ועוד דיעות...
אחרי תקופת יובש נוספת שוב הרשיתי לעצמי לנסות לחזור לעניינים. ההצצות פה לפורום והדיסקוסים שלכם על מה שקורה עשו את שלהם ומצאתי את עצמי במרתון ליילי שדווקא עשה את שלו (טוב נו, כשאין נינט יש ברוק, יחי ההבדל הקטן). אז עכשיו אני מוכן להודות שנהניתי. לא מהמיחזור הטיפשי בו שוב ברוק גונבת לבת שלה את הבעל שלה ולא מהסצנות חסרות התוכן עם גאבי ותומאס המשעממים, אלא דווקא מרידג' וטיילור. כמו שכבר כתבתם כאן זה היה טוב. אם עד עכשיו תיעבתי את טיילור ואת שובה הרי שהנה מתחיל משהו להשתנות. הגברת כנראה בנתה לעצמה עמוד שידרה חדש בתרדמת שלה ומוכנה לעמוד על שלה מול רידג' אובד העצות (מסכן, באמת). למרות שתודו שהמשפט הכי גדול שלו היה "החיים שלי לא רגילים, הרי הסתבר לי שאבא שלי הוא לא אבא שלי, החיים עם אישתי לא היו עם אישתי כי אישתי המתה הסתבר כלל לא מתה ובנוסף לכל זה אימא שלי חטפה התקף לב שמסתבר בכלל לא היה התקף לב" (תרגום חופשי, עימכם הסליחה). וזהו. זה אמר הכל מבחינתי.
כל כך צחקתי פשוט כשהוא אמר את זה. מדהים. עכשיו אני רק מקווה שהוא ירוץ לבכות לברוק שהוא לא יודע מה לעשות והיא תזרוק אותו לכל הרוחות. מצד שני, לכו תדעו, לא היתה לה אף פעם גאווה. אז למה שתהיה עכשיו? וכל עניין ההריון עם ברידג'ט: צילומים מרהיבים בחוף, בימוי ועריכה שמשתפרים מפרק לפרק, רק מה, עלילה דפוקה. דנטה הזה נראה יותר כמו איזה בלה (ברידג'ט, חכי לי, ברידג'ט תעשי ככה, ברידדג'ט תעשי ככה) והיא בכלל כמו איזה בובה על חוט שכל העולם מנווט אותה. מעבר לזה, ברוק לא איכזבה אותי כשהיא פתאום התנפלה על ניק. כמו שסטפני אומרת, זאת אותה ברוק, היא לא השתנתה אף פעם. וזאת באמת נראה לי הסיבה שאנחנו אוהבים אותה. ולא שכחתי את הסצינות המעולות שלה עם סטפני. פשוט מתתי מצחוק בקטעים עם האקדח (החור בדלת, החור!) - זה היה הורס. מקווה לשבוע סוער לא פחות. אגב, לא אמרו ששילה תגיח לביקור אחרי שאריק רדף אחריה עד לג'נואה סיטי? היא חייבת להיות מעורבת בעלילה, לפני שאני מחזיר אותה בעצמי לעונה שלישית של "הברוקיה". P-: