ארה"ב - יום רביעי

• פותח הנושא Kazz
  • פורסם בתאריך

Kazz

New member
ארה"ב - יום רביעי ../images/Emo58.gif

חחח איך ברוק הגיבה , כמעט נישקה את הרגליים של רידג'. עלוב מצידה. הנאומים של ג'קי מתחילים לחלחל בניק והדברים מתחילים לזוז בכיוון של ניק- ברוק.

girlontop

New member
../images/Emo58.gif רביעי: אולי די?

כמה ימשכו את היום הזה? כמה עוד כולם ידונו ברידג' המסכן, ברוק המסכנה וטיילור המסכנה? למה אין סיפור אחר במקביל שלא קשור לשלישיה הזאת? איפה קייטלין? אני אשכרה מתגעגעת אליה עוד מהפרק של אתמול
לא קרה הרבה, חוץ מרידג' שאומר "אני לא מתכוון להחליט עכשיו" וברוק עוד מעודדת אותו "תקח את הזמן שלך!" - מה תקח את הזמן?! מה קשה כ"כ להחליט?! זה לא כאילו זאת הפעם הראשונה שעומדת בפניו ההחלטה הזאת. נו די, שיעברו כבר הלאה, אין לי כוח יותר. שאלה שאני מתחבטת בה זמן מה: איזה שם 'חיבה' יותר מעצבן, לוגן או דוק? הכינויים האלה מטריפים לי את השכל ורק גורמים לי לתעב את רידג' עוד יותר. ואם כבר תיעובים, גם ניק נכנס רשמית לרשימת הדמויות השנואות. הוא כזה ביץ'. רואים שהוא קורץ מאותו חומר של רידג'. ג'קי הצחיקה אותי כשהיא אמרה בקול יבבני ומתחנחן משהו "סטפני חושבת שהוא יעזוב את טיילור" - הטון שהיא אמרה את זה הרג אותי. מעין התנצלות והערצה מעורבבים ביחד. בשבוע הבא יש קצת סאלי וספקטרה לשם שינוי, ואני לא חושבת שהם יעסקו בשלישיה שאין לומר את שמם. הגיע הזמן!

Kazz

New member
חחח.

דוק > לוגן. מה שכן , התגעגעתי לדרך בה טיילור מחזיקה את הצוואר\שכם בשתי ידיה.

girlontop

New member
../images/Emo6.gif

אני כל הזמן חוששת שהיא תפיל את הפאה בטעות

sashkashurik

New member
ולי פתאום נראה

שהיא גם עשתה משהו עם התחת שלה. אני פשוט לא מסוגלת להסתכל עליה! כל מקום - שפתיים, פנים, שיער (פיאה או לא, זה מכוער!), הציצים שנראים כמו שידה על גוף רזה, והתחת המגעיל. הידיים הזקנות, פשוט זוועה! וחוץ מזה, הפינג פונג הזה די מאוס - רידג'-טיילור-ברוק-ניק-בריג'יט. יש 3 נשים ו2 גברים, חייבים עוד גבר אחד ונסגור את הבסטה ונלך לישון כולנו. מצד שני, להכניס את כולם לאותו בית, לאותה מיטה ונקבל איזה אורגיה. ברוק בטח תהיה מרוצה.

Shiri from the block

Active member
לדעתי... דוק יותר מעצבן../images/Emo5.gif לפחות לוגן זה עוד קשור לברוק, אבל "דוק"?? אוחח זה כזה דפוק! גם שעכשיו היא לא בדיוק דוק..

girlontop

New member
יש לי טעות בהודעה ../images/Emo163.gif

ג'קי אמרה "סטפני חושבת שהוא יעזוב את ברוק". עלק סטפני חושבת שהוא יעזוב את טיילור

girlontop

New member
אני מודיעה קבל עם ועדה ../images/Emo18.gif

אם עד חודש יולי רידג' לא מחליט מי תהיה ברת המזל שתזכה ללטף את שיערו המאפיר (תראו איך אני מפרגנת - יולי!
) ולא יהיו סיפורים מעניינים אחרים, אני מחרימה את הסדרה. אין לי כוח לזה. *** "החרם" לא כולל סצינות עם אנטוניו

sashkashurik

New member
יש, יש!

