ארגון חתונה

ShorT3

New member
ארגון חתונה

היי לכולם

אני חדשה כאן, ורציתי להתייעץ. אני ובן זוגי נמצאים בחו״ל, וחושבים כרגע איפה לארגן את החתונה, כאן, במקום מגוריו, שמצד אחד זה נוח כי אנחנו כבר נמצאים פה ויכולים ללכת ובחור את כל הספקים ביחד, או לעשות את החתונה בארץ.
אני מאוד רוצה להתחתן בארץ, אבל כל התהליך של לסמוך על מישהו אחר, גם אם זו אמא שלי, שיעשה את כל הדברים קצת מלחיץ אותי, מה גם שלא נוכל לטוס הרבה לארץ, ויכול להיות שנגיע רק פעם אחת לפני האירוע עצמו.
מישהי כאן תכננה חתונה מרחוק? איך עושים? ממה מתחילים?
בן זוגי מאוד תומך ואומר שנעשה את החתונה במקום שאני אבחר, מה שאומר שאם נעשה את זה בארץ, יהיו בערך 8 אנשים מהצד שלו, אז דיי חבל לי בשבילו (סה״כ זו תהיה חתונה קטנה, של 100-120 איש), ואם נבחר לעשות את החתונה כאן, רק המשפחה המצומצת שלי תגיע, כנראה שמרבית החברים לא יוכלו להגיע, שזה דיי חבל בשבילי.
מה עושים?
כל עצה תתקבל בברכה

ronitvas

New member
בוחרים לעשות את החתונה המרכזית במקום מסויים

והרמת כוסית או מסיבה במקום השני. כך כולם יכולים להינות.
המשפחה המצומצמת ממילא תגיע לחתונה הרשמית (משני הצדדים זה כך, אני מניחה).
מוזמנת לפנות בפרטי - זה חלק ממה שאני עושה - מפיקה לאנשים שגרים בחו"ל את האירועים בארץ

ShorT3

New member
זה מה שאמרנו שנעשה

אבל בינתיים עוד לא הצלחנו להחליט איפה לקיים את החתונה המרכזית :)
את מפיקה גם בארה״ב? :)

Shir Rose

New member
מסכימה עם רונית ומוסיפה..

אם אתם עושים באחד המקומות (אני בתור ישראלית תמיד ארצה בארץ, אבל זו בהחלט דילמה),
תדאגו לתיעוד יפה של הטקס חופה וההתארגנות שלכם, וכך תוכלו להראות למקום השני שבו תעשו אירוע קטן מה היה.
זה מרגש, ומקסים, ומרגיש כאילו נכללו שם האורחים שלא היו כי הם בארץ רחוקה.

אגב, בן דוד שלי התחתן בפראג לפני כמה שנים, וכל מי שהוא היה מאוד חשוב לו הגיע לחתונה, והיינו 15 אורחים מהארץ, כך שאולי גם עוד אנשים קרובים לך או לו יוכלו להגיע בכל זאת לטקס מרוחק..

מזל טוב ענקי - זה קודם כל!

זו אכן התלבטות לא פשוטה. לחשוב מה יהיה אם נעשה כך ומה יקרה אם נחליט אחרת.
אני חושבת שאכן חתונה במקום אחד ומסיבה במקום השני - הוא פתרון מושלם.
אני ובעלי התחתנו בבית (כן כן!), אבל את המסיבה ערכנו במועדון. מי שיכול היה הגיע לטקס ומי שלא יכול היה להגיע לטקס - הגיע למסיבה.
כך - תצליחו להנות מכל העולמות ולחגוג עם כולם!
המון הצלחה בסידורים וכמובן בחיי הנישואין.

למעלה