ארג, ענבל!

Prof C. Weasley

New member
ארג, ענבל!

דבר ראשון - (התרגלתי כבר לא להגיד שלום :) ענבל, למה לעזאזל אני לא ברשימת חברים???? דבר שני - תודה על הביקורות על הפאנפיק הקצר, צירפתי פה עוד שני פאנפיקים: קצר, ובינוני (בערך), שהוא לא ממש פאנפיק, שמסופר בו על פיצול אישיות מחמיר... האב פאן! -רום- "למה אתם תמיד עושים לי את זה?!" צעקה הרמיוני ויצאה מהכיתה בשעה שכולם בהו בה. "מה עכשיו עשינו?" "אין לי אף מושג..."

LuNaTiC

New member
טוב....

רשימת החברים היא בעצם.. רשימת ההכי פעילים... אבל אם אתה הולך לכתוב סתם הודעות רק כדי להיכנס לרשימה... זה לא מקובל עליי, ואתה עף.. אז רק שתדע שהרשימה הזאת לא אומרת כלום ושום דבר!!

Prof C. Weasley

New member
אופס...

לא שמתי לב שאני שמה... אני מצטער! אני מצטער! אני מצטער! אני מצטער! אני מצטער! אני מצטער! אני מצטער! אני מצטער! אני מצטער! אני מצטער! אני מצטער! וואט אבר... ואיך הסיפור? :)

Prof C. Weasley

New member
זה לא מעצבן?!

אני משאיר הודעה, חוזר אחרי יומיים, מוצא אלף תגובות להודעה שנמצאת ממש בתחתי העמוד. אבל כשאני משאיר הודעה, יכול לחזור מתי שאני רוצה - אין תגובות? *בוכה בטירוף* טוב, אז לא משנה, אני פשוט אוהב להוציא את העצבים שלי על אנשים... -רום- "יש שני דברים אין סופיים: היקום וטיפשותו של האדם." - אלברט איינשטיין

LuNaTiC

New member
אז זהו שכאן לא מוציאים את העצבים

בהודעות חסרות משמעות שלא קשורות. רק שתדע. ציטוט נחמד ואת הסיפור עוד לא יצא לי לקרוא.

!adidas

New member
מצטערת אבל. . ..

נראה לי שלא הבנתי את הסיפור ואם אני חושבת שהבנתי אותו (ושוב פעם, בלי להעליב ובלי להעלב) זה היה: מוזר!

einzuc

New member
אממממממ......

לא הבנתי את הסיפור... כאילו יש איזה אחד, שיש לו פיצול אישיות רציני... זה הקטע של הסיפור? ממש לא הבנתי אותו... -עינת-

Prof C. Weasley

New member
האמת,

לסיפור לא היה אמור להיות מוסר השכל, או פואנטה. והוא היה אמור להיות מוזר, ואני יודע שהסוף עצוב...

למעלה