ולפני שמישהו (סשה ../images/Emo3.gif) יגיד
"אמרתי לך!", תנו לי להסביר שאין לזה קשר לטיילור או לחזרה שלה מהמתים. מה שמרגיז אותי זה שבשנה האחרונה היתה רק עלילה אחת שלא היתה קשורה לרידג' ו/או ברוק. אחת!!! ומה היא היתה? הרומן של דיקן וג'קי. זהו. לכל שאר השאריות שזרקו לנו פעם בשלושים פרקים (הקטור וסמנתה או ניק ופלישיה) קשה לקרוא "עלילות", כי גם ככה שום דבר לא קרה שם והן טואטאו מתחת לשטיח אחרי פרקים בודדים. מעלילת "מי האבא?" המזעזעת והמייגעת עברנו לחתונה של רידג' וברוק, לרידג' ות'ורן רבים, ברוק בוחרת לאיזה צד בפורסטר לחבור, רידג' רב עם אמבר, עלילת ביג בר והרגשות הלא פתורים של ברידג'ט כלפי רידג' כמובן, ניק וברידג'ט כל היום מתעסקים ברידג' וברוק, מורגן באה לרדוף אחרי רידג' וברוק בוכה בבית, רידג' רב עם ניק, טיילור חוזרת ושוב שלושה שבועות רק של רידג' וברוק - די!!! די!!! די!!! כל הדמויות האחרות, בהנחה שראו אותן בכלל, רק דיברו על רידג' וברוק ועכשיו גם על טיילור. אני זקוקה לגיוון בצורה דחופה וכרגע אפילו משולש תומאס-גבי-קייטלין קורץ לי יותר. אני לא מסוגלת יותר לראות את רידג' והדרמות שלו. נמאס לי שכולם מתעסקים יומם וליל בחיי האהבה של רידג'. נמאס לי מרידג'!