ארגון תמונות

• פותח הנושא evike
  • פורסם בתאריך

evike

Well-known member
מנהל
אני מצלמת המון (עוד מימי מצלמות הפילמים). הנייד עמוס בהן. יצרתי אלבומים לפני הנושאים והעברתי אליהם את התמונות. רק שהתמונות נשארות גם בגלריה, כלומר, כפילויות. ואז במקום לפנות מקום, אני מעמיסה.
ניסיתי למחוק תמונות, רק שהן נמחקות גם מהאלבום. (מזל שעשיתי נסיון עם תמונות בודדות ולא חשובות) איך למחוק תמונות מהגלריה, ושהן לא תמחקנה מהאלבומים?
סמסונג גלקסי S20, אנדרואיד 12, UI 4
תודה

JEK12345JEK

Well-known member
אני מצלמת המון (עוד מימי מצלמות הפילמים). הנייד עמוס בהן. יצרתי אלבומים לפני הנושאים והעברתי אליהם את התמונות. רק שהתמונות נשארות גם בגלריה, כלומר, כפילויות. ואז במקום לפנות מקום, אני מעמיסה.
ניסיתי למחוק תמונות, רק שהן נמחקות גם מהאלבום. (מזל שעשיתי נסיון עם תמונות בודדות ולא חשובות) איך למחוק תמונות מהגלריה, ושהן לא תמחקנה מהאלבומים?
סמסונג גלקסי S20, אנדרואיד 12, UI 4
תודה
אם אני מבין נכון יש כפילות בין GOOGLE PHOTOS לבין אפליקציית הגלריה של סמסונג?!
כל מה שצריך זה להשבית את אפליקצית תמונות של גוגל

1) הגדרות
2) יישומים
3) להקיש על אפליקצית תמונות של גוגל
4) להקיש על הסר התקנה
5) זהו עכשיו לא יהיה כפילות של תמונות בזיכרון הROM
6ׂ) מעכשיו רק גלריה של סמסונג יציג את התמונות

הגיבוי בכל מקרה ישאר בDRIVE של גוגל

evike

Well-known member
מנהל
תודה, אבל לא לכך התכוונתי, אסביר.
בנייד יש את אפליקציית הגלריה המובנית. באפליקציה יש תיקיות - תמונות, צילומי מסך, מצלמה ואלבומים.
התמונות צולמו בכל מיני מצבים ונושאים, למשל - החתולה, פרחים, משפחה, חברים וכו'. הכל מעורבב, וכדי למצוא תמונות בנושא מסויים, ייצרתי אלבומים עם שמות, אליהם אני מעבירה תמונות שסימנתי. הכל מהאפליקציה בנייד, בלי קשר לגוגל פוטוס.
לאחר שהתמונות הועברו לאלבום, הן נשארות גם באפליקציה. אני מוחקת, הן נמחקות גם מהאלבום.
אני רוצה שהתמונות שהעברתי לאלבום, תהיינה רק באלבום, ולא גם באפליקציה.
תודה.

JEK12345JEK

Well-known member
תודה, אבל לא לכך התכוונתי, אסביר.
בנייד יש את אפליקציית הגלריה המובנית. באפליקציה יש תיקיות - תמונות, צילומי מסך, מצלמה ואלבומים.
התמונות צולמו בכל מיני מצבים ונושאים, למשל - החתולה, פרחים, משפחה, חברים וכו'. הכל מעורבב, וכדי למצוא תמונות בנושא מסויים, ייצרתי אלבומים עם שמות, אליהם אני מעבירה תמונות שסימנתי. הכל מהאפליקציה בנייד, בלי קשר לגוגל פוטוס.
לאחר שהתמונות הועברו לאלבום, הן נשארות גם באפליקציה. אני מוחקת, הן נמחקות גם מהאלבום.
אני רוצה שהתמונות שהעברתי לאלבום, תהיינה רק באלבום, ולא גם באפליקציה.
תודה.
סליחה שלא הבנתי
ביטול כפילויות באפליקצית גלריה של סמסונג
זה יעזור

evike

Well-known member
מנהל
תודה על התגובה, וממש אין צורך להתנצל. כנראה שתרמתי לחוסר ההבנה, ע"י הסבר לא מדוייק.
עכשיו להסבר שבקישור. כל מה שרשום שם ידוע לי, ואני פועלת לפיו כל הזמן.
רק שיש שוני קטן בין מה שבקישור לבין מה שבנייד שלי. אין לי את האפשרות הצג כפילויות.
אני גם לא מבינה את ההבדל בין העתק לאלבום לבין העבר לאלבום. אני משתמשת בהעבר במחשבה שמה שמועבר, נמצא במקומו החדש ומוסר מהישן. וזה לא.

JEK12345JEK

Well-known member
תודה על התגובה, וממש אין צורך להתנצל. כנראה שתרמתי לחוסר ההבנה, ע"י הסבר לא מדוייק.
עכשיו להסבר שבקישור. כל מה שרשום שם ידוע לי, ואני פועלת לפיו כל הזמן.
רק שיש שוני קטן בין מה שבקישור לבין מה שבנייד שלי. אין לי את האפשרות הצג כפילויות.
אני גם לא מבינה את ההבדל בין העתק לאלבום לבין העבר לאלבום. אני משתמשת בהעבר במחשבה שמה שמועבר, נמצא במקומו החדש ומוסר מהישן. וזה לא.
אולי אלו יעזרו במשהו

נערך לאחרונה ב:
למעלה