ארגז כלים

ארגז כלים

חברים יקרים. הזדמן לי היום להתארח במינחת אשרד וצפיתי בארגזי הכלים של המטיסים שם. אנא מיכם פרסמו תמונות ורעיונות לארגזי כלים בתצורות שונות בכדי לתת לנו רעיונות פרקטיים בנושא חשוב זה. האם זה כדאי לדעתכם לשים את הדלק ביחד אם המשדר באותו מנשא? לדעתי לא הכי בטיחותי. פרסמו תמונות שנשכיל ונחכים. תודה

YHS

New member
אתה חושב שכפתיחה לשרשור כזה

היית צריך לשים תמונה של הארגז שלך?

YHS

New member
דרך אגב, שרשור ארגזים

הכנסתי כבר סידרת תמונות של ארגזי אשרד... כאן

YHS

New member
אשמח מאד לעזור לך

לתכנן ארגז הטסה מדהים, כנדרש....
מצד שני, אני מניח שאתה צריך ארגז למסוקאי שגם מדריך ולמיטב הבנתי ארגז כזה יהיה שונה ומותאם במיוחד לצרכים שלך. אתה בטח יודע הכי טוב מה אתה צריך....

Flat spin

New member
ניסיתי לקחת אך ללא הצלחה ../images/Emo13.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo22.gif

YHS

New member
פורת שוכח סיסמאות....

אני שוכח מספרי טלפון...

rubber duck

New member
תכנון ארגז הטסה

מאחר והארגז האחרון שבניתי הינו במצב גרוע מאד אני יושב מזה זמן על תיכנון ארגז חדש אמנם המוצר עוד לא מוגמר אך אתן כמה טיפים לגבי התכנון דבר ראשון הכן לך רשימת הציוד שהינו הכרחי בארץ אל תוותר על אף פריט אפילו דלק ובכמות הרצויה חלפים ואביזרים שנמצאים תמיד בארגז כמו כן קבל לך סטנדרטים עקרוניים האם ארגז אחד או שניים האם מתפרק לשני חלקים או לא האם יכלול סאנד לטיסן אילו סוגי טיסנים עליו לשרת לאחר מכן צור מספר סקיצות ובחר באחת מכאן הדרך אמנם ארוכה אך קצרה יותר אולי מאוחר יותר אצרף דוגמא או שתיים שרון

banfir

New member
הארגז שלי

תיק מבד קורדורה עם דפנות מעובות (מיועד לנשיאת מחשבים)

banfir

New member
לאחר הוצאת ארגז הכלים - תא פנימי לאחסון

הסוללה ולאחסון הסטרטר כולל מקום לכלים נוספים.

banfir

New member
יחידת החשמל

שני מתגים שמאפשרים מספר אופציות : 1. חשמל ללוח הוביקו מהסוללה בארגז. 2. חשמל ללוח הוביקו ממקור מתח חיצוני כגון רכב. 3. חשמל ללוח הוביקו משנאי של מחשב שהוסב לצורך אספקת זרם להפעלת מטען השטח. 4. טעינת סוללת ארגז (הכל דרך אותו שקע מחשב (קומקום) שחור) ע"י מטען מקורי.

למעלה