תצטרפי גם את למחנה שלי!!! עוד מעט נעצב איזה חולצה (שימי לב, נעצב!!!
) שכתוב עליה "אני מחרימ/ה את היפים והאמיצים". וברצינות
לא אמרנו שרון מוס לוקח חופשה? לא אמרנו שהוא טס לאנשהו לכמה חודשים ויענו, רידג' הולך לחשוב מה לעשות? אולי איזו שילה טובה תחטוף אותו שם? הלוואי!

girlontop

New member
../images/Emo6.gif אהבתי את החולצה! אני בעד! ../images/Emo45.gif

מאחורה אפשר לכתוב "בראדלי טיפש!"
לעניין רון מוס, אני יודעת שהוא אמור להיעדר מהסדרה, אבל עם המזל שאין לי בחיים הוא בטח טחן כמה ימי צילום לפני שטס ודאג שלמרות שהוא לא יהיה בארה"ב הוא יופיע על המסך יום יום

sashkashurik

New member
טלי, אני רוצה להגיד לך

שאי אפשר להפסיק לראות את הסידרה! עובדה שאני מנסה ואני פשוט בקריז! כי החלטתי הרי לא להקליט יותר פרקים. אז היום יוני התעורר ממש מאוחר וכל-כך נלחצתי, אבל לא מהעובדה שנאחר לגן חס וחלילה, אלא שאחרי שאני אשים אותו בגן, אני לא אספיק ב9:30 להיות בבית! זה זוועה הסידרה הזאת, חייבים לאסור את זה, זה כמו סמים!
אפילו שרידג' עדיין שם.

girlontop

New member
ואני חשבתי שיש לך אופי, צק צק צק../images/Emo6.gif

(צקצקתי בלשוני, אם זה לא היה ברור
) סמים או לא סמים, קריז או לא קריז, רידג' או לא רידג', עוד קלוזאפ אחד על טיילור ואני פורשת
. בכל פעם שאני חושבת שהתרגלתי ללוק החדש שלה, מגיע איזה קלוזאפ רצחני ומהמם אותי לכמה דקות (ולא במובן החיובי של 'מהמם'
). דווקא ראיתי אותה באמי'ס לפני כמה ימים ובלי הפאה היא נראית קצת יותר טוב. לא משהו שאפשר להתפאר בו, אבל יש שיפור מינורי. לא אמרת שאת באה לישראל בקרוב לסדנת גמילה?

sashkashurik

New member
כן, חודש שלם לא אראה יפים!!! ../images/Emo47.gif

אחר כך נראה אם אחזור לזה או לא. כנראה שכן...

girlontop

New member
ולפני שמישהו (סשה ../images/Emo3.gif) יגיד

"אמרתי לך!", תנו לי להסביר שאין לזה קשר לטיילור או לחזרה שלה מהמתים. מה שמרגיז אותי זה שבשנה האחרונה היתה רק עלילה אחת שלא היתה קשורה לרידג' ו/או ברוק. אחת!!! ומה היא היתה? הרומן של דיקן וג'קי. זהו. לכל שאר השאריות שזרקו לנו פעם בשלושים פרקים (הקטור וסמנתה או ניק ופלישיה) קשה לקרוא "עלילות", כי גם ככה שום דבר לא קרה שם והן טואטאו מתחת לשטיח אחרי פרקים בודדים. מעלילת "מי האבא?" המזעזעת והמייגעת עברנו לחתונה של רידג' וברוק, לרידג' ות'ורן רבים, ברוק בוחרת לאיזה צד בפורסטר לחבור, רידג' רב עם אמבר, עלילת ביג בר והרגשות הלא פתורים של ברידג'ט כלפי רידג' כמובן, ניק וברידג'ט כל היום מתעסקים ברידג' וברוק, מורגן באה לרדוף אחרי רידג' וברוק בוכה בבית, רידג' רב עם ניק, טיילור חוזרת ושוב שלושה שבועות רק של רידג' וברוק - די!!! די!!! די!!! כל הדמויות האחרות, בהנחה שראו אותן בכלל, רק דיברו על רידג' וברוק ועכשיו גם על טיילור. אני זקוקה לגיוון בצורה דחופה וכרגע אפילו משולש תומאס-גבי-קייטלין קורץ לי יותר. אני לא מסוגלת יותר לראות את רידג' והדרמות שלו. נמאס לי שכולם מתעסקים יומם וליל בחיי האהבה של רידג'. נמאס לי מרידג'!

למעלה