ארה"ב - העלילה הנוכחית

ארה"ב - העלילה הנוכחית

רק רציתי לציין עד כמה אני חושבת שזה דפוק שסטפני מגינה על טיילור. היא מתנהגת כאילו היא האמא שלה ולא של רידג'!! יש לי הרגשה שאם יום אחד סטפני תתפוס את טיילור עם חמישה גברים במיטה היא עדיין תעודד אותה לא לספר על זה לרידג'. מה הקטע הזה?!! אני יודעת שכבר בטח העלו את הנקודה הזו בעבר, אבל טיילור בסופו של דבר היתה עם כמעט כל אותם הגברים שברוק היתה איתם. ובטח שהיא היתה עם כל גברי הפורסטר (כולל רומן קצרצר עם אריק, אם מישהו זוכר). נראה אם סטפני תגלה את זה - מה היא תגיד אז... בקיצור מכולם סטפני היא הבוגדת הכי גדולה, כי היא בוגדת בבן שלה!!!!!!

Guy K

New member
טוב, אולי נכין השוואה רשמית?

אני מסכים איתך אבל נראה לי שבכ"ז טיילור השתרללה פחות (ולכן אני פותח השוואה בהודעה נפרדת). סטפני באמת מגנה על טיילור, אבל מה שטיילור עוד לא הבינה (ואין לי ספק שתבין מתישהו) - זה שסטפני לא במחנה שלה כי היא טיילור, אלא כי היא לא ברוק. סטפני תעודד כל אחת שרוצה את רידג', אם האופציה השניה היא ברוק. סטפני גם יודעת שטיילור היא היחידה שיש לה איזהשהוא סיכוי לשמור על רידג'. כל אחת אחרת תפסיד לברוק בשניה.

לינה18

New member
גיא, טיילור חייבת לשמוע את זה../images/Emo6.gif

"סטפני לא במחנה שלה כי היא טיילור, אלא כי היא לא ברוק. סטפני תעודד כל אחת שרוצה את רידג', אם האופציה השניה היא ברוק." והכי אהבתי את :"סטפני גם יודעת שטיילור היא היחידה שיש לה איזהשהוא סיכוי לשמור על רידג'. כל אחת אחרת תפסיד לברוק בשניה. " אף פעם לא חשבתי על מה שכתבת, אבל נקודות מעולות.

Guy K

New member
וביום ששי בארה"ב (ספוילר DUH)

טיילור אמרה בדיוק את זה לסטפני. ציטוט לא מדויק: "את רוצה שאני אשאר אם רידג' כי את חושבת שאנחנו מתאימים או כי את רוצה להפטר מברוק?" ואחר כך - סטפני: "ברוק הרסה את המשפחה הזו כל כך הרבה פעמים" טיילור: "ברוק לא עשתה הפעם כלום, זו הייתי אני!" סטפני (לא נכנעת): "אבל ברוק משתמשת בזה כדי לפגוע במשפחה" איך היא תמיד מגיעה לברוק הסטפני הזאתי

יניב1

New member
נראה לי שאתם טועים... כן יש מישהי

אחת שסטפני היתה מעדיפה עכשיו גם על ברוק (מפתיע, לא?) וגם על טיילור. אולי סטפני לא יכולה להחזיר אותה מן המתים (טוב, רק בראדלי יכול אבל אפילו הוא לא נראה לי יעשה את זה ולמה לו בעצם) אבל אני בטוח שאם היא היתה יכולה היא היתה מחזירה את קרוליין ספנסר תוך שנייה, מבלי לעפעף אפילו. נכון שזה רק בתיאורייה, אבל אם חושבים על זה אז הרי זו האישה היחידה שהיתה בחייו של רידג' שלסטפני לא היתה שום בעיה איתה (תקנו אותי אם אני טועה, אבל גם אחרי שהיא התחתנה עם ת'ורן ועזבה אותו לטובת רידג' סטפני עדיין אהבה אותה) ואותי היה מאוד מאוד מעניין לדעת מה היה קורה אם אהובתו המיתולוגית של רידג' היתה חוזרת מן המתים רק כדי להפוך את המשולש הנצחי למרובע כמעט בלתי אפשרי. אני חושב שסטפני היתה זורקת גם את טיילור לאשפה ביחד עם ברוק למענה. בעצם אני לא חושב, אני בטוח. רק חבל שזה לא יכול לקרות (ומצד שני, מי חשב שהוא יחזיר את טיילור?)

אני לא רוצה (וכמובן ש../images/Emo58.gif)

שזה יהיה על סטפני. כולנו כבר יודעים עד כמה רחוק סטפני מוכנה ללכת. אני חושב שהפעם הדגש הוא על טיילור שבמשך עשור לא הורידה את בגדי הצדיקה וכעת מתגלה שהיא באמת מפשוטי העם. אני חושב שזה יעשה לדמות של טיילור רק טוב ויאתגר את האנטר טיילו. יהיה באמת מעניין לראות את רידג' מתלבט בין שתי הנשים כשהן נמצאות באותו המצב (כלומר: משתרללות עם סקוטים גאים
)

aabbadd

New member
פרומו השבוע הבא ../images/Emo18.gif ../images/Emo58.gif

האהבה שהוא ציפה להיות איתה . האהבה שהוא מכור אליה . רידג' הוא במרכז הפרומו השבועי בארה"ב לשבוע הבא , המשפט הראשון מתייחס לטיילור ואילו המשפט השני מתייחס לברוק . ממה שניתן לראות רידג' אומר לטיילור שהוא לא יכול להיות יותר בעלה , היא צועקת עליו שהם חייבים להילחם על הנישואים האלו . בהמשך רואים אותו מחזיק את אר.ג'יי ושואל את ברוק אם יש סיכוי כלשהו שהיא תיקח אותו בחזרה , ברוק מצידה מגיבה במבט נדהם . לפי איך שזה נראה זוג העל של הסדרה הולך לחזור ובגדול .....

arielbbb

New member
אלא מה../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif עד המפלה/סקנדל הבא

רק כשהסידרה תיגמר סופית הם יאוחדו לאורך קו השקיעה. עוד פרידות/אכזבות/תגליות/סכסוכים יהיו. שכחתם מי זה בראדלי?!

למעלה