ארה"ב או אירופה?

Black President

New member
ארה"ב או אירופה?

אני בחודש הרביעי להריוני... אני רוצה ללדת את התינוק המיוחל בחו"ל...לפחות שאחד מאיתנו יהיו חיים קלים יותר. כמה שאלות: אין לי דרכון אירופאי וגם לא לבן זוגי (אנחנו לא נשואים - אבי התינוק... עד איזה חודש מותר לעלות למטוס? 3 חודשים יספיקו לי בהחלט...(ויזת תייר). באילו מדינות כאשר נולד תינוק הוא הופך אזרח (הבנתי שארה"ב ) ומה זה אומר, בעצם? גם אני ובן זוגי נוכל התגורר בארה"ב עקב אזרחותו של התינוק? באילו מדינות באירופה כן האזרחות הופכת אוטומטית?(עדיפות צרפת,בריטניה,הולנד, ספרד ואיטליה...). ובאילו שכן - האם גם במקרה אני ובן זוגי נוכל להתגורר ובהמשך לקבל אזרחות? אם נניח - נתחתן - האפשרות תהייה הרבה יותר קלה?

Black President

New member
שאלה נוספת

בחורה שיוצאת עם בחור אירופאי - ויולדת בחו"ל תינוק (בין אם נשואים או לא) - מה אז חל על הבחורה? ואם במידה והם נישאים וישר מביאים ילד לעולם - מה אז? היא באופן אוטומטי יכולה להתגורר בחו"ל?

forglemmigej

New member
מה מסריח בדיוק בדיוק

זכותו של כל אחד לממש את האושר האישי שלו ושל ילדיו לעתיד

tevel389

New member
בטח מלא כאן יתחרפנו אבל בקטנה

שכחי מלהפוך את בנך לצרפתי\בריטי\הולנדי\גרמני\ספרדי\איטלקי או אזרח ארופאי אחר. "לצערך" המדינות הכי מזוהות עם אזרחות שניתנת בלידה (מעטות המדינות שמעניקות לתינוק שנולד בגבולות המדינה אזרחות למרות שהוריו לא אזרחים) הן: ארצות הברית וקנדה. רוב המדינות מאפשרות מצב כזה במידה והתינוק הוא חסר מדינה\אזרחות. יכולים גם למנוע ממך כניסה לארצות הברית אם הם רואים שאת בהריון, למה? כי הם כבר מסיקים שאת באת ללדת להם במדינה ולאזרח את הרך הנולד... (אפילו לא לאזרח, התעודת לידה זה התעודת אזרחות, אבל מעניין אם הביטוח מכסה את הלידה בבית חולים חחח) כל המקסיקנים עושים להם את זה, נכנסים להם בצורה לא חוקית יולדים והופכים תתינוק לאמריקאי. זה אגב לא נותן לך שום זכויות במדינה, הילוד הוא אזרח וכאן זה נגמר! הוא יוכל ללכת לארצות הברית בכל רגע שירצה ברגע שהוא בן 18, אם הוא מהגר הוא תמיד יכול להיות ספונסר שלכם ואנערף. לעוד פרטים בפורום ארה"ב אבל הם בטח יסקלו אותך באבנים. סתם הצעה.... אם את כבר עושה דבר כזה, לכי על קנדה... בקיצור חוץ מלאזרח את הרך אתם לא תוכלו להגר לשם, אולי זה יקל אם תגישו בקשת הגירה מתאימה...

שין

New member
לא באופן אישי

חיים קלים יותר הם לא פונקציה של אזרחות, הם פונקציה של גישה לחיים. אם החלטת למצוא את גורלך בארץ אחרת, זה לגטימי אך תעשי זאת בתבונה ואחרי הרבה הכנות, זה לא תהליך קל וזה לא מיידי. אם את מתקשה להתמודד עם החיים בארץ, יש סבירות גבוהה שתתקשי גם עם תהליך ההגירה שהוא כאמור לא קל. אם את נחושה - קחי את החיים ברצינות ותעשי כך על מנת שתצליחי.

למעלה