ארגון "בחלם" חוזר

nightbird

New member
ארגון "בחלם" חוזר

יש להם טענות שנהרגו יותר מדי פלשתינים מאז רצח השר זאבי. איזה נודניקים שצריך לסבול בדמוקרטיה.

אור ירח

New member
כמה מלים על ארגון בצלם

כיום אנו חיים בחברה מתקרנפת אשר בשם ביטחון המדינה רומסת את זכויות האדם הבסיסיות של התושבים הפלשתינים. בזכות ארגונים כמו ארגון בצלם יש סיכוי שיום אחד נוכל להיות דמוקרטיה אמיתית ככל הדמוקרטיות המתוקנות בעולם המערבי המתקדם והנאור. ארגון בצלם פועל מתוך כוונה טהורה ביותר להשיב לנו ולפלשתינים את צלמנו כבני אנוש, ועל כך מגיעה להם הערכה רבה ולא יחס מזלזל.

אבו-דני

New member
תחילתה של דמוקרטיה במיגור הדיקטטורה

-- השמאלנית...אוליגרכיית מפא´´י שולטת בפרקליטות. בתקשורת במשטרה, בצבא , בפקידות הבכירה ובמה לא? שיטת בחירות ישירה היא היא הצעד המתבקש את הדמוקרטיה לחזקה ולא לרפות את צבא העם ולחזק את אוייבי המדינה להזכירך "אוהד האוליגרכיה" הבזויה- דמוגרפיה אינה המצאה של אחמד טיבי או נאסראללה.. האוליגרכייה השנואה תדעך בימינו אמן, במהרה

nightbird

New member
עם כל ההערכה לכוונה הטהורה

צריך להבין שלפעמים יש תנאים אובייקטיוויים מסויימים שאינם מאפשרים את מה שמוגדר עקרונית כשמירה על זכויות האדם. אם המשטרה פורצת לביתו של מישהו, מכה אותו ועוצרת אותו - זו פגיעה בזכויותיו הבסיסיות. אך מה אם אותו אדם הוא רוצח מבוקש, שגם נאבק בשוטרים בזמן שניסו לעצור אותו? ומה אם חבריו של הרוצח ניסו להגן עליו, והמשטרה נאלצה להילחם גם בהם? כל השתלשלות העניינים הזאת אין בה כבוד גדול לרוח האנושית, אך זה מצב של אין ברירה. אם אותו רוצח יהלך חופשי ייפגעו זכויותיהם הבסיסיות של הרבה בני אדם אחרים, כולל זכותם לחיים. יהיה זה מגוחך אם יתארגנו פתאום כמה שכנים ויכריזו שזה ממש-ממש לא יפה להרביץ. אנחנו יודעים שזה לא יפה, אבל זה מה שצריך היה לעשות ויואיל נא אותו ארגון להפסיק לבלבל את המוח. רוב הפלשתינים שנהרגו מאז רצח השר זאבי היו לוחמים חמושים ו/או מנהיגי ארגונים עוינים. נפגעו גם אזרחים, כפי שקורה באפגניסטן וכפי שקרה בכל מלחמה מאז ומעולם, כולל אזרחים גרמנים תמימים שנפגעו במלחמת העולם השניה. האחריות לכך היא על מי שיוצר מצב בו אין ברירה אלא להילחם. זה לא נחמד, זה לא יפה, זה עצוב מאוד, אבל אין דבר קל יותר מלתפוס את הפוזה של ההומני ולהשאיר את העבודה המלוכלכת למישהו אחר.

רלוונטי

New member
על פי תפיסתם.....................

