ארגסט ודימום

דנה אא

New member
ארגסט ודימום

היום זה היום האחרון שאני לוקחת ארגסט, ופתאום עכשיו בערב יצא לי פתאום מעט דם. לקחתי במשך 10 ימים ,כל יום שלושה כדורים. מישהי יודעת מה זה אומר? הרי ארגסט אמור לעכב את המחזור.

נועם@בת

New member
ארגסט הוא פרוגסטרון

תפקידו לתמוך ברירית. כל זמן שלוקחים אותו הרירית נשארת, אבל יתכנו דימומים. אחרי שמפסיקים לקחת אותו הרירית מתחילה לנשור. נועם

../images/Emo41.gif ../images/Emo41.gif שאלה ../images/Emo41.gif ../images/Emo41.gif

אני מחכה כרגע למכשפה ולא נראה שהיא תבוא לבד. הרופא בטח יתן לי שוב ארגסט. השאעם ארגסט היה לי דימום נוראי ומתמשך- עם ביפאסטון (שהייתי לוקחת פעם) היה דימום יותר נורמאלי. השאלה היא אם אפשר לקחת ביפאסטון במקום ארגסט? האם יש לארגסט איזה שהם יתרונות על פני הביפאסטון? ולמה נוהגים לתת דווקא ארגסט?

נועם@בת

New member
לא יודעת מה ההבדל בניהם

אני מניחה שזה תלוי בכמות הפרוגסטרון בתוך הכדור. יותר פשוט לשאול את הרופא. אם בעבר קיבלת ביפסטון וזה עשה את העבודה, אין סיבה לא לקחת אותו שוב (כלומר אין סיבה לא להתעקש ולקבל אותו שוב). נועם

ארגסט...

מכיל פרוגסטרון בלבד, לעומת הפרוגילוטון שמכיל אסטרוגן ופרוגסטרון (ביחס שווה פחות או יותר)... לגבי הביפאסטון, אני לא משוכנעת אבל חושבת שזה דומה לפרוגילון... תפקיד הארגסט (הפרוגסטרון) הוא לדאוג להשיל את הרירית בווסת, לעומת האסטרוגן שיוצר את הרירית... אצלי למשל, על מנת לקבל וסת חייבת את התכשירים שמכילים גם פרוגסטרון וגם אסטרוגן, כי אחרת אין תגובה... שרון

שושא

New member
מבולבל לי

אני ממש מבולבלת וגם הצליחי באסותא לבלבל אותי יותר . עדיין לא קיבלתי מחזור מ-29/2 ובבדיקת E2 ובטא ביום שישי האחרון הודיעו שאני אחרי ביוץ אז מתי יגיע המחזור מחכה להמשך טיפול... אחות באסותא הנחתה להתחיל עם זריקת הדקא ,יום שישי או שבת, ורק לאחר הבהרה נוספת שלי שעדיין לא קיבלתי מאז ההריון הכימי היא המשיכה ואמרה שצריך לקחת "אבל אך שאת רוצה ובקרוב את אמורה לקבל ואפשר לחכות ולהתחיל ביום 21 לאחר המחזור" . ... ב- 7/4 בעקבות כאבים בבדיקת US שעשיתי אצל רופא במוקד מכבי מצא 2זקיקים גדולים בשחלה ימין ולפי רירית הרופא אמר שאני אמורה לבייץ וכדאי לנסות אציין שהחצוצרות שלי סתומממוות אז אני ממש לא יודעת מה זה אומר לגבי האבחון שאני אחרי ביוץ... האם להפסיק לקוות לנננס קטן בחיתולים בעלת הדמיון הפורח

למעלה