ארה"ב - יום שלישי.

• פותח הנושא Kazz
  • פורסם בתאריך

Kazz

New member
ארה"ב - יום שלישי.../images/Emo58.gif

פרק נחמד ביותר. היה יותר דגש על המצב בין ברוק וטיילור ונושא השיחה היה הגיוני. יש הרגשה שאת הקרבות בינהם על רידג' דוחים עד שדבר חזרתה יוודע לכולם. פעם ראשונה שאני שומע את השיר של ניק - כבר מאוס.

girlontop

New member
אהבתי את הפרק ../images/Emo45.gif

השיחה של ברוק וטיילור היתה משוחקת טוב מאוד, במיוחד מהצד של קתרין, שעשתה עבודה נפלאה לטעמי. גם האנטר בכלל לא איכזבה אותי, חוץ משהיא צעקה לרידג' Hurry! ורציתי לזרוק עליה כיסא
. ניק וברידג'ט היו חמודים כרגיל, אם כי השיר באמת מעצבן. לכל המעוניינים (*שיעול* אסתר *שיעול*), יש ראיון וידאו איתם באתר של CBS, שממנו הבנתי שאין ממש הבדל בין הדמויות לשחקנים וג'ק ווגנר מקדם את האלבום שלו בלי בושה. ג'קי קרציה, אבל סוף סוף היא עושה משהו בסדרה חוץ מללקק למאסימו. דווקא בא לי שהיא תהיה רעה לברידג'ט ויהיה שם אקשן, משהו מעין גרסת הדיאט לברוק-סטפני. אני חושבת שהדבר הכי טוב שיכול לקרות לדמות של ג'קי זה אם יעיפו את מאסימו, שגם ככה לא תורם כלום לסדרה. מה עם שידוך ג'קי-פרינס עומר?
כמה הודעות לפני שאני כבר אלך לישון: רידג' - תסתפר. תאומות - תמותו. תומאס - אייך?

טלי בקשר להודעות שלך

רידג' לא הסתפר מאז , חושבת , חושבת , מגיעה למסקנה, אף פעם אולי? למה להתאמץ ולהרוג את התאומות אם אפשר להעיף אותן שוב לפנימייה או לאיזשהו מנזר?(או ראה/י רעיון הבא) אני בכלל לא אוהבת את הדמות של ג'קי ומצידי שצטרף לתאומות ושיפלו ביחד עם מאסימו באיזו תאונת מטוס ואז יוכלו להחזיר כל אחד מהם לכמה פרקים מתי שיהיה חסר להם מישהו להחזיר מהמתים.

Guy K

New member
אוהה איזה פרק מצוין

אחרי שהפרק של אתמול כבר גרם לי לתהות אם יש בכלל סיבה לטרוח, הפרק היום שכנע אותי שיש עוד רגש ביפים והאמיצים ולא הכל סנסציות. השיחה של ברוק וטיילור היתה ממש מרגשת בעיני. יושבות להן שתי נשים עם היסטוריה ארוכה של מאבקים ומדברות על הדבר היחיד ששתיהן חלקו - באמת - הילדים של רידג' וטיילור. כבר דיברנו על זה שברוק הפכה לטיילור בשנה האחרונה, והפרק הזה הוכיח את זה. השיחה ביניהן היתה יכולה להיות בדיוק אותה השיחה אם ברוק היתה מתה לפני שנים וטיילור היתה מגדלת את ריק וברידג'ט. היה מקסים. ומה על ניק וברידג'ט וכל השאר? סתם, סתם, סתם. בזבזו על ניק וברידג'ט צילומי חוץ יקרים (בוודאי כדי שיהיה להם חומר לפלאשבקים על הזוגיות שלהם כשהם ייפרדו או יתחתנו), הסצינה של אריק וסטפני היתה מיותרת לחלוטין, והשיר של ניק באמת מעצבן. עכשיו מה הלאה? אני לא רוצה לראות את ברוק וטיילור רבות על רידג'. נדמה לי שאפשר ללכת מכאן לעלילות מוצלחות הרבה יותר. למה שלא יגורו שלושתם ביחד עם כל הילדים? (לרידג' זה לא יפריע
)

girlontop

New member
מה שאהבתי בשיחה

זה שהיא לא היתה מתקתקה מדי, אלא הרגשנו שמדובר בפסאודו ידידות, עם המון עקיצות קטנות משני הצדדים: "פנימיה? אני בחיים לא הייתי חושבת לשלוח את הילדים שלי לפנימיה" "רידג', אני והילדים הפכנו להיות משפחה" "פיבי ואני מאוד התקרבנו" ועוד. מתחת לפני השטח הלבה כבר מתחילה לבעבע.

...

לגבי ג'קי, אז לפי המבט שלה אחרי שהיא חיבקה את ברידג'ת, כל העניין הזה רחוק מלהיגמר. אני חושבת שג'קי עוד לא הראתה לכולם שם את אופיה האמיתי, שיהיה, לדעתי, לא פחות חצוף מזה של סטפני... הרי מה אמא לא תעשה בשביל האושר של הבן שלה. וברגע שג'קי תגלה שטיילור חזרה... all hell will break loose... גם אני מאוד אהבתי את השיחה בין ברוק לטיילור. בהחלט העניינים מתחממים שם, וברגע שירגע לטיילור הדחף לראות את הילדים, היא תלך אחרי רידג', ועוד תאשים את ברוק בזה שהיא ניצלה את המשפחה שלה ברגעים הכי קשים בישביל להכניס את רידג' למיטה... ומי תצטרף לחגיגה? המלכה סטפני, כמובן!! ועוד נראה חזרה של הימים ההם כשברוק וסטפני לא חלמו על להתחבק אפילו!!

