ארג

ארג ../images/Emo46.gif

אם יש משהו שאני שונאת, זה להיות נמוכה בחורף! מילא, עם הנמיכות (?) שלי כבר מזמן השלמתי, תנו לי להיות נמוכה בקיץ, בסתיו, באביב ואני הכי שמחה שבעולם אבל בחורף?! כל חורף אני מתעצבנת מחדש!!! למה תמיד נרטב לי הלמטה של המכנסיים??
ועכשיו, קניתי שני מכנסיים חדשים, וכמובן לפני שאני אוכל להתלהב מכמה שהם יפים ונוחים אני אצטרך לתת אותם לתופרת כדי לעשות מכפלת!! ארגגגג בחיי..שווה להיות תופרת. הרוויחה עליי לפני כמה שבועות 120 שקל על בערך מיליון זוגות מכנסיים בעע זהו, סיימתי עם העצבים! אני עכשיו בבית, עם הפיג'מה ש-הידד, קצרה עליי
יום טוב אנשים, חורף שולט

scratchy

New member
אוי! בעיה כזאת מוכרת....../images/Emo123.gif אני גם

בדיוק ככה. 1.58 ולאמא אף פעם אין זמן לעשות לי מכפלות.... בקיץ זה נסבל אבל בחורף אני כל שניה צריכה לקפל את המכנסיים והן תמיד מתלכלכות.... היום המכנסיים שאני הכי אוהבת התלכלכו בלמטה בבוץ
אני בעד שנדרוש שייצרו גם מכנסיים לנמוכים!!!!
חוץ מזה שלומי בסדר אם מישהו מתעניין.... החיים יפים ונחמדים למרות המבחנים והמורים ושאר הדברים הלא-יפים....

QuEeN oF mE

New member
חחחח..

מה את מדברת.. לי למזלי עושים מכפלת כמעט בכל מכנס כי אחרת אי אפשר ללכת איתו..ככה שאני לא נרטבת.. אבל להיות נמוכה..אוווח..מעצבן! וחורף בכלל..מטריות עפות לי.. ואני גם מצוננת..בדיוק כשיש לי מיליון מבחנים..

ומה קורה כש

יש בעיה הפוכה? כשכל המכנסיים קצרים עליך, או בדיוק עד איפה שהם צריכים להיות, ואז כשאוטו עובר ומשפריץ, או כשנכנסים לשלוליות, כל הרגליים מתרטבות וקאאאאאאאאאאר משו שלא מהעולם הזה? בררר!

אהה, ורק שתדעו

שהיום נהגתי בגשם, והיה האאאכי כיף שבעולם! הפעלתי ווישרים ולמרות הפחד בהתחלה, הבאתי אותה בנהיגה, ונהגתי כמו גדולה! יאאאאאא!

דיתוּש

New member
חיחיחי...

באמת בעיה מוכרת! יש לי מכנסיים שהם מתרחבים-משהו, פשוט ענקיים, והם תמיד מתרטבים לי לגמרי (ובין השאר אני דורכת עליהן וקורעת אותם לקישואים)... אבל לא נורא, אמא שלי עושה מכפלות נהדרות, אפשר להסתדר... אמא שלי לא אוהבת תופרות, היא חושבת שזה סתם בזבוז כסף אם היא יודעת לעשות מכפלת בעצמה. מה, לא ככה?
אבל מה לא עושים בשביל חורף...

אל תשאלי כמה שאני מזדהה!

אני ו-157 הסנטימטרים שלי נרטבים לגמרי בחורף! וזה הדבר הכי מעצבן בעולם, ועוד כשאני לובשת מכנסיים מתרחבים, שזה חלק די גדול מהמכנסיים שלי,אז בכלל, סיוט! בואו נקים את מועדון ה-157-8 (שם קליט, הלא כן?)!

שלומצי

New member
נו בשביל מה המציאו פלטפורמות

אם לא בשביל להתמודד עם שלוליות מכשילות?
מומלץ גם במעברי חצייה, ובמיוחד במאגרי מים ליד מדרכות

QuEeN oF mE

New member
כן אבל שלומצי..../images/Emo7.gif

כל הנעליים היפות הן כמעט בלי פלטפורמות אם לא בכלל.. לא שזה משנה כי בלי פלטפורמות אי אפשר..

