ארגון העוללים?

קרנוש20

New member
כמה אנשים שהחליטו לקחת את החוק

לידיים שלהם רוצים נקמה לדעתי זה ילדותי יש אינספור דרכים לשנות למה ללכת בדרך "עשית לי ככה אני יעשה לך ככה" חוץ מזה גם הארוע התרחש בגבולתינו לא בפלסתין אז למה בכלל לפעול ממש פעלו נגדנו הוסיפו לנו עוד אוייבים

אלוני.

New member
חוק לידיים ../images/Emo35.gif

האם החוק הוא להטמין מטענים במקום שילדים משוטטים בו ? אני מקווה שאנחנו לא בכיוון הזה.

קרנוש20

New member
ברור שלא

התכוונתי שבמקום לתת לחוק לעשות את שלו אנשים החליטו שהם החוק והם יעשו מה שבא להם מקווה שתבין סוף סוף את כוונתי

pilovich shahaf

New member
השאלה היא האם אתה רוצה למות הומני

..ומוסרי, או שאתה רוצה לעשות כל מה שצריך לעשות בכדי שאתה אישתך וילדך ישארו בחיים...!! מבחן התוצאה. פ"ש.

אלוני.

New member
אפשר הסבר משניכם

גוגל, האם אתה בעד להשתמש באותן שיטות?? שחף, מה בין למות מוסרי לבין הטמנת מטען בבית ספר שבו לומדים ילדים (שאגב ללא קשר מדובר באזרחי ירושלים)

google1

New member
מכונית תופת ברמאללה

מישהו פה רואה בעיה אם היה קורה דבר כזה?

קרנוש20

New member
לפי דעתי,

זה פסול כי לא עושים משהו מתוך עצבים זוהי לא התנהגות... ובטח שלא צריך משהו לפי נקמה ולאף אחד לא מותר לעשות זאת.

pilovich shahaf

New member
אלוני אני חוזר על מה שאמרתי...../images/Emo93.gif

השאלה היא האם אתה רוצה למות הומני ומוסרי... או שאתה תעשה כל שצריך לעשות בכדי שאתה, אישתך וילדך תישארו בחיים...סדגש|
פשוטו כמשמעו...
מבחן התוצאה. פ"ש.
מילחמת מגן החלה...
עם ישראל חי

pilovich shahaf

New member
רבותי היהודים יווווו.., זולל, קרנוש

ומנהלנו שאוהב לשים כרה על הפיצה למי שהולך להפגין מול ביתו של יוסי ביילין, שאלתי שאלה פשוטה, אני יכול לקבל תשובה פשוטה, ולא שאלה כתשובה...
מבחן התוצאה. פ"ש.

קרנוש20

New member
תשובה:

ברור שאני יעשה הכל למענם אבל השאלה מה זה אצלי הכל? אצל כל אחד זה שונה

pilovich shahaf

New member
קרנוש20 זאת נקראת חצי תשובה../images/Emo31.gif

...תשובה מלאה זה אם תעמוד במקרה הכי גרוע שיכול להיות, והרי אתה מכיר את ההסטוריה, אם לא מניסיון, אז לפחות מלמידה, משפחתך בסיטואציה אני אומר הכי גרועה, מול משפחתו של ד"ר אחמד טיבי, ואל תתפלסף איתי, דבר תכלס, מה הייתה עושה...
מבחן התוצאה. פ"ש.
שאלה מופנת לכולם כולל המנהל שלנו שאוהב
עם

למעלה