ארגון יום הולדת גיל 3

ארגון יום הולדת גיל 3

אשמח להצעות עזרה, המלצות להפעלה קטנה במחירים סבירים... 50-60 איש כולל ילדים... בית או פארק בתקופה כזו? כיבוד?

a g 2 7

New member
../images/Emo65.gifהיום יש יום הולדת לבן שלי ..

וגם אני רציתי לעשות לו משהו ,אבל הוא לא מוכן בכלל לשמוע שיש לו יום הולדת... לא רוצה מסיבה ולא רוצה בכלל יום הולדת.. אז לפני שאת מתחילה לארגן משהו תבררי עם הילד שלך אם הוא בכלל רוצה שתעשי משהו,חבל שתארגני משהו ובסוף לא ישתף פעולה.

תבדקי עם מתנפחי שחר

יש לו גם סניף בבאר שבע פה הוא לוקח מחירים סבירים ..... 03-5561308 , 057-7322307,

יום הולדת גיל 4

מחפשת רעיונות להפעלה בגן (כנראה אתחפש לליצנית) וגם לאחר הצהריים בשנה שעברה הזמנתי הפעלה והשנה בא לי להפעיל לבד ראיתי משהו על בועות סבון שאם רוצים שיהיו חזקים וגדולים צריך להוסיף גליצרין למים ולסבון מישהי ניסתה? וגם עוגה כשרה לפסח יש למישהי מתכון? תודה תודה

גלי עשתה ביומולדת של נועם הפעלה נהדרת

צביעה של שבלונות מגבס - כל ילד בחר איזו שבלונה הוא רוצה וקיבל סט של צבעי מים בנוסף - קישוט עוגה אישית - אפשר למצוא מתכון לפסח - אין בעיה בכלל - תבדקי בפורום בישול לילדים

jojo04

New member
גם לנו יש עוד מעט

ז"א במאי (אבל כבר התחלתי לחשוב על זה.) יש לרסומת של המק דונלדס.עוד לא התקשרתי אבל נראה לי אןפציה טובה. תמיד יש סניף ליד הבית, הילדים יוכלו, ילכלכו יביאו גם ליצן/מפעיל. ואני לא צריכה לנקות או להפוך את הבית.

למעלה