ארגון צוללי ספרטה

ארגון צוללי ספרטה

הצטרפו לארגון צוללי ספרטה, אנו זקוקים לכם. למידע על הארגון התקשרו לטלפון 054533707 צוללי ספרטה - רונן

pilovich shahaf

New member
צוללי ספרטה = חרב דמוקלס...../images/Emo6.gif

רונן- עכשיו לעניין, מי אתה, מה אתם, איפה מקומכם, האם רשות הצלילה נתנה לכם רשיון הפעלה...
השתמשת במילה זקוקים לכם, נא פרט,נמק, הסבר כוונותך...
מבחן התוצאה. פ"ש.

ארגון צוללי ספרטה

1. אל תסתתר מאחורי אותיות סתמיות (פ"ש) 2. רונן הינו אחד מאלפי חברים בארגון 3. אין אנו מכירים ברשות לצלילה עד אשר יוחלפו: רן לוין, רמי סדנאי, ויוני אלון. 4. אנו לא זקוקים לרשיון הפעלה מרשות הצלילה. 5. זה לא מכבר התמנייתי ליו"ר הארגו.ן יש לך מה לכתוב כתגובה, אני שוב חוזרת, אל תסתתר ואל תתחבא, צא החוצה כתוב את שמך ומס´ הטלפון שלך ותקבל תשובה. ארגון צוללי ספרטה - ויקי

pilovich shahaf

New member
אני מזמין אותך גברת ויקי הלוחמת..../images/Emo88.gif

לכתוב כאן בפורום כל מה שתחפצי בכלל ותרצי בפרט..
מבחן התוצאה. פ"ש.

ארגון צוללי ספרטה

כפי שידוע לך זה לא מכבר התמנייתי ליו"ר ארגון צוללי ספרטה (בימים הקרובים יהיה לי טלפון בו נתן לשוחח איתי). ברצוני לידע אתכם שבימים האחרונים הגיע לידי חומר שמתוכו עולה חשד סביר שמנכ"ל רשות הצלילה - רן לוין, הפקחים רמי וסדנאי ויוני אלון התנכלו בעבר וגם היום לחברי הארגון וזאת מתוך אינטרס אישי. כדי לא להעלות טענות שוא בפורם זה אני אצליב עובדות ואעיין במסמכים רבים ובעוד מספר ימים אכנס לפורם ואידע את כל חברי הפורם בממצעים שיהיו בידי להתראות ויקי

ארגון צוללי ספרטה

כפי שידוע לך זה לא מכבר התמנייתי ליו"ר ארגון צוללי ספרטה (בימים הקרובים יהיה לי טלפון בו נתן לשוחח איתי). ברצוני לידע אתכם שבימים האחרונים הגיע לידי חומר שמתוכו עולה חשד סביר שמנכ"ל רשות הצלילה - רן לוין, הפקחים רמי וסדנאי ויוני אלון התנכלו בעבר וגם היום לחברי הארגון וזאת מתוך אינטרס אישי. כדי לא להעלות טענות שווא בפורם זה אני אצליב עובדות ואעיין במסמכים רבים ובעוד מספר ימים אכנס לפורם ואידע את כל חברי הפורם בממצאים שיהיו בידי להתראות ויקי

למעלה