ארגון למערכה, שר"ף

• פותח הנושא IceL
  • פורסם בתאריך

IceL

New member
ארגון למערכה, שר"ף

אני בהיפ של פנטזיה אורבנית/ארגוני ביון על-טבעיים בזמן האחרון, אני רואה הרבה stargate, התחלתי לראות טורצווד וכו' וחשבתי לכתוב ובתקווה להריץ מערכה דומה שבסיסה בארץ, ולכן אני מחפש של לארגון. חשבתי שהמילה "שרף" תתאים, וחשבתי גם לעשות ממנה ראשי תיבות. הכי טוב שהגעתי זה "שירות רב-פעולה", אבל מלבד ה"שירות" זה נשמע טוב, ובפורום הזה יש כמה וכמה אנשים איטלגינטים שיודעים עברית קצת יותר טוב ממני. אז אם יש לכם רעיונות, אשמח לשמוע.

ogmios

New member
לא מכיר את טוצ'וורד

אבל אם נלך לכיוון של MIB - "שירות רישום ופיקוח", משום שהארגון אחראי על המעקב על החייזרים המתגוררים על כדוה"א. האנדרסטיימנט מכוון על מנת להסתיר את מהותו של הארגון. [כן, אני יודע, אני לפני הקפה של הבוקר]

IceL

New member
לא רע בכלל...

אומנם אני לא הולך על תחושבת ה overalien שיש בMIB, אבל זה עדין רעיון טוב, "אנחנו מרשות הרישום ופיקוח", "אה?" :)

IceL

New member
אגב,

מישהו הציע הפונדק "שליטה ורגולציה של הפראנורמלי", שיכול להיות השם האמיתי, בעוד שירות רישות ופיקוח זה שם הכיסוי.

ogmios

New member
בוקר זה עניין סובייקטיבי

לא כרונולוגי

מירטל

New member
להשאיר את זה מסתורין.

ולתת לשחקנים שלך לחשוב על זה, אם הם שואלים מישהו, הוא או לא ידע, או יגיד להם שאין להם סיווג מספיק גבוה לדעת את זה.

מירטל

New member
סמוך עליהם -

עד שיהיה להם סיווג מספיק גבוה הם יזרקו מספיק רעיונות מעניינים.

0Pandemonium0

New member
כן, אבל מה יקרה כשהדמויות יקבלו ניסיון ויקבלו

סיווג גבוה? זה יקרה, בסופו של דבר, ואז הם יצטרכו לדעת מה זה אומר. אפשר להתחיל את המשחק כשראשי התיבות לא ידועים, אבל לחשוב עליהם בכל-זאת ולא להזניח אותם. מתישהו השחקנים יצטרכו לדעת אותם, והוא לא רוצה להיתפס עם המכנסיים למטה.

IceL

New member
המשך

חשבתי שאם שר"ף רוצים להתרוצץ ולמצוא איומיים חייזריים במדינה הם צריכה משהו שיעזור להם למצוא אותם. ואז הגעתי לרעיון שבעצם, הדבר הראשון שגילו זה מעין גלאי/סורק, ממנו פיתחו סוג של מחשב על בעל מערכת אזהרה ומעקב. אז צריך שם למחשב! חשבתי על המילה "לוגוס", שתמיד רציתי להשתמש בה. אבל אם כבר לשמור על צביון עברי למערכה, עדיף שלא. מה שכן, אם יש מילה עברית/ארמית/משהו דומה שהמשמעות קורבה ללוגוס, זה יהיה מגניב.

BluePrint

New member
ראשי תיבות.

תמציא את השם המלא כך שראשי התיבות שלו יאיתו איזה שם שתרצה. גם "לוגוס" זה בסדר אם מדובר בראשי תיבות של... גילוי ואיתור גופים וישויות סוררים.

למעלה