ארג.

Endlessoul

New member
ארג.

אני יודעת שנמאס, ושכבר היו די הרבה והכל, אבל בחייאת- משעמם לי. חלק מהשאלות לקטתי מפורום סקרים ושאלונים וחלק כתבתי בעצמי. ריספקט, אני מבקשת.
ספרו לנו על משהו שקרע אתכם מצחוק
אתם כותבים למגירה?
איך היה מורכב סלט הירקות המושלם?
באילו עוד פורומים אתם גולשים?
קוראים\כותבים בבלוגים?
תנו שם יפה לבת ושם יפה לבן
אתם יכולים לעצור את העולם כולו לשעה אחת בלבד. איך תנצלו את השעה הזאת?
יודעים לשרוק?
מה אתם אוהבים בעצמכם מבחינה חיצונית ופנימית?
איך אתם מגדירים בגרות? זה הכל. שאלונים קצרים זה נחמד. (נכון?!?
)

Endlessoul

New member
נמנמ, עונה.

אף פעם לא הבנתי את הקטע הזה של ה"נמנמ".
ספרו לנו על משהו שקרע אתכם מצחוק אממ.. הייתי נורא נורא מסטולה ומישהי אמרה לי "חציל". זה עשה את שלו. אה וגם אני וחברה שלי טיילנו בבלוגים ומצאנו בלוג מגוחך של ילד מפגר שפשוט הצחיק אותנו עד דמעות.
אתם כותבים למגירה? לפעמים למגירה, לפעמים לבלוג. תלוי מה מתחשק.
איך היה מורכב סלט הירקות המושלם? הרבה עגבניה, קצת חסה, גבינה בולגרית, קצת מלפפונים מקולפים רוטב בלסמי, מלח, שמן זית
באילו עוד פורומים אתם גולשים? וואו יש די הרבה. פסנתר ופסנתרנים, מדי פעם מדפדפת בהומור שחור, ג'אז ובלוז, זכויות בעלי חיים, צמחונות וטבעונות ועוד כמה
קוראים\כותבים בבלוגים? גם קוראת וגם כותבת
תנו שם יפה לבת ושם יפה לבן לבת- גילי. לבן- רועי.
אתם יכולים לעצור את העולם כולו לשעה אחת בלבד. איך תנצלו את השעה הזאת? סביר להניח שאני אתחיל לרקוד ערומה ברחובות תל אביב ואצעק שירים של אביתר
יודעים לשרוק? פעם ידעתי, היום אני גרועה
מה אתם אוהבים בעצמכם מבחינה חיצונית ופנימית? חיצונית- שיער אולי.. פנימית- מוטיבציה? בעע
איך אתם מגדירים בגרות? אין לי מושג. פשוט בגרות. יכולת להתמודד עם דברים, לקבל אותם, להיות רציניים כשצריך. השעה שתיים, For god's sake.

MikeY fReAk

New member
><../images/Emo79.gif

ספרו לנו על משהו שקרע אתכם מצחוק-לאזוכרת אתם כותבים למגירה? לתיקיה במחשבP: איך היה מורכב סלט הירקות המושלם? עגבנייה, מלפפון, גמבה אדומה+צהובה, חסה *והרבה
*, בצל ירוק *לא דק מידי* ותיבול כמו ש_רק_ אמא שלי יודעת לעשות:) באילו עוד פורומים אתם גולשים? משינה, אחרי הצלצול(החופש הגדול), מוניקה סקס.. קוראים\כותבים בבלוגים? מעט מאוד תנו שם יפה לבת ושם יפה לבן- נדב וספיר אתם יכולים לעצור את העולם כולו לשעה אחת בלבד. איך תנצלו את השעה הזאת? לשדוד את התו השמיני, ולשדוד תמונה ממש יפה שראיתי שאני רוצה לחדר והיא עולה 360:\, וגם לשדוד בדרך איזו חנות כדי שיהיה לי כסף:p ואז כשאגיע הביתה אני אטפס לגג של הבניין ואשתזף(אם זה יהיה ביום)/אסתכל על הכוכבים(אם זה יהיה בלילה) יודעים לשרוק? לא
מה אתם אוהבים בעצמכם מבחינה חיצונית ופנימית? חיצונית-פנים. פנימית-עזבו
איך אתם מגדירים בגרות? יכולת להסתכל על דברים באור אחר, יותר מנוסה ונבון.

היי היי...

ספרו לנו על משהו שקרע אתכם מצחוק: התגובות הראשוניות שלי בד"כ קורעות את כולם מצחוק... אני אתן לכם דוגמא שכולכם תבינו וזכורה לי כמשהו שכולם ממש נקרעו ממנו... כשחברה שלי סיפרה לי שאביתר התחתן התגובה הראשונית שלי הייתה: מה? עם מי? אפרת בן צור? איזה שיר היה להם בכניסה לחופה? את אקדח? לא יכלת לספר לי משהו יותר הזוי? וכולם פשוט נקרעו מצחוק ואז אמרה לי שהסיפור שלה הרבה יותר הזוי וסיפרה לי על שרלוט ועל החזרה בתשובה והכל...
|חמוד כזה...| אתם כותבים למגירה? אני כותבת בעיקר לדפיוצר שלי בבמה אבל כן... יש לי גם כמה שירים למגירה... איך היה מורכב סלט הירקות המושלם? משילוב של ירקות ירוקים ומנגו... (נשמע מוזר אבל זה אלוהי...)
באילו עוד פורומים אתם גולשים? אממ... אם קומונות נחשב אז בקומונה שלי ואם לא אז אני נאמנה רק לסיוון...
קוראים\כותבים בבלוגים? לא... תנו שם יפה לבת ושם יפה לבן: בת-אמילי/ איימי בן- אביתר ונועם...
אתם יכולים לעצור את העולם כולו לשעה אחת בלבד. איך תנצלו את השעה הזאת? סביר להניח שבשינה... או בשמיעת מוסיקה...
יודעים לשרוק?לא. מה אתם אוהבים בעצמכם מבחינה חיצונית ופנימית? חיצונית- עיניים, פנימית- אותי.
איך אתם מגדירים בגרות? יכולת להבין ולקבל את האחר. יום קסום לכולם... (הייתי אומרת כתום אבל אתם יודעים... קונוטציות...)

למעלה