ארגנטינה!!!

balbaloni

New member
ארגנטינה!!!

שלום לכולם וחג שמח :) טוב לפני כשבועיים העליתי פה הודעה על זה שאני נוסע לארגנטינה בפתאומיות ואין לי מושג מה קורה שם מאז כבר ביררתי מספיק פרטים ממכם ומהלונלי פלנט ויש רק עוד קצת שחסר אני טס עוד שבועיים נוחת בבאונוס איירס ואז מה? איפה מתחילים? איפה יש עוד תרמילאים ? איפה אין עוד תרמילאים? איפה ישנים איפה זול איפה לא זול ומה התנאים? בקיצור הבנתם את הרעיון תודה לכולם בלבלוני........

sela v

New member
כלומר השאלה באיזה אכסניה לשהות

בבואנוס איירס?

maz

New member
תלוי מה אתה מחפש

אנחנו ישנו לילה ראשון באכסניה מהסוג הזול והקצת סליזי בבניין ישן. המחיר היה בערך 5 דולר לחדר זוגי. בלילות הבאים שידרגנו את עצמנו לחדרים במחיר של 10 דולר כולל ארוחת בוקר של media luna, ריבה, מיץ תפוזים וקפה. לפחות אז היו המון כאלה בסביבות המחירים האלה על השדרה הראשית (5de mayo) החדר שלנו היה ע נ ק י שבקלות אפשר לאכלס בו 6 אנשים בלי להרגיש צפופים, עם מרפסת לצומת העמוסה ביותר שראיתי בחיים (5 במאי עם 9 ביולי) ועם מקלחת גדולה. המלון היה בבניין שנראה שפעם היה בית אחוזה ועם מעלית מהסוג הישן (עם דלת סורגים מברזל). מקום עם המון אוירה ואופי ועם צוות חייכני ואדיב שגם עזר לנו בכל מיני שאלות קטנות של התמצאות. אבל זה לא מקום של תרמילאים קלאסי. לנו זה לא היה חשוב. זה היה זול, זה היה מרכזי, קרוב מאד לאתרים המעניינים ולתחבורה הציבורית. אם זה מתאים לך - אני אוכל לחפש את הפרטים. יש גם תמונות מהמרפסת המדהימה.

maz

New member
הנה תמונה מהמרפסת של המלון

פישפשתי בניירות. קוראים למלון La Reina והוא נמצא ממש על הצומת של שני הרחובות. אתה יכול לראות בתמונה איזה רוחב מטורף של לכביש הזה. כמו שכתבתי - יש בסביבה הקרובה עוד כמה וכמה מלונות בסדר גודל דומה של מחירים. המלון הזול יותר שהיינו בו בהתחלה נקרא Mediterenean והוא נמצא באחד הרחובות הקטנים במעלה השדרה. אנחנו מצאנו אותו דרך ה handbook. איזה כיף לך שאתה תהיה בבואנוס איירס. עיר מדהימה

למעלה