ארגוני יוצאי .... בישראל

friend9

New member
ארגוני יוצאי .... בישראל

באתר zchor, רשימת הארגונים של יוצאי מקומות שונים בפולין ובארצות הסמובות. Association of Polish Jews in Israel (Center of Organizations) 158 Dizzengof St. 63461 Tel Aviv, Israel Tel: 00-972-3-5225078 Fax: 00-972-3-5236684

deebeebee

New member
ולאחרונה הוקם

ארגון יוצאי בילגוראי ודורות המשך. המעוניינים בפרטים יכולים לפנות במסר.

oritbchor

New member
ארגון יוצאי בילגוראי

אני מעוניינת בפרטים. משפחתי באה משם.

nitzoops

New member
מעונין מאד

ישנה עדות אחת ויחידה על משפחתי שהגיעה משם בשנות ה-40 של המאה ה-19 לירושלים. הבעיה שאין לי שם משפחה וגם השם הפרטי לא ממש ברור, אולי סיני SINAY אולי אוכל למצוא שם משהו

גדעון10

New member
נעלמה לי העיירה של הורי

העיירה בלז. הורי נולדו, גדלו ובסוף גם עזבו את בלז והגיעו לארץ. העיירה מאד מפורסמת וידועה. והנה, היא איננה מופיעה באתר זכור. אפילו אם יש הסבר, זה לא בסדר!

talia olav

New member
אתר זכור הוא מפעל התנדבותי של

אשה מופלאה יחידה, המקדישה את חייה לנושא - עדה הולצמן. לגופו של עניין - האם ידוע לך על קיומו של אירגון יוצאי בעלז? אם כן, אני בטוחה שתוכל לפנות אל עדה ולבקש להוסיף את האירגון. לגבי הערים והעיירות המוזכרים באתר בהקשרים אחר - הם נובעים באופן טבעי משרשיה הפרטיים של עדה, ומפרוייקטים בהם היא מעורבת. ככל שידוע לי, לעתים נוצר קשר בינה לבין המעוניינים להנציח עיירה מסויימת, ואז היא מקצה מקום לתכנים על עיירה זו (כך למשל במקרה של מלאבה).

soring

New member
רשימה כלשהי

מצאתי בתוך www.romanianjewish.org תחת News and Events § Romanian-Jewish organizations outside Romania יש רשימה ארוכה - אך ללא טלפונים. לא מוזכר ארגון יוצאי יאסי.

למעלה