ארגון משחק...

snowwight

New member
ארגון משחק...../images/Emo24.gif../images/Emo42.gif

אממ. בואו נשחק משחק כיפי!!! אז ככה זה הולך: כל פעם מישהו שואל משהו מה עדיף:
לדוגמא חתול או כלב?
או חופש או סופ"ש?
צב"א או מילואים? עונים רק בתשובה כגון: חתול, חופש, צב"א, ואז מי שעונה שואל שאלה חדשה! ודברים כאלה, שקשורים או לחברים או לסתם נושאים! זה ממש משחק כיף! אז אני יתחיל: מי יותר ""טיפשון"" ג'ואי או פיבי?

snowwight

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo103.gifהמשך../images/Emo39.gif../images/Emo41.gif../images/Emo42.gif

פיבי!!!!!
גם כי הבלונד שלה נראה יותר טבעי מהבלונד של רייצ'ל, שאגב צובעת ומחליפה גוון כל שבוע, וגם מכיוון שזה איך שהוא מסתדר עם הסטיגמה שבלונדיניות טיפשותת..... חחחחח
ואני לא רוזמת שפיבי טיפשה.. אני אומרת חחחחחחחחח
שאלה:למי ריצ'ל יותר מתאימה: ג'ואי
רו רוס
?

aieeoh

New member
אווו שאלה קשה...

אני אבחר בג'ואי!!! עם רוס היא כל הזמן רבה!!!!עם ג'ואי עדין לא ראיתי אפילו פרק אחד אבל ממה שראיתי בעונה העשירית אז הם ממש חמודים... איזה חג יותר שווה? פסח(רוס ומוניקה) או פסחא (ככה כותבים את זה?) (כל שאר החברים)

aieeoh

New member
טעות

לא בעונה העשירית כי אותה אין לי כח להוריד...אלא העונה התשיעית..

Pagra Baleben

New member
אופסי..אני ממשיכה מהשאלה של ליאור

ברור שרוס
איזה זוג יותר... אממ.. מתאים - מונדלר, או רוס ורייצ'ל?

snowwight

New member
שאלה+המשך../images/Emo42.gif../images/Emo24.gif../images/Emo42.gif

רשמת 2 שאלות רצוף אז אני יענה על שתיהן חיחיחי אז הראשונה מי יותר חמוד: מונדלר או רוס-רייצ'ל אז לדעתי מונדלר כי זה נראה ממש חמוד! כמו זוג יונים כזה
והשאלה השנייה: לדעתי צ'יק יותר חמוד... אני לא מתה על ברווזים...
שאלה:אמממ.... מי הכי כריזמטי מבין החברים? (רוס ג'ואי צ'נדלר מוניקה רייצ'ל או פיבי?) (לדעתי ג'ואי!!!
)

ariela88

New member
רוס../images/Emo87.gif

חחחח רק בגלל ה PHD למרות שגם לצ'נדלר לא חסר מי יותר מעצבנת ג'ניס או אמילי

snowwight

New member
../images/Emo5.gifג'ניס...../images/Emo5.gif../images/Emo42.gif

ג'ניס!!!!!!לא יכולתי לסבול אותה חחחחחחח......
שאלה: אם צ'נדלר לא היה קיים, אתם חושבים שמוניקה הייתה נענת להצעת הנישואים של רי'צארד<?

ariela88

New member
ממממ כן ברור../images/Emo87.gif

אבל זה לא קרה והם ביחד מונדלר שלנוווווווווווו מי יותר טוב בפוטבול- מוניקה או רוס (המריבה של פרק 309
)

תמנע2

New member
כן!

היא הייתה נענית - הרי הם היו כאלה מקוצמצ'ים יחד... אבל צ'נדלר לא היה קיים - מה הטעם בחברים?!?!

snowwight

New member
המשך משחק י פוצים!../images/Emo140.gif../images/Emo42.gif

אוקיי למה רק אני פה משחקת? לא כיף לשחק לבד אנשושים!
אוקי, אין היענות למשחק אז אני ימשיך!
שיער: רייצ'ל פיבי או מוניקה? (בחירה:
חח סתם סתם) (מי מהשיער אתם הכי אוהבים +פירוט)

ariela88

New member
ממממ מוניקה../images/Emo87.gif

ולא עניתם על שלי למעלההההההההההה

snowwight

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo142.gif../images/Emo141.gif../images/Emo20.gif../images/Emo39.gif../images/Emo42.gif

אה וואלה!!
סורי אז לדעתי מוניקה הרבה יותר טובה בפוטבול/בייסבול מאשר רוס... לא שיש לי משהו נגד רוס אבל מוניקה שלנו חרוצה מאד (ומנקה כל היום וזה דורש אנרגיה) בעוד רוס יושב בבית ורואה נשיול ג'יאוגרפיק חחחחחחח
עוד שאלה: עם איזה מהחברים את/ה הכי מזדהה?
אני עם מוניקה.. נראה לי.. למרות שאני לא חולת ניקיון בכלל
(שאלה שהרבה יכולים לענות עליה, ולא רק אחד)

aieeoh

New member
גם אני מוניקה..

וידיד שלי כל הזמן אומר לי די כבר להיות מוניקה..כי תמיד אני מנקה כזה ושומרת על הניקיון...

ariela88

New member
ת'אמת ש...../images/Emo87.gif

אני מזדהה עם קצת מכל אחדדדדדדדדד אפשר להדיג שאני מזדהה בהכי הרבה תחומים עם: מוניקה רוס וצ'נדלר...... אבללללל יצא לי מלא מלא מלא פעמים להזדהות עם קייצ'ל פיבי וג'ואיייי ככה שממש קשה לי להחליט וכדאי שאני אשלח את ההודעה כי זה משתנה אצלי כל כמה שניות העניין הזה...
*רצה לשלוח*

למעלה