ארה"ב - יום חמישי

• פותח הנושא Kazz
  • פורסם בתאריך

Kazz

New member
ארה"ב - יום חמישי ../images/Emo58.gif

ברוק מתוודאת בפני ניק שהיא אוהבת אותו ותמיד אהבה אותו ומבקשת ממנו לא לעזוב ומרעיפה עליו נשיקות אבל עדיין היא לא אמרה את המשפט שמופיע בספוילרים , כנראה זה יהיה מחר. קת'רין קופצת אצל בריג'ט ומדווחת את מה שהיא ראתה ומדגישה שלא היה שום דבר רומנטי בינהם. בריג'ט מתה כבר לספר לניק את האמת. טיילור ממשיכה לשמוע את השיחה של רידג' ותו'רןומתפרצת באמצע. ת'ורן עוזב כדי לאפשר להם לדבר. רידג' שוב מבקש זמן , טיילור לא מוכנה לשמוע. היחסים על סף פיצוץ. גו טיילור.

Shiri from the block

Active member
../images/Emo4.gif ברוק מתחילה לעצבן אותי כבר.. וטיילור הזאת סתם נודניקית, היא אולי שכחה שהיא הייתה "מתה" לאיזה 4 שנים, ושריג' המשיך ה-ל-א-ה!! אוףף קרצייה מכוערת שכמותה.

יואו, הוצאת לי ת'מילים מהפה..

הכוונה היא לטיילור - הקרציה המעצבנת. וברוק באמת מעצבנת. בגלל שרידג' עזב אותך שוב אז את כבר מכריזה על ה- meant to be התורן? היא עושה הרי בדיוק מה שסטפני אמרה שהיא תעשה, ובדיוק באותם המילים: "oh, Nick, I need you... bla bla bla". אוף, קבלי כבר אופי ותלמדי כבר מהטעויות שלך. ממש לא נראה לי שאם רידג' יבוא אליה עכשיו ויודיע לה שהוא רוצה אותה בחזרה ושהיא האישה האולטימטיבית בישבילו אז היא תסרב... אין פאקין מצב!!!

למעלה