ארג לניר
|טל| †

Human Nature

New member
ארג לניר ../images/Emo46.gif |טל| †

למה אתמול אמרת בצ'ט שאין רב"י היום?! הסתכלתי מקודם בלוח שידורים ב"נענע" וכתוב שם שהיום, כרגיל, יש רב"י ב-19:00. ואתה הלחצת שיהיה ש.ח של "אסתי"

f o x g i r l

New member
פיוווווו מזל../images/Emo70.gif, אסתי המכוערת זה בי

ום ראשון לדעתי, לא

f o x g i r l

New member
ס-ק-ו-פ-../images/Emo70.gif-../images/Emo70.gif

נכון יש בקקטוס על הדסק ברב"י שני דגלים
דגל ישראל
ודגל של רב"י אז גיליתי שיש לי את אותו הדגל של ישראל בבית, בדיוק כמו זה שתקוע בקקטוס
YAY
(_;

f o x g i r l

New member
H שהלך לספיישל הפרידה של

"שלום לך לימור" קיבל דגל כז, כי שלימור מגיעה לחניון באופניים ונכנסת לאולפן עם שמעון, כל הקהל שעומד בצדדים קיבל דגלים של רב"י וכולם נינפו בהם. אני חושבת שזוהר הייתה בספיישל הסיום, לא זוהר

f o x g i r l

New member
איזה מעצבן../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

עכשיו כל שבת יהיה אסתי המכוערת
.

f o x g i r l

New member
אוף../images/Emo70.gif, אני כל כך כועסת../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo46.gifX10

Rakbeisrael

New member
אני מקווה שרב"י תישאר ביום שבת../images/Emo70.gif

למרות שזה לא נראה לי...למה שדווקא ביום שבת אחד ישימו ש.ח של אסתי המכוערת? (אפילו רעיונות מקוריים לשמות אין להם בארץ הזאת
דמיון מפתיע קיים בין "אני בטי המכוערת" לבין "אסתי המכוערת")...

PopPy

New member
../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif

בדקתי בלוח שידורים - אין לא ביום שני ולא ביום חמישי, נשאר רק לחכות לפרסום של הלוח לשבת הבאה..

LoLo16

New member
לאאאאאאאאאאאאאא../images/Emo46.gif

מה הם חושבים לעצמם
פעם בשבוע יש לנו שידור חוזר וגם את זה הם לוקחים לנו
טוב, זה בסדר, על כל מקרה שכחתי שיש היום רב"י...

../images/Emo4.gif אררר... ../images/Emo16.gif

רוב הסיכויים שמחר (או מקסימום ביום ג') נדע כבר את הלוח לשבת הבאה. אני אנסה עוד רגע לבדוק ב"קשת" את הלוח, אפילו שבדרך-כלל הוא לא מעודכן ממש...
ניר

למעלה