ארגז - בעד ונגד

MacMac7

New member
ארגז - בעד ונגד

בוקר טוב לכולם. יש לי JR200 ללא ארגז. בינתיים הסתדרתי טוב מאוד עם תא האיחסון שיש מתחת למושב. בזמן האחרון נתקלתי במקרים שבהם, אחרי העבודה, נסעתי לסידורים ולא היה נוח להיסחב עם התיק והקסדה (מתחת למושב יש לי מספיק דברים ולא נשאר מקום לקסדה. חשבתי להתקין ארגז. ידוע לי שיש צורך להתקין בסיס מיוחד לארגז. מה העלות של בסיס כזה? האם זה מגיע עם הארגז? מה היתרונות של ארגז לעומת החסרונות? מה דעתכם? כדאי ארגז או לא? תודה מראש, אמיר

DuuGi

New member
תשובות-שוב

המתקן שיושב עליו הארגז נקרא סבל. עלות חדש כ-350 שקל אבל ניתן למצוא גם יותר זול או יד שנה אני נוסע על JR עם ארגז ומברך כל יום יש לי חבר שטוען שזה פוגע ביציבות (אבל מצד שני הוא רוכב על R6 )

MacMac7

New member
אז התקנה של ארגז חדש

יעלה לי מחיר הארגז + 350 ש"ח על הסבל?

DuuGi

New member
כן משהו כמו ...

800 ש"ח במטרו אבל אני כמעט בטוח שאפשר למצוא יותר זול , תעשה סקר שוק או קבל המלצות בפורום

rveler

New member
אופציה יותר זולה

סבל אפשר לעשות בוולקוביץ - אבולעפיה 9 תל-אביב, עולה 300 ש"ח. ארגז אפשר לקנות אצלם או בנפרד. אני קניתי באופנועית בזמנו ארגז של שלושים ומשהו ליטר מתוצרת סין בבערך 150 ש"ח.

איזו שנה JR שלך?

יש לי סבל לשנת 2004 שנבנה במיוחד. אין לי מושג במה שונה מחדשים יותר, אבל עובדתית סטנדרתי לא התאים. יכול להיות שלך בעבור 200 ש"ח או מתנה אם תמצא לי קונה לJM 2006 מגניב שאני מוכר. 052-3233203

תשובה, חד משמעי כן ארגז

אלא שחייבים להתאים את גודלו לגודל הכלי, שלא יהווה משקולת מוגזמת מאחור. הארגז שלי הוא 33 ליטר והעברתי אותו מהJR לJM ובשניהם לא היתה בעיה גם אם הקנית בסופר מילאו את כל הארגז. כאמור אני ממליץ בחום, כחלק מנוחות השימוש בכלי.

עוד משהו נגד ארגז ....

מכער את הקטנוע ! ! ! בעע אני שונא ארגזים .... ועוד יש את המגזימים שמחברים ארגז של תונבה ירוק ...WTF ?? עוד פיתרון במקום ארגז : תיק גב

אהוד א1

New member
../images/Emo12.gif

חשבתי שאיבדנו אותך.
אורי חזר ממילואים.שוב.ככה זה שבגיל 20 עושים טעות ויוצאים לקק"ש.

guardmen

New member
אני לא כזה קטן שאפשר לאבד אותו ../images/Emo8.gif.

במקרה של אורי, אני חושה שהוא עושה מילואים בשביל כל הפורום. אורי מתי המחזור התייצבות הבא
וכמה ימים זה הפעם

אהוד א1

New member
לא קטן,אבל...

אני לא רוצה לפגוע בזכויות יוצרים.בכל זאת -בלעדיות
לגבי השחור- גם שחור,גם צעיר,גם שריונר (בערך,מרכבה זה לא ממש טנק) ועוד הגדיל ראש ויצא לקצינים - פלא שטוחנים אותו?

guardmen

New member
בלעדיות? ../images/Emo6.gif

הבלעדיות היחידה שיש למשהו עלי זו אישתי
. האמת אין לי מושג מי עומד מאחורי הניק, אבל אני חייב לציין שזה מצחיק. תגיד השחור ירד מהפסים? באמצע החיים, בדרך לשום מקום קורס קצינים
. הוא חושב אולי שהוא יקבל משכורת יותר גבוהה במילואים
?
א ו ר י - מה הקטע שלך- משעמם לך בלימודים? לך לעבוד
.

ששאול

New member
פיתרון חביב

האמת שיש לי פיתרון חביב לי יש הארגז נשלף שצריך מרכיבים אותן ושלא צריך מורידים אגב אני רוכב רק על 50 סמ"ק (טרקר) וכן מרגיש הבדל ביציבות אם אני עם/בלי ארגז

היתרון בארגז....

תתפלא אך לא פעם החלקתי מסיבות שלא תלויות בי, והאופנוע שכב על הצד על הכביש ולא ניגרם נזק לפלסטיקה בזכות הארגז שהחזיק את הקטנוע ואת הפלסטיקה שלו רחוק מהאספלט. כמובן בתנאי שהארגז לא פשוט מדי ושביר ובתנאי שהוא מהגדולים שיכולים להכיל קסדה וחצי ויותר, וכמובן בתנאי שלא הייתה במהירות גבוהה. לארגז דרך אגב חוץ משריטות לא ניגרם כל נזק משמעותי וכך גם לקטנוע, מומלץ ביותר וגם נוח להעמסת ציוד נוסף. קנה רק ארגז איכותי שמחירו מעל 600 ש"ח זה ישרת אותך שנים.

yohaim2

New member
איזה ארגז יש לך?

לי יש ארגז סיני של 42L,ובינתיים הוא עושה את העבודה.(אבל לא עברתי החלקה על הארגז)

למעלה