מה??!?!? זה בדיוק ה-ה-י-פ-ך!!

הצרה שלי הפוכה ב180 מעלות מהבעיה שלכן... אני.... 1.74!!! ויש לי מבנה גוף יחסית רזה.. ככה שעד לפני שנתיים בערך שהייתי רזה-רזה היה לי מזה קשה למצוא מכנסיים שיהיו מספיק ארוכות ושלא יהיו רחבות עליי... שלא נדבר על זה שאם אני הולכת עם פלטפורמות אני בכלל תופסת גובה... תמינו לכם בחורה 1.80 פלוס... מפחיד... הייתי בקשר עם מישהו ("חבר" לא רישמי...) שהיה בדיוק בגובה שלי (סנטימטר-שניים יותר) וכשהייתי איתו הנעל היחידה שיכולתי לנעול זה מרטינס... מגפיים עוד אפשר למצוא עם פלטפורמה יחסית נמוכה (5 סנטים שזה עדיין גבוה) אבל רוב הסנדלים היפות (האלגנטיות) הם איזה 10 סנטימטר ל-פ-חו-ת!! איך בדיוק אני אמורה ללכת עם זה (בהנחה שאני לא רוצה להפחיד ילדים קטנים?!?) אז ויקו'ש... איזה בדיוק נעליים יפות בלי פלטפורמות את מכירה? נראה לי שאנחנו צריכות ללכת לקנות נעליים ביחד... אני אראה לך את החנויות של הנעליים הגבוהות ואת תראי לי את של הנמוכות... מה את אומרת? בא לך לצאת איתי לשופינג? האמת היא שעכשיו חבר שלי 1.85 ככה שלא משנה מהאני נועלת... אני עדיין עומדת על קצות האצבעות כשאני באה לנשק אותו
רק בגלל זה שווה לשמור אותו.... (ובגללל עוד כמה סיבות...
)

QuEeN oF mE

New member
חחחחח ../images/Emo6.gif

טוב נו..הייתי בכיף מחליפה את הגובה...אבל לכל דבר יש חסרונות.. בכל מקרה עם מכנסיים זה ממש נורא..אבל חפיף..כל עוד מקצרים לי אותם..וגם..רוב החברות שלי פחות או יותר בגובה שלי..
חחחח כן! אני רוצה לבוא איתך לשופינג!
אני באמת צריכה נעליים חדשות.. ומה בלי פלטפורמה? בואי נראה..נתחיל מכל הנעלי אדידס,פומה,נעלי ספורט יפות כאלו.. הממ...יש דיי הרבה נעליים לחורף שהעקב שלהם לא גבוהה במיוחד. וסנדלים אלגנטיות? לא יודעת..אולי יש את אלה עם העקב הממש גבוה..אבל יש גם הרבה שפחות..כאילו..לא מספיק גבוה בשבילי
בקיצור..לא הכל גבוה..ונעלי ספורט או כפכפים דקים זה בכלל סיוט..אבל פסדר..לפחות חלק מהפלטפורמות הצילו אותי קצת

QuEeN oF mE

New member
יי!,יי! ../images/Emo9.gif

קניתי נעליים! סוף סוף מצאתי משהוו.. אני תמיד נכנסת לחנות ואו שאני לא יודעת בכלל מה למדוד..או שאני מודדת מלא ושום דבר לא מוצא חן בעיני.. אבל הפעם סוף סוף ידעתי מה אני רוצה.. אז קניתי מגפי שפיץ..עם עקב כזה דיי נמוך..האמת בכלל לא בסגנון שלי נעליים אלגנטיות או שפיץ וכאלה..אבל החלטתי לשנות..וגם העקב לא כ"כ גבוה..אבל אם הוא היה גבוה לא הייתי יכולה ללכת איתו..אני ועקבים לא הולך משו ביחד..
בכל מקרה..אני מרוצה.

למעלה