל דבר שקשור לרידג' - בורינג אס הל). החתיכת כפוי טובה הזה אריק לא היה יושב במשרד המרווח שלו לולא סטפני, והוא עוד מעז להעיף אותה?! הלוואי שהרוח שלה תחזור לרדוף אותו כל החיים
. מועדון השונאים שלי "אריק פורסטר, תמות כבר" חוזר לפעולה ובגדול. אין דבר יותר סיוטי מלראות קליפ מפגר של ברוק ורידג' מתמזמזים עם השיר unforgettable ברקע, במיוחד שבסצינה השניה ברוק די נשכחת
טיילור - חזה מזעזע, אבל לפחות נפטרה מהפוני הנוראי. בזמנים קשים אלה צריכים לומר תודה על כל פירור קטן. אני מתכוונת להתעלם מהאנרגיות השליליות פה בפורום ולחשוב מחשבות חיוביות: סטפני תחיה עד 120. סטפני תחיה עד 120. סטפני תחיה עד 120. סטפני תחיה עד 120. סטפני תחיה עד 120. סטפני תחיה עד 120. סטפני תחיה עד 120. סטפני תחיה עד 120. סטפני תחיה עד 120. סטפני תחיה עד 120. סטפני תחיה עד 120. סטפני תחיה עד 120. סטפני תחיה עד 120. סטפני תחיה עד 120. סטפני תחיה עד 120. סטפני תחיה עד 120. סטפני תחיה עד 120. סטפני תחיה עד 120. סטפני תחיה עד 120. סטפני תחיה עד 120. סטפני תחיה עד 120.

Shiri from the block

Active member
../images/Emo2.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif מזה??../images/Emo6.gif היית צריכה לשים אזהרה מסיוטים../images/Emo6.gif אוי אוי היא נראית כל כך מזוויע../images/Emo70.gif ממש גועל נפש חח הם בטח מזה סובלים מלהסתכל עליה כל הזמן../images/Emo6.gif לא הייתי רוצה להיות במקומם../images/Emo3.gif

ani88

New member
תמונה היא ../images/Emo58.gif

טלי, תוכלי לשרשר את זה לפרק היומי?

למעלה