ארה"ב - השבוע שעבר

Mikel20

New member
ארה"ב - השבוע שעבר ../images/Emo58.gif

זה נראה שכבר חודשים לא נפתח כאן הפוסט הזה אבל שבוע שעבר היה ממש יפה, בייחוד הסיום, עם האיחוד המחודש של ברידג', אני רק מתחנן בפניי בראדלי, תשאיר אותם ביחד ותן להם ללכת אל מעבר לשקיעה, זו בקשה מוגזמת מדי? טיילור חופשייה, לצערי העלילה הזאת נגמרה בצורה שטחית מדי, אמנם העדויות של טיילור ושל ת'ורן היו מרגשות, אבל בכל זאת, לא היו נאומי סיכום, לא הייתה המתנה לפסק הדין, ובכלל, כל המשפט הזה היה מהיר מדי, יכלו לעשות את זה הרבה יותר דרמטי, זה היה נראה שהם רק רוצים לסגור את העלילה הזאת ולהמשיך הלאה. עיצבנו אותי שני דברים: 1. מה אתם חוגגים שם בבית פורסטר? היא אמנם זוכתה, אבל דארלה מתה!!!! לא נראה לי שסאלי כ"כ רצתה לחגוג את זה. 2. טיילור ות'ורן קפצו למיטה מהר מדי, מצד שני לשניהם לא היה סקס כמה זמן כבר???? אני עדיין לא קונה את הזוגיות הזאת. איפה עכשיו יהיו כל הסצינות אם לפורסטרים אסור לבוא למשרדים?? כולם יתנחלו אצל סטפני בבית ויבכו על מה מר גורלם?? ניק בתור הרע של הסדרה - נהדר! שיין וברידג'ט - דווקא רעיון לא רע, היא הרבה יותר מתאימה לו מפיבי. בברכת שבוע טוב ומעניין שיהיה לכולנו!

SupeRonit

New member
מה?../images/Emo58.gif

אפשר תקציר ? בית משפט - עדויות ?
מי מת
טיילור ות'ורן
?

לינה18

New member
שאלה../images/Emo58.gif

בעוד כמה זמן בערך יגיעו הפרקים אלינו? (שווה לחזור לראות) כבר ציינתי שזאת אחת החדשות הטובות ביותר ששמעתי בזמן האחרון?

למעלה