זה אתה שלא משאיר ברירה אלא להלחם...על "העבודה המלוכלכת" יש אצלינו תמיד מספיק קופצים...

nightbird

New member
התפיסה שלהם לא מעניינת אותי

כפי שהתפיסה של הפושעים לא צריכה לעניין את המשטרה. תפקידם להגן על האזרחים, כפי שתפקיד הצבא והממשלה הוא להגן על המדינה ואזרחיה. אני אזרח המדינה, משרת בצבא ומשלם מיסים לא כדי שהמדינה תעסוק בלהבין את מי שרוצה להשמיד אותי, ולא כדי שיסבירו לי באיזה הגיון מעוות שככל שנלך יותר לקראת צמאי הדם - כך ייטב לנו.

nightbird

New member
רלוונטי חביבי ../images/Emo13.gif

ניסיתי לתת לך קרדיט ולפתח איתך וויכוח תרבותי, אך נראה שכל נסיון להניח שאולי בכל זאת יש לך לפחות איי-קיו דו-סיפרתי, נדון מראש לכישלון. מכיוון שעקב מוגבלותך הנ"ל אינך מסוגל כנראה להשיב עניינית מבלי לרדת לפסים אישיים, ומכיוון שאפילו את זה אתה עושה באופן מעורר רחמים (אם כי אני מעריך את נסיונותיך המגושמים לגלות שנינות) אז עשה טובה לעצמך - אם אין לך משהו חכם להגיד, חזור לפורום פוקימון ועזוב אותי בשקט

אבו-דני

New member
רלוונטי אני "אבקש " בכדי להבין אותך

-- פנה אלינו בשפת האם שלך... שלא תהפוך למגוחך כל כך

אבו-דני

New member
רלוונטי יעתיק איל עפיה אינתא...

-- ביתקאלם עיברני חפיף .... קאלם ערבי אחסאן מינטפאדליק

כלב ציד

New member
אור ירח חזרת להיות מוכה ירח!!

הראה לי דו´ח אחד של אירגון בצלם המדבר על הפשעים של שלטון הרשות הפלשתינית כלפי ערביי השטחים. הראה לי דו´ח אחד ואחריש.

ועוד שאלה למוכה הירח, עם ציטוט

בצידה. הציטוט: "בזכות ארגונים כמו ארגון בצלם יש סיכוי שיום אחד נוכל להיות דמוקרטיה אמיתית ככל הדמוקרטיות המתוקנות בעולם המערבי המתקדם והנאור." והשאלה: אתה יכול לנקוב בשמותיהן של דמוקרטיות אמיתיות, שנזקקו לאירגונים כמו "בצלם" בכדי שיהפכו אותן ל"דמוקרטיות מתוקנות בעולם המערבי המתקדם והנאור"??

^Meri^

New member
אני חוזרת ואומרת...

בלי קשר בכלל להודעותיכם, אני באמת מבקשת שתפסיקו בזלזול התמידי הזה... זה שלכל אחד מאיתנו השקפות עולם שונות, אין זה אומר שאנחנו יכולים לדבר ככה אחד אל השני! אני מסרבץת להמשיך להגיב בפורום זה עד שהאנשים פה יתחילו לכבר אחד את השני..אתם יכולים לא להסכים, אבל לא לזלזל.. תודה, אני. (מישהי שמחפשת מעט תקווה וסובלנות...)

^Meri^

New member
זה לא שאין תשובה...

זה שאני חושבת שבדרך שאתה מתבטא אתה לא לגמרי ראוי לתשובה..אני אענה לך בקצרה מה שלא מתבטא בכלל את עמדתי כי זה קמצוץ של קמצוץ רק כדי "להוכיח"(למה יש לי את הצורך הילדותי הזה?!) לך שיש לי תשובה... אז הסיבה שדמוקרטיות אחרות לא נזדקוו לזה, היא מכוון שדמוקרטיות אחרות לא נהגו כמדינות כיבוש..ואלה שכן, אכן קמו בהם אירגונים אחרים לשמירה על זכויות אדם ואזרח באותה חברה כבושה תחתיהם... אבל אני באמת מבקשת לא לפתח פה דיון אם אתה ממשיך לזלזל בי ובאנשים בעלי דעות מנוגדות לשלך.. תודה.

למעלה