ארגז חול

skarlet ohara

New member
ארגז חול

ראיתי שלחלק מכם בבית יש ארגז חול גדול כזה, שהחמוס נכנס פנימה ואז עושה את הצרכים. אצלי זה לא ככה, הוא פשוט לוקח רוורס ועושה בארגז, אין לו ארגז- קופסא גדולה כזאת כמו אצלכם. השאלה היא האם ניתן להרגיל אותו לארגז חול פנימי כזה או האם מומלץ לקנות את ארגז החול המשולש (ואיכשהו לקבע אותו לרצפה)

zulli

New member
לא צריך להרגיל

זה ארגז חול פתוח של חתולים - הוא בא בכמה גדלים. והחול הוא אותו חול, אז החמוסות נכנסות פנימה ועושות רוורס בתוך הארגז.

לי יש 2.

אחד באמת עם דפנות גבוהות של חתולים, שיש לו גם גג עם דלת כזאת. את החלק העליון עם כל הפילטר והדלת הורדתי כי הם רואים בזה משחק.. (סעמק זה עלה כמעט 200 שקל נראה לי כי זה פינתי כזה משולש) והארגז השני שלי הוא פשוט מגש חום מפלסטיק עם דפנות של אולי בגובה סנטימטר, מחנות של כלי בית פשוטה,והוא עומד מתחת לשולחן. החמוסים משתמשים בשניהם אפילו אם אני משנה להם תמיקום הם מוצאים אותם בסבבה שלהם. ואצלי הם גם עושים רוורס, אבל את יודעת, מסתכלים במראות צד קודם
(כל מה שנאמר לא כולל את פרנאנדו כי הוא עושה את זה בדיוק סנטימטר ליד המגש, וגם לפעמים משאיר לי הפתעה שכל החוטי מחשב שלי מרוחים ב..."שוקולד"?
...)

skarlet ohara

New member
עוד משהו- חול חתולים

אני מחפשת חול לארגז, לא יקר!! אבל יעיל ומתגבש. קדימה שמות!!!!!! היה לי פעם 9 LIVES והבנתי שהוא לא קיים יותר. אם הקריסטלי יקר יותר, תגידו. אני רוצה שם של חברה, כמה קילו, וכמה עלה לכם. יאללה רשימה!!!!

MmCcRR

New member
אני

קונה חול קריסטלי לחתולים של 3.8 ליטר יש מבצע 4+1 מתמה כל 3.8 ליטר זה 30+- בפט לפנט יש חול זול

skarlet ohara

New member
חחחח לי ולעוד כמה פה ../images/Emo8.gif

אבל זה שמור במערכת. למעשה.... אני טרול בזמני הפנוי שעושה לכם טרוליזם!!!
חחחחחח

למעלה