ארגז אפקטים

noamgot

New member
ארגז אפקטים

הי
זה עתה רכשתי לי את הפוד HD500, והשלב הבא הוא ארגז או תיק שיוכל להכיל אותו ועוד פדאל קריי בייבי שכרגע אני לא מוותר עליו...
האופציה הראשונה שחשבתי עליה היא הגייטור GK2110:
http://www.ebay.com/itm/Gator-GK-21...?pt=UK_Sound_Vision_Other&hash=item3ccba67770
היתרון שלו זה שהוא מתאים לפוד (אבל בלי הקריי בייבי, אולי בכיס הקדמי), ויותר זול מהתיק שמוכרים פה בארץ (תיק של ליין 6 שעולה 250; אמנם ההפרש הוא כ-30 ש"ח, אבל גם זה כסף, ובנוסף, הבנתי שהמולטי פשוט יושב יותר טוב בתוכו).
האופציה השנייה שחשבתי עליה היא להזמין ארגז מותאם אישית שיוכל להכיל את שניהם, יחד עם האופציה של להניח אותו על הרצפה, להרים את החלק העליון, להתחבר ולנגן.
רציתי לשאול: מנסיונכם - מה העלות של ארגז כזה? איפה ניתן (וכדאי) להזמין? והאם באמת שווה לי להשקיע את הכסף באופציה-הבטוח-יותר-יקרה הזו?
תודה

byrdparis

New member
כדאי ושווה זה עניין "אישי"

אף אחד לא יכול להגיד לך מה יותר "שווה" לך.. זה אתה צריך לחשוב בעצמך עם הכיס והרצונות שלך\דרישות שלך מהמוצר.

אם אתה רוצה רק "לשאת" את האפקטים שלך ממקום למקום באופן מסודר.. אז כל תיק בעצם כזה יתאים והGATOR נראה אחלה ויתאים לך..
אם אתה רוצה משהו קצת יותר "מקצועי" שגם משמש כבורד שעליו אתה מהנדס את הציוד שלך, עם ספקי כח, חיווט וכדומה.. כאן כבר יש מוצרים אחרים גם DIY וגם לרכישה..
כמו PEDALTRAIN שמגיעים גם בתיק וגם ב HARDCASE - הם עולים בהתאם, אבל מנסיון הם הכי נוחים BY FAR.
ב 250 שח לא תשיג הרבה.. בטח לא מספיק גדול שתוכל לשים עליו HD500 ו CB.. אבל בתקציב קצת יותר רציני תוכל לרכוש לך מוצר שישאר לך לנצח וגם ישמור על ערכו ביד2.

הנה תראה פה: Pedaltrain

noamgot

New member
אני מכיר את הפדלטריין

לא לשם אני מכוון... התקציב שאני מוכן להשקיע בזה כרגע הוא באיזור ה-400 ש"ח, גג 500 בשביל מזוודה קשיחה שתחזיק לי את הציוד.
השאלה שלי האם זה ריאלי בכלל?
אני יודע שיש כל מיני חברות שניתן לתת להן מידות והן מכינות ע"פ דרישה, ואני יודע שזה עולה בהתאם, השאלה היא רק כמה...
החשש שלי הוא שאני אקנה את הגייטור ובעוד זמן קצר יחסית אחליט שאני בכל זאת הולך על מזוודה, וחבל לשלם פעמיים...

byrdparis

New member
שוב, את הצורך - אתה שם.

לא אף אחד אחר.
אם אתה צריך מזוודה או תיק, זה עניין רק שלך.

לגבי חברות שבונות עבורך CASE.. שכח עם התקציב שלך..

noamgot

New member
או, זה מה שרציתי (לא) לשמוע

(את השורה האחרונה שלך)

מה מצב שוק היד השנייה בדברים האלה? מחיפוש קצר שעשיתי ביד 2 לא מצאתי יותר מדי, אבל אולי לא חיפשתי במקום הנכון...

byrdparis

New member
האמת, שאני לא מכיר..

אולי כדאי לך לנסות לבנות לבד?!
אני מניח שתצליח בתקציב שלך, עם קצת הזמנות מחול אולי לפרזול (ואולי לא צריך)...

פעם לפני המון המון שנים, היה לי חבר שהוא ואחיו הגדול היו מגבירים הופעות גדולות, מופיעים ועוד..
היה להם טונה של ציוד שהם רצו לארוז ולשנע באופן דחוף. הם יצרו קשר עם חברות כאלו שמתמחות בעניין ונהיה להם חושך בעניים מהמחיר..
אז הם עשו לבד.. שמע - לא ראית עבודה מקצועית כזו בחיים שלך, אבל הם באמת מוכשרים טילים..
מה שמביא אותי שעם קצת חקירה ברשת, אני בטוח שתוכל להגיע למקומות שניתן לרכוש חלקים ואת פלטות העץ, ניתן להשיג במידות מכל נגר בכל פינת רחוב.

Quitty

New member
הנה הצעה משונה.

למה לא לחפש מזוודת צ'יפים לפוקר ולעשות לך DIY חביב כזה?

קח את העצות שלי בערבון מוגבל - יש לי קטע עם לבנות דברים - אבל זה אמור להיות פשוט, והמזוודות האלו יעלו לך 100 ש"ח במקרה הרע בשוק הפשפשים.

byrdparis

New member
ה HD500 יחד עם

CB, זה לא מעט נדלן.
מזוודות כאלו של צ'יפים עד כמה שאני מכיר די קטנות, אז זה לא מתאים.
אבל: (בתור אחד שמבין את הייצר של לבנות לבד ועושה ועשה כמה דברים בחייו)..
אם להמשיך את הצעתך, יש במקומות כמו הום סנטר\ACE וכדומה, מזוודות דומות לכלי עבודה וכיוצ'.. אולי אפשר למדוד מה צריכים וללכת לשם ולחפש כזו..
היא בוודאות תעלה הרבה פחות מכל חברה שתבנה לו קסטום.. !

אחלה רעיון שמצריך טיפה מחשבה וזהירות.. אבל יכול להצליח מאד.

יוסיחן78

New member
כמו שאני עשיתי - קופסא מACE, שתי קומות...

למרות שזה לא "הכי" בטוח לאפקטים, וזה דורש כל פעם עשרים שניות הרכבה/פירוק - זה באמת הכי נוח לנשיאה שיש. נוסע איתו על האופנוע בכיף.
קופסא מ ACE,
שני דיקטים,
וולקרו מאי ביי שמכסה הכל
+ כלום זמן עבודה

ככה זה נראה:

http://www.facebook.com/photo.php?f...0939405081180.462811.679411179&type=3&theater

theriddler

New member
קומבינה שעשיתי

אני בטוח שאני לא הראשון שעשה את זה
אני לא סגור על המחיר של המזוודות באייס או הום סנטר (פלוס קרש וכמה ברגים)

בהתחלה שמתי רשת וקשרתי את האפקטים עם אזיקונים
אבל אפשר להדביק וולקרו
(לצערי,לפי התמונות הפוד נראה הרבה יותר גדול מהארגז.....)

noamgot

New member
אין לי בעיה עקרונית עם DIY

הבורד הנוכחי שלי מורכב מלוח מצופה בסוג של קטיפה + 2 ידיות ישנות של ארון, וכל זה בתוך מזוודת נסיעות שמנה (ודי כבדה) עם ספוגים להגנה. איכשהו יש גם מקום לכבלים....
לדעתי המזוודות של אייס אכן קטנות מדי...
למה הכוונה במזוודה של נרגילה?
יוסיחן - התמונה שלך לא עולה...

למעלה