../images/Emo58.gif אכן

עוד מקרה קשה של שפתיים גדולות נכנס להיסטוריה. רק אני שמתי לב לזה שהשפתיים שלה היו מעבר לוילון? איך התאומות פספסו את זה שבאמצע הסלון יש זוג שפתיים מפלצתי? טוב ברצינות - היה לי ממש כיף לראות את ברוק מתחילה לגדל עמוד שדרה ולהציב לזו שאין לומר את שלה קצת גבולות. ממש חייכתי כשברוק דיברה על המשפחה שלה עם רידג'. קצת חצופה זו שאין לומר את שמה "אני לא הייתי שולחת אותם לפנימיה" - אולי כי את עסוקה כבר שנים לקפוץ לפני כדורים ואקדחים טוענים/לחלות במחלות מוזרות כמו שחפת/להיות על מטוס כשהוא מתרסק מעל אפריקה. אין לה אפילו זמן לטפל בילדים שלה, שלא נדבר על לשלוח אותם לפנימיה שזה ה-דבר הכי חשוב באופרות סבון אחרת הם לא מקבלים את הויטימינים של הגדילה ונשארים קטנים לנצח וגורמים לך להיעלם מהסדרה כי אין לך עלילות של הורה שדואג למתבגר (ע"ע פיליפ ונינהבצעירים חסרי מנוח). במקום להגיד לברוק תודה, היא עוד מתחצפת. ועוד קצת על התאומות – ממש לא משנה לי שהן לבושות בבגדים שונים – אני עדיין לא יודע מי זאת סטפי ומי זאת פיבי. ככל שידוע לי אפשר לקרוא להן רושל וג'סיקה. למה לכל הרוחות לא מספרים אותן או נותנים למישהי איזה צלקת. ניקט - לא כל כך אכפת לי מהזוג הזה. וגם אני בדיוק חשבתי מתי ישתמשו בקטע הזה - אני מאמין שבפרידה הראשונה. (בתמונה: ילדים יקרים, עזרו לצפניה למצוא איזה איבר לא קיבל זריקת בוטוקס במרוקו)

Shiri from the block

Active member
../images/Emo6.gif אוי אני כבר מעדיפה לא להגיב על התמונה הזאת../images/Emo6.gif ואם כבר אתם שמים תמונות של טיילור, אולי תשימו גם תמונות של ברוק?? שלפחות נהנה מיופי אחד שיש בסדרה../images/Emo3.gif

Mikel20

New member
לדעתי היא כבר

הפסידה, והכוונה לברוק, ולא משנה במי רידג' יבחר בסופו של דבר. הניצחון הגדול של ברוק בדמות משפחת החלומות שלה כבר לא יתממש לעולם גם אם רידג' יבחר בה - הרי זה ברור שאחרי שהילדים יראו שאימא שלהם חזרה הם ירצו אותה בחזרה במשפחה וברוק תיהיה רק "עוד מטפלת" שהייתה שם בזמן שאימא הלכה לטייל במרוקו כמה שנים. איך ברוק תוכל להסתכל לתאומות בעיניים אחרי שהיא למעשה תפריד בין האיחוד של ההורים שלהם?? ברוק למעשה כבר הפסידה בקרב הנוכחי, אני לא רואה את הילדות מקבלות אותה יותר שם בבית אחרי החזרה של אימא טיילור! ועוד דבר, מה עם אבא של טיילור? האם גם לו יגלו מתישהו שהיא בחיים? פעם קודמת הוא כמעט התאבד אחרי שהיא מתה, לאן נשכח ג'ק המילטון? (נראה לי שזה השם, טלי תקני אותי אם אני טועה)

עופר8

New member
סוף סוף היפה מכל הנשים חזרה !!!|ספו

לא יעזור כלום היא הכי מושלצת שקיימת יאללה שיחזירו גם את מייסי ואני חוזר לראות את הסידרה כמו בימים שאהבתי .

Shiri from the block

Active member
וואי פה היא ממש ממש יפה וגם אני בעד להחזיר את מייסי! אפילו אם היא לא תעשה הכל, העיקר שתיהיה שם ובעיקר שתשיר../images/Emo99.gif

faery18

New member
למה../images/Emo35.gifמייסי מותק../images/Emo99.gif

אני לא מבינה את הקטע הזה שהוציאו אותה החזירו אותה ושוב הוציאו אותה..
חבל.. טוב אבל אצל בראדלי הכל יכול להיות ככה שעוד יש תקווה..

dikie

New member
זה ממש טיפשי../images/Emo58.gif

שהחזירו את טיילור לחיים מצאתי בדיוק כתבה בפנאי פלוס שהיא עוזבת לתמיד

גרטה1

New member
זוהי תחילתה של ידידות מופלאה?

אהבתי את הקטע בין ברוק לטיילור-אולי הן יאחדו כוחות ויזרקו את רידג' לכל הרוחות? בכלל ברוק-קתרין קלי לנג-שיחקה אותה בענק השבוע-אני חושבת שסוף סוף יש סיכוי שתקבל לפחות מועמדות לאמי. הבילוי של ניק וברידג'ט-אהבתי! ביחוד אחרי שראיתי את הראיון של ג'ק ואשלי מאחורי הקלעים-הם כאלה מתוקים וחמודים יחד וג'ק כזה מצחיק-אני מקווה שאם כל ההסתבכויות החדשות שיתנו לי עוד קצת(ועדיף הרבה) להנות משניהם....

למעלה