ארגונים לזכויות אדם

ארגונים לזכויות אדם

אני מאד מעוניינת לעשות שירות לאומי בארגון כלשהו לזכויות אדם, ותהיתי אם מישהי מודעת לאופציה כזאת, או לארגון שיש בו בני/בנות שירות. תודה.

Mיקי_

New member
אני רכזת פניות ציבור

מתקשרים (או מגיעים ישירות) אלינו בעלי בעיה (מסוגים שונים ומשונים) ואני מפנה אותם לאירגונים לעזרה עצמית (בעלי בעיה למען בעלי בעיה) ושירותים תומכים (אנשים מקצוע למען בעלי בעיה) היכולים לסייע להם בהתמודדות עם בעייתם או בפתרונה. מעבר לכך, יש לנו מאגר מידע שצריך לתחזק ולעדכן אותו, עבודה שוטפת. זה מאד מעניין! את גם נתקלת בסיפורים מאד מאתגרים ומעניינים, ועוזרת לאנשים, שלא היית נתקלת בהם כך סתם. גם לומדת הרבה, בכל מיני תחומים, כמו בריאות, בריאות נפש, זקנה, זכויות אדם, משפחה והורות, ילדים ונוער. ובאמת מנעד רחב מאד של נושאים. הסיפוק בידיעה שעזרת למישהו (אנחנו עושים מעקבים אחרי פניות למי שמסכים לתת לנו פרטים) הוא גדול. וגם עצם ההקשבה עצמה למצוקה של אנשים, והידיעה שאת יכולה לסייע להם לסייע לעצמם, והלמידה בדרך. היא תענוג גדול. כמובן כמו כל מקום שירות יש גם דברים פחות מאתגרים או כפיים, אבל בסופו של דבר זה מקום עם תרומה ישירה ומובהקת. ואני נהנת מאד מהבחירה שבחרתי. כמו כן יש לציין שיש המון מקום ליוזמה אישית, והמון מקום להגדלת ראש. אם זה מעניין אותך, דבר ראשון הכנסי ללינק שמתתי לאתר של עצה. ואת כמובן מוזמנת לשאול עוד פה, או דרך המסרים.

למעלה