ארגנטינה באוקטובר?

ארגנטינה באוקטובר?

היי לכולם,

אז אחרי שחשבנו וראינו שאוגוסט לא מסתדר ואנחנו לכיוון אמצע אוקטובר- (טיול של חודש, מה7 לאוקטובר עד ה7 לנובמבר),

החלטנו לטייל בארגנטינה! נשמע לנו שיש שם הרבה נופים, בעלי חיים וטבע, מה שאנחנו אוהבים, ונוכל לשלב טרק של כשבוע.

השאלה היחידה שלי היא לגבי מזג האויר- הבנתי שאוקטובר זה די על הגבול מבחינת טיול, מה דעתכם??

תודה מראש

יופי של מקום, החלטה מצויינת

אבל אם אתם לא בקטע של שלג וקור תצטרכו להסתפק בצפון ומרכז ארגנטינה ולוותר על הדרום (וחבל כי פטגוניה שווה ביקור ). בכל מקרה, ארגנטינה גדולה מאוד כך שתוכלו לטייל בבואנוס איירס, מנדוזה , סלטה וכמובן במפלי האיגואסו.
תהנו.

natyh

New member
הנופים היפים והחיות

רובן בדרום .
ספטמבר עד אמצע אוקטובר עדיין עונת הסקי ,דצמבר עונת הקיץ, נסו להזיז לפי סדרי העדיפות חודש לכאן או לכאן ...

אתה צודק אבל יש להם לוח זמנים שהם כנראה לא

יכולים לשנות, אז צריך לנסות ולמצוא מה כן אפשר לעשות. הייתי בארגנטינה גם בדרום חודש אחד וגם בצפון כחודש . הייתי בצפון בחודש ספטמבר ובהחלט היה מה לראות. אם ירצו לעשות טרקים יסעו לסלטה אם ירצו לכייף בעיר - בואנוס איירס מדהימה , ויש נופים יפים בדרך לאיגואסו (22 שעות נסיעה באוטובוס או עדיף טיסה) והאיגואסו הינו אתר חובה לדעתי. ובכל מקרה , אפשר גם לשלב את צפון צ'ילה - מדבר אטקמה או הסלאר בבוליביה (רק להביא בחשבון שהשטח גבוה ויש כאלה שרגישים לנושא), או אפילו את פרו ולעשות טרק נחמד במאצ'ו פיצ'ו.

natyh

New member
אני דוקא מתכנן ארגנטינה בספטמבר .

אך התמקצעתי בהתאם בטיול הכנה בחורף לספרד ועוד כמה שנים טובות ביבשת .
מטיל לא מנוסה רוצה להגיע ולראות את האטרקציות :
ברילוצה , אסקל , ואלדז ,אך אני דוקא מאמין שהם יהנו הרבה יותר בטרקים בברזיל דוקא באוקטובר באזור פלוריאנופוליס , פארקים בגבהים של 2500 מטר רוב האנשים לא מקשרים כלל בין ברזיל להרים ...
אך הנה יש ופארקים יפהפיים טרופיים מאד לא מוכרים למטייל הישראלי .

באוקטבר שילוב של הפנינצולה ואלדז עם בואנוס איירס האיגוסו ופלוריאנופוליס הוא שילוב מנצח , רק צריך להתאים את הזמן לנסיעה לאטרקציות הנכונות לא ללכת על ברירת המחדל ...

אני הייתי באוקטובר 2011

הדרמתי עד ברילוצ'ה וחבריי אף הדרימו עד לאל קלאפטה וממש נהנו.
המקום היחיד שהיה קצת קר זה היה בברילוצ'ה שהיה בין 5-10 מעלות.

ממש נהננו.
למרות האנטי המלצות שקיבלתי .

natyh

New member
כדאי לדעת

בדרום אמריקה עשויים להיות שלושה סוגי מזג אויר שונים :
קיימים שנת אל ניניו הילד ,שנת לה ניניה הילדה ,או שנת מזג אויר רגילה, בכל סוג שונה מזג האויר במרבית היבשת יתנהג שונה מבחינת עונות ועכשיו כדאי לכם להתחיל לחקור מה יקרה השנה ובמה מדובר למיטב הבנתי , השנה הזו תהיה שנה קרה במיוחד בדרום עד כמה שחקרתי ,כי השנה שעברה היתה חמה יחסית ועונת הסקי היתה חלשה .

אם אתם ערוכים לטיול במזג אויר חורפי זו יכולה להיות חוויה מדהימה , הכונה חורפי מאד טמפרטורות שיכולות בהרים לרדת עמוק מתחת לאפס ,מצריך בסיס חזק במזג אויר, ובטיולי חורף , אחרת תיאלצו להסתפק במעט מאד ממה שיש לסביבה להציע .

למעלה