ארגון ארבע אמהות!

• פותח הנושא xxxw
  • פורסם בתאריך

xxxw

New member
ארגון ארבע אמהות!

אתן עדיין לא מרגישות אשמות בכל המלחמה הארורה הזו? לברוח עם הזנב בין הרגליים זה היה הפתרון? ראיתן למה גרמתן אתן? עכשיו נהרגים גם אזרחים וגם חיילים יום יום! אתן חושבות שזה היה נכון לצאת מדרום לבנון וכשיש ילדים תינוקות אנשים נשים וזקנים שחיים במקלטים ובמרחבים מוגנים בתת תנאים ועוברים את קשיי היום יום כבר קרוב לחודש? ושיום יום נהרגים חיילים שהם בנינו כולנו?

מחיקה

מכקשת למחוק את הודעתי הקודמת.ראיתי בכן נושאות מסר של מחאה ותבונה כנגד מלחמה זו, כנראה שטעיתי?! בטינה רקפת

kevant

New member
לזו אשר פוצעת

לך XXXW אשר אין לה שום סימני זיהוי מופנת בקשתי. השאירי נא את דעותיך הפוליטיות מחוץ לפורום הזה. אל תרקדי על הדם אשר נשפך בעבר ונשפך כעת. כאן המקום לעודד, לנחם, לעזור. ללא קשר מי הוא היקר אשר חסר: אב, אם, ילד, ילדה ,חיל ,חילת, סב, סבתא, אח, אחות, חבר, חברה,ידיד, ידידה וכולי. לכן עלמתי, לפני הקשת אותיות המצטרפות למילים פוגעות חישבי רק עוד רגע קט. שלך אב ללא בן

תגובה לתגובה

אליך המייחס לי מה שאינני. חבל לי מאוד על קוצר ההבנה שלך וסליחה אם אני פוגעת בך. דמו של בני ניגר בסואץ ב-אוקטובר 1973 במלחמת "המחדל".אולי אתה צעיר מכדי לזכור ואסור לחזור על מלחמת ,מחדל" נוספת.זו לא אמירה פוליטית - זה רצון להחלץ ולהציל חיים כל עוד אפשר. אנא, מדוע אתה חותם את חתימתך?

kevant

New member
לא איני צעיר מכדי לזכור.

אני זקן מדי מכדי לשכוח. בקשתי האחת היתה ועודנה. בואי נשאיר את הפורום הזה מחוץ לויכוחים פוליטיים. יש מספיק מקומות שבהם ניתן לומר את דעתינו על מה שקורה, מה שיקרה ומה צריך לעשות. היתי חפץ כי נשתמש בפורום הזה על מנת לזעוק את זעקת הכאב הבילתי ניסבל של האובדן. סיבת האובדן אינה מקילה על ההתמודדות (לדעתי) היום יומית עם החוסר. לחלוק עם האחרים את הדרך שאנו עוברים מדי יום ובכך אולי להקל עליהם. החשוב מכל, להתפלל כי לא יהיו קורבנות חדשים. לא רק ממלחמה אלה גם ממחלה, תאונות, התאבדויות, רצח וכל צורה של נטילת חיים בידי אחרים. את חתימתי חתמתי שנית משום טעות אנוש. חן, חן לך על כי הערת את תשומת ליבי לכך. לבסוף באם את חפצה אשמח לשוח עימך דרך המיל על שמחה עצב ועל מה שבינהם.

תודה על תשובתך

שלום לך כנראה שהודעתי הקודמת לא נקלטה. מסתבר שיש בינינו הבדל השקפות וזה מקובל עלי. תודה וכל טוב.

למעלה