כזה*
H Human Nature New member 5/7/03 #1 ארג לניר ../images/Emo46.gif |טל| † למה אתמול אמרת בצ'ט שאין רב"י היום?! הסתכלתי מקודם בלוח שידורים ב"נענע" וכתוב שם שהיום, כרגיל, יש רב"י ב-19:00. ואתה הלחצת שיהיה ש.ח של "אסתי"
ארג לניר ../images/Emo46.gif |טל| † למה אתמול אמרת בצ'ט שאין רב"י היום?! הסתכלתי מקודם בלוח שידורים ב"נענע" וכתוב שם שהיום, כרגיל, יש רב"י ב-19:00. ואתה הלחצת שיהיה ש.ח של "אסתי"
F f o x g i r l New member 5/7/03 #2 פיוווווו מזל../images/Emo70.gif, אסתי המכוערת זה בי ום ראשון לדעתי, לא
F f o x g i r l New member 5/7/03 #3 ס-ק-ו-פ-../images/Emo70.gif-../images/Emo70.gif נכון יש בקקטוס על הדסק ברב"י שני דגלים דגל ישראל ודגל של רב"י אז גיליתי שיש לי את אותו הדגל של ישראל בבית, בדיוק כמו זה שתקוע בקקטוס YAY (_;
ס-ק-ו-פ-../images/Emo70.gif-../images/Emo70.gif נכון יש בקקטוס על הדסק ברב"י שני דגלים דגל ישראל ודגל של רב"י אז גיליתי שיש לי את אותו הדגל של ישראל בבית, בדיוק כמו זה שתקוע בקקטוס YAY (_;
F f o x g i r l New member 5/7/03 #10 H שהלך לספיישל הפרידה של "שלום לך לימור" קיבל דגל כז, כי שלימור מגיעה לחניון באופניים ונכנסת לאולפן עם שמעון, כל הקהל שעומד בצדדים קיבל דגלים של רב"י וכולם נינפו בהם. אני חושבת שזוהר הייתה בספיישל הסיום, לא זוהר
H שהלך לספיישל הפרידה של "שלום לך לימור" קיבל דגל כז, כי שלימור מגיעה לחניון באופניים ונכנסת לאולפן עם שמעון, כל הקהל שעומד בצדדים קיבל דגלים של רב"י וכולם נינפו בהם. אני חושבת שזוהר הייתה בספיישל הסיום, לא זוהר
ס סבתא חרירה New member 5/7/03 #6 דווקא היה ש.ח של "אסתי" אני לא מאמינה. כל השבוע חיכיתי לזה . אסתי המפגרת
F f o x g i r l New member 5/7/03 #8 איזה מעצבן../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif עכשיו כל שבת יהיה אסתי המכוערת .
איזה מעצבן../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif עכשיו כל שבת יהיה אסתי המכוערת .
F f o x g i r l New member 5/7/03 #13 אוף../images/Emo70.gif, אני כל כך כועסת../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo46.gifX10
R Rakbeisrael New member 6/7/03 #16 אני מקווה שרב"י תישאר ביום שבת../images/Emo70.gif למרות שזה לא נראה לי...למה שדווקא ביום שבת אחד ישימו ש.ח של אסתי המכוערת? (אפילו רעיונות מקוריים לשמות אין להם בארץ הזאת דמיון מפתיע קיים בין "אני בטי המכוערת" לבין "אסתי המכוערת")...
אני מקווה שרב"י תישאר ביום שבת../images/Emo70.gif למרות שזה לא נראה לי...למה שדווקא ביום שבת אחד ישימו ש.ח של אסתי המכוערת? (אפילו רעיונות מקוריים לשמות אין להם בארץ הזאת דמיון מפתיע קיים בין "אני בטי המכוערת" לבין "אסתי המכוערת")...
P PopPy New member 5/7/03 #15 ../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif בדקתי בלוח שידורים - אין לא ביום שני ולא ביום חמישי, נשאר רק לחכות לפרסום של הלוח לשבת הבאה..
../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif בדקתי בלוח שידורים - אין לא ביום שני ולא ביום חמישי, נשאר רק לחכות לפרסום של הלוח לשבת הבאה..
L LoLo16 New member 6/7/03 #17 לאאאאאאאאאאאאאא../images/Emo46.gif מה הם חושבים לעצמם פעם בשבוע יש לנו שידור חוזר וגם את זה הם לוקחים לנו טוב, זה בסדר, על כל מקרה שכחתי שיש היום רב"י...
לאאאאאאאאאאאאאא../images/Emo46.gif מה הם חושבים לעצמם פעם בשבוע יש לנו שידור חוזר וגם את זה הם לוקחים לנו טוב, זה בסדר, על כל מקרה שכחתי שיש היום רב"י...
P Prof. James Potter New member 6/7/03 #18 ../images/Emo4.gif אררר... ../images/Emo16.gif רוב הסיכויים שמחר (או מקסימום ביום ג') נדע כבר את הלוח לשבת הבאה. אני אנסה עוד רגע לבדוק ב"קשת" את הלוח, אפילו שבדרך-כלל הוא לא מעודכן ממש... ניר
../images/Emo4.gif אררר... ../images/Emo16.gif רוב הסיכויים שמחר (או מקסימום ביום ג') נדע כבר את הלוח לשבת הבאה. אני אנסה עוד רגע לבדוק ב"קשת" את הלוח, אפילו שבדרך-כלל הוא לא מעודכן ממש... ניר
P Prof. James Potter New member 6/7/03 #19 לפי קשת יש שבוע הבא... ../images/Emo16.gif אבל לפיהם גם היה היום . ניר